bygga egen cykelrulle

Hur man bygger egen häst kart & vagnar

Hur man bygger egen häst kart & vagnar


Barn lär sig ofta om häst kärror och vagnar i skolan när de lär sig om det gamla väst. Många lärare, som en del av sina ämnesövergripande aktiviteter, be eleverna att göra sina egna häst kärror eller vagnar som ett sätt att öka deras kunskap om tidsperioden. Med lite tid, kan du hjälpa ditt barn att bygga sin egen häst och vagn och vagn till en låg kostnad, med endast ett fåtal leveranser.

Instruktioner

1 Fäst fyra Popsicle pinnar tillsammans i hörnen för att bilda en plan kvadrat. Använda en limpistol och limstift för att ansluta ändarna av pinnar tillsammans.

2 Fäst Popsicle pinnar till fyrkantig ram, som omsluter hela ramen öppningen. Använd din limpistol och limstift, badda båda ändarna av varje pinne med limmet och placera pinnar på längden på ramen. Var noga med att inte lämna några luckor mellan pinnarna, eftersom det är basen för din vagn. Du kommer att behöva mellan 10 till 12 pinnar.

3 Lägg fyra färdighets pinnar på sina sidor, för att bilda en annan ruta. Anslut kompetens pinnar tillsammans på sista spåret av varje pinne och sedan säkra pinnar med hantverk lim. Göra två flera skikt på skicklighet pinnar. De bör staplas ovanpå utgångsskiktet och säkras med hantverk lim. Låt limmet torka helt. Dessa kommer att vara sidorna av häst och vagn eller vagn.

4 Fäst fyrkantiga staplade vagn sidor plankan basen av Popsicle pinnar använder hantverk lim eller din limpistol. Låt limmet torka.

5 Ställ en Popsicle sticka upp i varje hörn av vagnen sängen, om du gör en täckt vagn. Fäst Popsicle stick till botten av bädden med din limpistol.

1 Slå en kopp eller glas upp och ner på en bit kartong. Mynningen av kopp eller glas bör vara så stor som du vill att dina hjul för att vara. Skissera kanterna av mynningen av kopp eller ett glas med en penna. Gör detta fyra gånger.

2 Skär hjulen ur kartongen med sax.

3 Skär ett hål i mitten av varje hjul med en mattkniv tillräckligt stor för slutet av en Popsicle pinne att passa genom.

4 Tryck i slutet av en Popsicle pinne genom centrumhålet på ett av hjulen, vilket gör att Popsicle pinne att komma ut ur den andra sidan av hjulet bara något. Placera sedan den andra änden av den Popsicle pinne genom en annan hjulet tills pinnen sticker ut ur den andra sidan av hjulet något. Fäst pinnen till hjulet med hantverk lim och låta limmet torka. Gör samma sak igen med en annan Popsicle pinne och de andra två hjulen.

5 Vrid vagnen eller vagn upp och ned. Limma ett Popsicle pinne med hjul på undersidan av vagnen eller vagnen framsidan, och den andra Popsicle stick med hjul till botten av vagnen eller vagnen tillbaka. Låt limmet torka.

1 Förvandla din kundvagn eller vagn över så att den står upprätt.

2 Complete gör en vagn genom drapering säckväv tyg eller vanligt brunt papper över toppen av de fyra hörn glasspinnar. Fästa ändarna av tyg eller papper till kanterna av vagn sidorna med hantverk lim eller en limpistol.

3 Måla din vagn eller vagn med akrylfärg och en pensel som önskas.

DIY Passiv Crossover

DIY Passiv Crossover


Att bygga egen crossover din passiva högtalare, måste du veta hur man löda anslutningar, göra några enkla ledningar, och skär pegboard med en såg. Komponentvärden för kondensatorer (som filtrerar ut låga frekvenser) och spolen spolar ( "drosslar" att filtrera bort höga frekvenser) beror på drivrutiner du är ledningar, hur man vill forma ljudet, och hur mycket kraft du vill att ditt högtalarsystem till hantera. Komplexitet varierar från en enda kondensator för att skydda tweeter från bas till en komplex design med många komponenter. Den bästa kombinationen av skydd och enkelhet är en 12 dB / oktav, andra ordningens konstruktion.

Instruktioner

1 Använd drivrutiner matchas för känslighet, eller hur högt varje ljuder med en given ineffekt, och impedans: båda 8 ohm eller båda 4 ohm.

