bur ka hur

Hur man gör svart bröllop bur slöja hattar

Hur man gör svart bröllop bur slöja hattar


Borta är de dagar när du bär den svarta färgen till ett bröllop ansågs en ​​mode faux pas. Black är tillbaka. Oavsett om du är bruden i alla vita, en brudtärna eller en gäst, lägger till en svart tillbehör en snygg kant. Om du vill vända huvuden, gå till något flamboyant såsom en svart fågelbur slöja hatt. Dessa hattar, även känd som bur slöja hattar eller fascinators, kännetecknas av en bit av netto slöja som bärs över ansiktet. De finns i olika stilar och är lätta att göra hemma med hjälp av en pillerburk eller fascinator.

Instruktioner

1 Skär en rektangulär bit svart nät som är tillräckligt stor för att täcka ansiktet från toppen av din hatt eller fascinator till strax under ögonen eller hakan, beroende på hur mycket av ansiktet du vill slöja för att täcka. Se till att bredden i nätet är längre än bredden på ansiktet från öra till öra.

2 Hand samla bredden på din svarta nät i ett gäng. Söm ett hörn av nät och väva den nål och tråd genom varje veck.

3 Knyt den andra änden av tråden för att hålla rynkorna på plats. Längden på denna samlade kant beror på storleken på din hatt eller fascinator. Lämna några inches samla tråd att leka med.

4 Sy den rynkade kanten i nätet runt insidan delen av hatt eller undersidan av fascinator. Kontrollera rynkorna är jämnt fördelade så att nät bildar en fågelbur form.

5 Täck exponerad sömmar på toppen av hatt eller fascinator med en extra blomma eller fjäder applikation som utsmyckning. Fäst den med hjälp av en limpistol.

6 Sätt hatten på och ordna slöjan enlighet runt huvudet. Justera och skär nät med sax om den är för lång.

Hur att hänga upp en vattenflaska i en bur

Hur att hänga upp en vattenflaska i en bur


Alla husdjur, stora eller små, kräver en stadig tillförsel av rent vatten för att hålla sig frisk. För mindre husdjur som kan hållas i en bur, det finns en mängd olika vattenflaskor avsedda att klippas direkt till buren. Djurets ägare behöver bara fylla upp, och sedan djuret har tillgång till en jämn tillförsel av vatten när den behöver det. Flaskorna kan enkelt fästas till buren med en medföljande klämma.

Instruktioner

1 Packa upp vattenflaskan ur förpackningen. Se till att inte förstöra den yttre förpackningen, eftersom det sannolikt innehåller specifika instruktioner om hur man bifoga just den modell av flaskan till buren. Skruva munstycket från toppen av flaskan.

2 Fyll flaskan med vatten. Regelbunden, är tillräcklig för rumstempererat vatten från kranen. Åter munstycket efter att fylla den.

3 Placera flaskan på insidan av buren, med munstycket nedåt för enkel åtkomst.

4 Fäst flaskan vid sidan av buren med klämman som löper längs baksidan av det. Den exakta positionen och typen av klämman varierar från modell till modell, men i allmänhet bör det finnas en klämma som kan fästas på väggen av buren, håller flaskan säkra.

5 Övervaka flaskan med jämna mellanrum för att se till att det förblir upprätt och inte rubbas av sällskapsdjur.

Hur man använder en telefon i en Faradays bur

Hur man använder en telefon i en Faradays bur


Termen Faradays bur avser varje metallram som fungerar som en sköld mot elektromagnetisk energi. Du ser dem ofta som en del av en vetenskap utställning som visar hur blixten kan hållas utanför buren, men många vardagliga föremål som mikrovågor eller bilar kan också övervägas Faradays bur. Faradays bur eller sköldar används också för att skydda användarna från energi som genereras av stora elektronik, inklusive de som används på sjukhus. Mobiltelefon användning motverkas nära denna utrustning eftersom det kan påverka funktionen hos dessa sköldar.