2 Läs tweeter rekommenderade delningsfrekvens och planera crossover åtminstone 500 till 1000 Hz över rekommendation att göra det hanterar mer makt. Läs woofer svar diagram och notera över vilken frekvens svaret blir mindre smidig och linjär, mer vågig och taggiga. Utforma övergångsfrekvensen precis ovanför den punkten.

3 Använd en Internet publicerat två-vägs, andra ordningens övergångsräknare. Skriv i impedans betyg och önskad delningsfrekvensen. Räknaren kommer att ge dig rätt kondensator och choke värden.

4 Kontrollera tillgänglighet på nätet delar hus för de valda komponentvärden. Om de värden du beräknade saknas, räkna övergångsfrekvensen något uppåt eller nedåt tills räknaren ger värden som är tillgängliga.

5 Anslut högtalarkablarna till din bas och diskant med hjälp oavsett kontakter eller metod dina förarterminaler diktera. De flesta högtalarkabel är klart jacka, koppar eller pärlstav, randig eller en markerad med ett plus på den positiva sidan.

6 separat och bandet 1/2-tums av isolering från crossover-änden av båda trådarna. Skrapa halv tum av emalj från choketrådändarna inte redan konserverad. Du kommer att tvinna samman och löda alla kopplingar mellan högtalarkabel, kondensatorer och drosslar.

7 Anslut tweeter negativa tråd genom kondensatorn till den positiva förstärkaren foder. Anslut choke över tweeter negativa och positiva ledningar på diskantsidan av kondensatorn. Anslut den positiva sidan till den negativa förstärkaren foder.

8 Anslut baselement med kondensatorn över terminalerna och choken på förstärkaren sidan av den positiva ledningen. Anslut den negativa amp foder direkt till woofer negativa sidan. Löda och isolera alla anslutningar med tråd nötter eller elektriker tejp.

9 Skär en bricka torg tillräckligt stor för att passa alla crossover delar. Ordna och buntbandet alla komponenter till bricka. Anslut och testa systemet.

Hur man använder Custom Coasters i & # 34; Roller Coaster Tycoon 3 & # 34;

Hur man använder Custom Coasters i & # 34; Roller Coaster Tycoon 3 & # 34;


Designa din egen perfekta berg-och dalbanor, full av varje dopp böja och slinga du vill, är en integrerad del av datorspelet "Roller Coaster Tycoon." Någon av dina favorit personliga motiv kan sparas och användas i andra delar av spelet, eller ens delas online. Använda anpassade underlägg från en annan fil kan spara en spelare någon gång när man bygger en ny temapark, men vara medvetna om det kommer att kosta pengar för delar och landskap i karriärläget.

Instruktioner

1 Skapa en berg-och dalbana i alla lägen av spelet. Dubbelklicka på dalbana stil du vill bygga i "Coaster och Ride Track Browser" märkt i hörnet av skärmen, klicka sedan på "bygga egen design" för att börja.

2 Experimentera med "Track Ride byggskiva," lägga spår tills du har dalbana du vill spara. Dubbelklicka på ett spår bit i menyn för att lägga till den främre delen av din dalbana. För att avsluta och dalbana, se till att ditt spår leder tillbaka till utgångs bit av designen. Klicka på "Auto komplett" för att automatiskt ansluta de sista bitarna. Om du är i karriärläget, titta på pengar varje bit kostar så att du inte går i konkurs.

3 Placera en ingång och en utgång på dalbana genom att klicka på önskat ställe på skärmen.

4 Klicka på din dalbana att öppna rida kontrollpanelen. Klicka på informationsknappen och välj "spara" för att spara din dalbana.

5 Fyll alla sparade underlägg genom att klicka på samma dalbana design i "Ride Construction Panelen" och klicka på "bygga spara rida." Placera dem på kartan på önskad plats genom att dubbelklicka på platsen.

Hur man gör Blacksmith Tång

Hur man gör Blacksmith Tång


Tång är ett mycket viktigt verktyg för att någon smed. Att bygga egen hand kan vara ett bra första projekt, som gör att du kan använda din smedja utan användning av tång du kommer att göra. Med bara en bit av platta stålstav, och några verktyg kan du snabbt bygga själv en tång som gör att du kan skapa och bygga många andra objekt. Dessa tänger kan göras i olika storlekar beroende på dina behov genom att helt enkelt öka eller minska mätningarna ges.