Instruktioner

1 Utvärdera din omgivning. Om du förlorar telefon mottagning på ett sjukhus eller läkarmottagning, stänga av telefonen omedelbart. Det är möjligt att din signal påverkar medicinsk utrustning. Andra strukturer som kan påverka mottagningen genom att fungera som en provisorisk Faradays bur inkluderar parkeringsgarage, tunnlar och någon byggnad avsedd att innesluta elektronik eller blockera signaler, såsom militärbaser. Säkraste byggnader kommer att begära att du stänger av telefonen oberoende.

2 Res till kanten av det område på jakt efter en utgång. Fysik principerna för en Faraday-bur göra det omöjligt för en elektronisk signal för att lämna buren. I stället är det spridda över innerväggarna. Omvänt, om blixten skulle slå en Faradays bur, kan du säkert röra insidan, men energin skulle sprida farligt över utsidan.

3 Om du inte kan lämna buren just nu, gå en omkrets. Materialen och densiteten hos mask påverka styrkan av skölden. Ett visst område kan ha luckor som möjliggör korta mottagning, men det är mer troligt att du kommer att kunna skicka ett SMS eller e-post än slutföra ett samtal.

4 Leta upp en fast telefonlinje. En mobiltelefon kräver en utgående statisk signal; hem- eller kontorstelefoner inte. En vägg eller bordstelefon bör alltid arbeta i en Faradays bur.

Hur att dekorera min katt bur

Hur att dekorera min katt bur


Katter som bor i burar har ökat kraven på miljöberikning. Deras livsutrymme måste utforma naturliga beteende och minska stress orsakad av fångenskap. Fria sträcker katter interagera med en mängd olika stimuli och kan göra val om att dölja, sova och spela. Dekorera katt burar med leksaker, sängkläder, och flera nivåer för att ge en berikande atmosfär.

Instruktioner

Hur att dekorera min katt bur

1 Utvärdera storleken på buren för att se till att katten har gott om utrymme att röra sig, vända och sträcka vertikalt. Se till att ha tillräckligt utrymme mellan de områden där katten äter och där det eliminerar.

2 Lägg till hyllor eller en katt träd till burar med tillräcklig vertikalt utrymme. Katter njuta av höga utrymmen för säkerhet och anrikning och klättring är bra övning för caged katter. Se till någon vertikal möbler är säkra burgallret och förankras för att undvika fall eller olyckor.

3 Ge ett utlopp för kattens naturliga repor beteende. Dekorera buren med små stockar med bark, färdigbyggda repor inlägg, eller skivor som omfattas av matta eller sisal rep. Byt och ordna skrapa enheter som de förstörs eller repad slät.

4 Lägg till strömaterial såsom filtar, strimlad papper eller handdukar. Ge ett gömställe struktur så enkelt som en pappkartong eller så komplicerat som köpta tunnlar eller "katt hus". Låt katten att hålla strö under längre tidsperioder (förutsatt att det inte är smutsig) att behålla sin doft i buren.

5 dekorera buren med en mängd olika kattvänliga leksaker. Fjäder leksaker kan hängas på olika nivåer, tråd bollar kan läggas till för lek, och mat kan säng levereras i pussel leksaker eller papprör för att uppmuntra aktivt engagemang medan man äter.

Hur man gör en peahen eller påfågel bur

Hur man gör en peahen eller påfågel bur


Att höja påfågel är en utmanande men givande erfarenhet. Dessa höns är kända för att vara mycket härdiga fåglar som gör bra i ett brett spektrum av temperaturer. Med tanke på tillräckligt utrymme, tak över huvudet och sovande platser, kan peafowl frodas på en gård. För att säkerställa att din påfågel är glada och friska, är det viktigt att du ger dem med en penna eller en bur som passar deras behov. Peafowl kräver tillräckligt utrymme, roosting platser och skydd mot rovdjur. Om du har möjlighet att bygga en penna som uppfyller dessa behov, är du sannolikt att bli framgångsrika i att höja påfågel.

Instruktioner

En Upprätt en burk skjul eller skydd, eller utnyttja en redan står i din trädgård, och placera den så att öppningen vetter mot söder. Om du har en lada eller garage, är det klokt att bygga din påfågel bur med hjälp av vägg av ladan som ett vindskydd på ena sidan. Om du inte har en lada, dock är det möjligt att bygga en fristående påfågel penna.