Instruktioner

1 Klipp din platt stål bar i halv för att skapa två 20-tums längder.

2 Placera de två platta stålstänger ovanpå varandra med sina ändar uppradade. Borra ett 1/4-tums diameter hål i mitten av stapeln, tre inches från ena änden, genom de båda plattjärn. Infoga en 1-tums lång längd av rundstålstång in i hålen, genom båda bitar av stålstång.

3 Placera änden med den runda metallstaven i din smedja tills den utvecklar en orange till glödhet nyans.

4 Kläm tången änden i ett skruvstäd, vertikalt, så att handtaget slutet av tungorna är vänd direkt uppåt. Lämna tillräckligt med utrymme mellan vice och runt stången för att passa din justerbar skiftnyckel på de plana stålstänger. Dra åt den på de platta sidorna av plattjärn.

5 Vrid nyckeln ett kvarts varv av en cirkel, böjning båda stålstänger tillsammans. Detta kommer att skapa den nödvändiga krök som gör att en kläm / sax effekt ske med dina tång.

6 Placera tången i smedjan för att värma den runda metallstången.

7 Clamp en sida av den runda metallstaven i ett skruvstäd med ca 1/4 tum av rund stav exponerad ovanför den. Pund exponerade runt metallstången med din hammare för att skapa en nit slut, kommer detta att stoppa den runda metallstaven från att tryckas igenom.

8 Vänd tången över, avbröt tillräckligt rundstav med bågfil att lämna 1/4 exponeras och pund därför ner för att skapa den andra sidan av nit stängning mot din städ, skapa axel dina tång permanent.

9 Använd tången genom att öppna handtagssidan som du skulle en stor sax.

Hur man bygger min egen Jeep stötfångare

Hur man bygger min egen Jeep stötfångare


Hur många gånger har du tittat på ett beat-up stötfångare och bedömde föraren? Att ha rätt jeep stötfångaren kan göra skillnaden mellan att bli sedd som en snygg Jeep entusiast eller inte. Processen med att bygga din egen Jeep stötfångare är ganska enkel. Du måste dock ha i åtanke att bygga det kommer att kräva massor av utrymme, tid och fysiskt arbete.

Instruktioner

1 Hitta dimensioner ditt rikligt rack. Du hittar den här i bilens manual, eller genom att ta bort den befintliga stötfångaren från Jeep och mäta det.

2 Rita en skalad utformning av stötfångaren med papperet och linjalen på papperet. Tänk på höjden och bredden av Jeep. Bredden är bredare än den totala bredden av Jeep. Höjden är 1/4 den totala höjden av Jeep.

3 Mät ut och markera de nödvändiga bitar av rostfritt stål enligt din skalas plan med en oljebaserad markör.

4 Håll brädan nedåt mot en plattform av trä och koppla in metallkniven. Skjut bladet mot brädan längs de markerade linjerna tills bitarna faller fritt.

5 Anslut svetsaren och hålla bitarna på plats enligt din ritning. Hålla dem stadigt och tryck spetsen på svetsaren mot sidorna där bitarna berör. Svetsa alla bitar där de hör hemma och låta dem 24 timmar att härda.

6 Läs i manualen eller bilen igen för att se var du ska borra några hål för skruvar. Markera platser på stötfångaren och borra dem med din metall borr.

Hur man bygger en egen Cykling Rollers

Hur man bygger en egen Cykling Rollers


Gör din egen cykelrullar kan vara en utmaning om du redan praktiskt metall crafting avdelningen. Rullarna är ett bra sätt att hålla din kondition när vädret är alltför stormigt för en cykeltur. Men de kan vara ganska dyra att köpa. Att bygga din egen cykel rullar är billigare och kan ge en stabil par rullar du kan använda i din träning utrymme. Men var försiktig när du gör din egen rullar - och ha din slutprodukt granskas av en professionell om det behövs.

Instruktioner

1 Ta rullarna från bordet såg vid behov. Försök att köpa rullar som redan är fristående, eftersom detta kommer att spara tid och pengar. Tabell såg rullar blir för liten ensam, men detta kommer att åtgärdas med legeringen röret senare och kommer inte att vara ett problem.

2 Skjut legeringsröret över tre rullar, och sedan skruva fast röret på plats vid varje ände. Fortsätt denna process för varje rulle tills rulldiameter är åtminstone 2 inches bred.

3 När du är klar att gå rullarna med röret, konstruera en ram av metallröret. Detta bör vara en och en halv gånger längre än din cykel. Lägg en rulle i slutet av ramen och sätta din cykel hjul på den, så det är ungefär 3 inches bakom framaxeln. Placera en annan rulle 3 inches bakom bakaxeln.

4 Bolt allt på plats med vingmuttrar eller annan avtagbara fästsystem. Använd inte något permanent - du vill ha friheten att justera rullarna som behövs. Fästa den tredje valsen på ledningsramen omkring 6 inches framför den bakre valsen.

5 Placera gummibandet över änden av den främre och bakre rullarna, och sedan placera din cykel på rullarna. Kontrollera så att du kan hålla sig upprätt vid olika hastigheter, med allt som återstår säker.

Hur man bygger en egen gitarr Cabinet

Hur man bygger en egen gitarr Cabinet


När du bygger din egen gitarr skåp har du friheten att göra det precis som du skulle vilja. Du kan också spara pengar att göra det själv, vilket gör att du kan experimentera med olika konfigurationer samt val högtalare som kan producera dramatiskt olika ljud.

Instruktioner

1 Skär bitar som kommer att göra upp framsidan, baksidan och sidorna av skåpet. Klipp främre och bakre delar till 26 "med 26" för att rymma fyra 12-tums (diameter och djup) högtalare staplade två över. Skär bitar som kommer att göra upp sidorna av skåpet 26 "med 12." Vid skärning bitarna, använda en tabell såg eller en rak kant för att se linjerna är raka så det finns inga luckor när du spika ihop bitarna.

2 Skär hål för högtalarna i en av bitarna som mäter 26 "med 26". Använd en borr för att göra pilothål, som du kommer att använda som guider när högtalarhålen skärning med en sticksåg. Varje högtalarhålet bör mäta 12 inches i diameter. Varje talares fläns, som redan kommer att ha skruvhål, kommer att sitta på utsidan av trä, medan resten av högtalaren kommer att ingår i den färdiga skåpet.

3 Skär en plats för högtalaruttaget på bakstycket. Mäta dimensionerna hos högtalarjack eller använd domkraften plattan för att spåra dess form; lämnar ungefär en fjärdedel av en tum från plattan till kanten av skåpet för att skruva plattan på plats.

4 Lim och spika sido, topp- och bottenstyckena ihop för att bilda en öppen låda. Se till att dessa fyra stycken är förenade vid 90-graders vinkel.

5 Fäst bakstycket till skåpramen med lim. När limmet har torkat, använda små spikar för att ytterligare säkra bit till ram, vilket skapar en hög kvalitet högtalarlåda.

6 Fäst högtalarna till framstycket av skåpet med hjälp av skruvar. Fäst kablarna till högtalarna. Placera framstycket till skåpramen. Dra ledningarna genom utrymmet för högtalaren uttaget innan limning och spikning skåpet tillsammans. Limma framstycket till skåpramen och sedan spika det på plats när limmet har torkat.

7 Anslut högtalarkablarna till högtalarkontakten och sedan skruva fast på baksidan av skåpet. Nu kan du måla, bets eller använda ett flexibelt färgad vinylmaterial, ofta kallad Tolex, att skydda träet och lägga ett professionellt utseende på din gitarr skåp.

Hur man bygger en egen sten BBQ pit

Hur man bygger en egen sten BBQ pit


Om du har en massa vänner och en stor gård och du gillar att underhålla, kan du överväga att bygga en bakgård grill grop för att förbättra både din trädgård och ditt sociala liv. Den svåraste beslut du måste göra är vilken typ av sten att använda. Du kommer snart att vara på väg att bli en bakgård gourmet med din egen grill.

Instruktioner

1 Hitta en lämplig plats för din grill grop i din trädgård. Undvik överhängande träd, grenar eller kraftledningar, och se till att hålla det åtminstone 20 fot från någon annan större konstruktion. Se till att marken är nivån, företrädesvis gräs, smuts eller grus.

2 Bestäm storleken på din grill grop, med tanke på att människor kommer att sitta runt gropen i antingen stolar eller på gräsmattan.

3 Mät upp både den inre och yttre eldstaden och eldstaden väggen. Själva väggen bör vara nästan en fot tjock, så se till att du har tillräckligt med utrymme.

4 Enligt "The Firepit och grillning Guru" hemsida, bör du planera för en grop som är 12 till 18 inches hög, med en 12-tums tjock vägg. Om det är för högt, kommer du inte att kunna se din eld eller känna värmen.

1 Hammer en av dina pjäser av armeringsjärn i mitten av eventuella eldstaden.

2 Knyt en bit garn till botten av din centrerad armeringsjärn och mäta upp hälften av den önskade diametern på din eldstaden. Skär strängen ungefär tre till fyra inches längre och knyta slutet runt mitten av burk sprayfärg.