2 Sätt ut formen av pennan genom att lägga sträng på marken för att markera gränser pennan. De optimala dimensioner för en påfågel penna är 12-by-24 fot.

3 Gräv hål i vart och ett av de fyra hörnen av pennan djupt nog för att begrava de fyra-gånger-4 inlägg till ett djup av åtminstone 12 inches, lämnar exponerade efter åtminstone sex till 8 fot i höjd. Gräva flera hål för att begrava ytterligare 4-by-4 s för att ge extra stöd för ramen. Hur många extra 4-gånger-4 inlägg du använder är ditt val, men de bör placeras minst var 8 till 12 fot längs ramen.

4 Sätt i 4-gånger-4 inlägg i hålen grävde i marken och fästa dem på plats genom att antingen fylla hålet med cement eller genom hårt packa jorden runt stolpen.

5 Lägg ut och fästa de övre och undre ramar pennan. Med hjälp av en-av-sex tums skivor, skapa en ram runt botten av pennan genom att lägga korten på marken och spika dem till 4-gånger-4 inlägg med hjälp av en hammare och spik, eller en spikpistol. För bottenramen, lägger korten ner med den smala kanten på marken. För den övre ramen, lägga brädor platt och spika dem till topparna av de fyra-gånger-4 inlägg, skapa en ram för takläggning som skall fästas.

6 Bifoga pennan användning av 2-av-4-tums tråd, linda in den hela vägen runt ramen av pennan. Om tenn skjul är lika bred som pennan, behöver du inte att bifoga den sidan med tråd. Om du använder en lada eller garage som en vägg av pennan, är det inte nödvändigt att täcka den sidan med tråd. Fäst kabeln till 4-gånger-4 tums inlägg och de övre och nedre en-av-sex tums skivor med hjälp av en häftpistol.

7 Wrap 1-tums fjäderfä nät runt de nedersta två eller tre fot av ramen av pennan, utanför viran. Nätet kommer att bidra till att förhindra små rovdjur kommer in i pennan och kommer också att hålla din peafowl fastnar halsen genom tråden och skadar sig.

8 Täck toppen av pennan med två-tums nylon flyg nät, säkra kanterna på nät till den platta 1-by-6 tums skivor med spik eller häftpistolen.

9 Installera boplatser i pennan genom att spika två-gånger-4 tums skivor till 4-gånger-4 inlägg på olika höjder runt pennan.

Hur man gör Coroplast in i en bur

Hur man gör Coroplast in i en bur


Kub-och-Coroplast burar, även känd som "C och C" burar, göra för billiga, rymlig, hållbara, lätta att rengöra och säkra burar för ditt marsvin, kanin eller andra små, icke-klättring djur. Vatten, urin och andra vätskor inte kan tränga in Coroplast, vilket underlättar rengöringsprocessen för buren. Storlek är en av de viktigaste faktorerna när man bygger en C-och-C bur; minsta storlek för en eller två marsvin är 7 1/2 kvadratfot, men större är alltid bättre. För kaniner, bör en eller två kaniner helst ha minst 24 kvadratfot.

Instruktioner

1 Anslut din kub paneler eller galler för att bilda den yttre omkretsen av din bur med de medföljande kontakterna. Ibland kontakterna är svåra att fästa; tång eller en klubba för att ansluta dem.

2 Mät insidan av buren från kontakterna - både längd och bredd. Den Coroplast box du gör kommer att passa inne i buren.

3 Ställ in Coroplast på golvet eller din arbetsplats.

4 Placera buren ovanpå Coroplast.

5 Åtgärd 6 inches runt utsidan av buren och märke på Coroplast.

6 Skär Coroplast där du har markerat det. Tunga sax eller en skarp brytkniv kommer att fungera.

7 Mark 6 inches från kanten av Coroplast hela vägen runt.

8 Skåra Coroplast - inte skära hela vägen igenom - med en mattkniv. Detta kan ta lite övning så använd en reserv bit Coroplast först.

9 Skär hörnflikar gjorde Coroplast. Klipp inte ut hela hörnet, bara en sida av "torget" scoring är gjord på Coroplast. Dessa gör flikar som kommer att hålla lådan tillsammans.