3 Gå runt armeringsjärn med strängen spänd, sprutning din färg på marken. Detta kommer att spåra konturerna av din eldstaden och ger dig möjlighet att bygga runt den önskade omkretsen.

4 Gräv en 4- till 6-tums dike längs nymålade cirkel med både dina spadar och stora nivå för att säkerställa att marken är jämn. Kontrollera med jämna mellanrum att den står på jämnt, med någon smuts att utjämna bort det när det behövs.

5 Upprepa sprayfärg och snöre steg, denna gång gör strängen kortare med 24 inches. Du gör den inre väggdiameter, därav förkortningen av strängen med nästan två fötter. Spray i en cirkel som du gjorde förut, med strängen så spänd som möjligt.

6 Upprepa steg 4 för den inre väggen cirkeln.

7 Blanda betong i en skottkärra med vatten tills konsistensen är mjuk och bredbar, men inte rinnande.

8 Häll blandningen i de två diken du har grävt, med hjälp av järn rake att sprida och driva betongen tills det är 1 1/2 inches från botten. Jämna ner betongen med murslev.

9 Lägg din armering i betongen, så att varje ände vidrör framsidan och baksidan av diket. Space dem jämnt både diken och knacka ner dem så att de är täckta med betong.

10 Låt betongen att ställa helt för att säkerställa korrekt torkning.

1 Blanda förblandning murbruk i skottkärra, en påse i taget. Detta kommer att hindra blandningen från att torka ut när du använder den.

2 Sprid murbruk på den yttre delen av betongbasen du just lagt och börja ställa ansiktet stenar längs den yttre raden.

3 Placera ytterligare murbruk på den inre delen av betongbasen och ställa in den första raden i Tegelstenarna. Se till att, efter varje tegelsten placeras, det är en snygg hög av murbruk mellan tegelstenar för att garantera anslutning till varje tegelsten i följd.

4 Knacka alla dina tegelstenar med handtaget på en murslev för att säkerställa att de är säkra i morteln. Använd din liten nivå för att se till att de är även, att peka på dem försiktigt med murslev handtaget om de inte är nivå.

5 Mejsel ytterligare tegelstenar som kan behöva passa i det lilla utrymmet när cirkeln är nära färdigställande. Normalt skulle du använda en tegelsten kvarn, men en hammare, mejsel och skyddsglasögon kommer att göra. Nagga tills tegel passar i alla öppna utrymmen på innerväggen.

6 Lägg till ytterligare ett lager av ansikts stenar, fylla i luckorna med murbruk i mellan. Lägg en rad av eldfast tegel, liksom, för att hålla jämna steg med höjden av ansiktet stenar samtidigt.

7 Fyll i området mellan baksidan av ditt ansikte stenar och det inre lagret av Tegelstenarna med murbruk och mindre bitar av sten som inte fungerar för den yttre väggen eller som du har flisas de större bitarna. Denna fyllning stödjer och stelnar hela din struktur.

1 Lägg till capstones, utan murbruk, när väggen har nått önskad höjd. Du har två rader av capstones: Man kommer att täcka ansiktet stenar, och andra kommer att omfatta eldfast tegel.

2 Fyll eventuella återstående luckorna mellan capstones med lös sten eller murbruk, med hjälp av din stora nivå som ett mått på jämnhet.

3 Ställ in capstones med murbruk och jämna ut överflödigt murbruk med en rikthyvel och pensel för ett snyggare utseende.

1 Spraya eldfast tegel med svart spis färg om du inte vill ha det vara röd. När sprutmålning, täcka dina capstones med kartong eller maskeringstejp för att hålla dem måla fritt.

2 Placera River Rock eller andra stora stenar i botten av eldstaden att hjälpa till med dränering och öka höjden på eld.

3 Skölj och tvätta tegel och sten struktur när allt murbruk och cement har torkat.

Hur man bygger en egen huvudlösa elbas

Hur man bygger en egen huvudlösa elbas


Huvudlös basgitarrer liknar vanliga basgitarrer med en viktig skillnad: De har inte en spindel och avstämningsmekanismen är därför placerad vid bron. Huvudlös instrument var mycket populär på 1980-talet. Bandet Genesis använde dem regelbundet. De är fortfarande populära i dag på grund av att den ergonomiska utformningen, vilket förbättrar viktfördelningen av gitarren. Du kan bygga din egen huvudlös bas med några grundläggande verktyg och en vanlig bas kit.

Instruktioner

1 Köp din bas delar antingen som ett komplett kit eller som separata delar. Du måste bestämma vilken trä och kropp stil du vill. Ett kit kommer att innehålla en kroppsarket, en hals tomt, pickup, trådar, rattar och hårdvara. Kit är standardiserade och för att passa delar, men du kan göra mer skräddarsy om du köper delarna separat.

2 Ställ in en lämplig arbetsplats. Du behöver ett stort bord eller skrivbord som är väl upplyst, väl ventilerad och har tillräcklig strömförsörjning.

3 Mät upp alla basen hårdvara och plotta dimensioner håligheterna på kroppsarket med blyerts.

4 Anpassa basen råämnet. Din kropp tomt kommer i en traditionell basgitarr form. Beroende på dina träbearbetning färdigheter, kan du ändra formen på kroppsarket. Använd en borrmaskin och bågfil för att göra ett hålrum för volym och ton rattar, bro och pickuper. Kom ihåg att bryggan inrymmer också avstämningsmekanismen, så kaviteten kommer att behöva vara större än genomsnittet. Dina pickuper och bron kommer att behöva centralt så att strängarna löpa från nacken, direkt över pickuper till bron.

5 Sätt i pickuper och rattar och tråd dem i. Använd en lödkolv för att koppla de pickuper till rattar och ingången. Om du är osäker på ledningar, konsultera pickup schema. Om du inte har den schematiska, kan du visa vanliga ettor på nätet (se referens 2).

6 Anpassa halsen tomt. Du måste såga av huvudet, lämnar ungefär två inches ovanför muttern. I det två-tums utrymme, använder en mutter stickning fil och borra för att göra ett hål för bollen slutet av varje sträng. Hålet ska vara helt i nivå med motsvarande del av bron så att strängarna köra direkt från huvudet till avstämningsmekanismen.

7 Fäst halsen till kroppen med hjälp av en god kvalitet polyvinylacetat. Halsen skall fack prydligt i halsen leden. Låt limmet torka. När kroppen är klar, slät finish med sandpapper.

8 Fäst bron på plats genom att försiktigt placera den i kaviteten och skruva in den i kroppen av gitarren.

9 måla kroppen, om så önskas, innan strängarna på. Applicera en primer, måla den, sedan lämna den att torka.

10 Sätt på en uppsättning av bassträngar.

Hur man bygger en egen Internet satellitmottagare

Hur man bygger en egen Internet satellitmottagare


Landsbygdsområden eller avlägsna platser innebära problem för personer som är beroende av Internet för att göra affärer eller kommunicera med resten av världen. Om du är ute stjärnorna i mitten av öknen och du behöver checka in med kontoret om en stor förslag, kan du behöva förlita sig på satellit Internet. Lyckligtvis kommer du inte att vandra runt försöker hitta en leverantör. Du kan bygga din egen enkel Internet satellitmottagare på bara några timmar av material som är lätt tillgängliga.

Instruktioner

1 Hitta en sil av rostfritt stål, en liten wok eller en rostfri scooper av en ungefärlig diameter av 12 till 16 inches med handtag (s). Använd den här utensil som grund av Internet satellitmottagare.

2 Använd en halv tum borr för att borra genom ett hål mitt i centrum av behållaren. Säkerställa att hålet du borrar är tillräckligt stor för att rymma en anslutningshuvudet USB inuti. Med hjälp av en markör spåra konturerna av din USB-talet hookup huvud. Att ge din USB-kontakt tillräckligt bekväm position och hålla det intakt är viktigt för ditt projekt ska lyckas.

3 Sätt i en USB-kabel genom hålet du har borrat i sil botten.

4 Limma runt öppningen hals USB. Säkert och försegla det hela hålet så att det är i en sund och stabil position.

5 Placera den andra änden av USB-kabeln i USB-navet i din bärbara dator.

6 Upprätta en länk med USB Wi-Fi-adapter eller en trådlös nätverksadapter.

7 Placera stativet på ett plant stycke mark och se till att det är väl avvägd. Länka din parabolantenn till stativ med hjälp av tejp, klämma eller buntband. Du kan fånga en bättre signal med stativ än om du hållit din laptop i knät.

8 Justera positionen av din maträtt genom att hålla den på en 30 graders vinkel, pekar mot en riktning utan träd, höga byggnader eller berg som kan blockera din Internet signaler. Justera vinkeln på din maträtt genom att vrida den fram och tillbaka för att få den bästa signalen.