10 Vik kanterna på Coroplast i på skårade sidan. Det kan finnas en "knäppa" brus.

11 Vik flikarna runt varje hörn och säkra dem med packtejp.

12 Sätt din Coroplast låda inuti kuben buren. Fyll med din marsvin eller liten djurets sängkläder och lägga till sina leksaker, vattenflaska och maträtter.

Hur skapar jag ett landskap sten box / bur?

Hur skapar jag ett landskap sten box / bur?


En gabion är en dekorativ eller strukturell tråd bur fylld med landskaps stenar. De blir starkare när de blir äldre, till skillnad från många hardscape objekt, eftersom stenarna lösa med tiden. Även landscapers som ursprungligen användes lådliknande gabioner för stödmurar och andra erosionsförhindrande strukturerna har fristående gabioner i olika stilar blivit populär i xeriscapes och både moderna och traditionella trädgårdar.

Instruktioner

1 Lägg ut kabeln på en stor, plan yta såsom en uppfart, uteplats eller gräsmatta. Mät storleken på Gabion panelerna och markera kanterna på tråden med hjälp av en permanent markör. Hålla kanterna så smidigt som möjligt. Gör inte en gabion mer än 3 fot bred, 3 fot djup och 3 fot lång, om det inte stöds inifrån.

2 Skär Gabion paneler med avbitare längs de markerade linjerna. Klipp kanter är mycket vassa; försiktig och bära skyddsglasögon. Böj alla herrelösa kablar sticker ut från kanten inåt.

3 Ställ in Gabion s sidopaneler platt runt basen panelen och fäst lådans nedre kanter med 0,087-tums tråd eller C-klipp. Trä tråden eller klipp genom kanterna, korsar de tvinnade lederna i metallnät. Undvik att korsa anslutningskabeln eller C-clips på mask svagare enda trådsträngar. Lyft sidopanelerna till ett upprätt läge och koppla hörnkanterna på plats. Avsluta bindtråden med en halvslag. Du har nu en öppen topp box.

4 Gör tråd stöd eller förstyvningar, med 0,087-gauge tråd. Skär tråden i fyra 9-tums längder och använda vass tång för att skapa krokar i varje ände. Haka slutet av förstyvningen i rutan på en plats på nätet där trådarna korsar varandra, halvvägs upp från gabion golv och 4 inches ut från den vertikala kanten. Fäst resterande stödhaken till anslutningspanelen och stäng krokarna med en tång. Detta förstärker Gabion hörn och förhindrar tråden från att böja sig utåt. Du kan välja att köra liknande artiklar från mitten av frontpanelen till mitten av den bakre panelen om böjning är ett bekymmer.

5 Ställ in öppen topp gabion i sitt slutliga läge, och se till att ytan är plan och kan stödja gabion vikt. Lägg stenar, något överfyllning upp för att kompensera för att lösa. Placera den slutliga trådpanelen över toppen och tråd den på plats.

Hur man fångar en kanin i en bur fälla

Hur man fångar en kanin i en bur fälla


Det finns en mängd anledningar till varför människor fälla kaniner i burar. Vissa gör det eftersom kaninerna äter växter från sina trädgårdar och jägarna vill flytta dem. Andra fångar kaniner och använda dem för att träna hundar. Fortfarande andra fälla kaniner i en bur, döda dem och äta dem. Oavsett människor väljer att göra med kaninerna, är processen för att fånga dem i en bur fälla densamma.

Instruktioner

1 Välj rätt fällan storlek. En bur fälla som mäter 24 inches lång och 7 inches bred och 7 inches hög fungerar bra.

2 Leta områden med hög kanin aktivitet. Några av de mest sannolika platserna finns trädgårdar, längs staket rader och i eller bredvid eller borste pålar. Om möjligt, titta på djuren när de rör sig runt och bestämma banorna de använder för att ta sig från en plats till en annan.

3 Välj bete. Några av de mest effektiva beten för kaniner är äpplen, kål, morötter, majs och sallad.

4 Placera bete runt det område som du har för avsikt att fälla. Att göra detta för en dag eller två bekantar kaninerna med den typen av mat.

5 Placera fällan i ett spår du har identifierat, eller på kanterna av en pensel stapel eller trädgård.

6 Spärr dörren av fällan till toppen av fällan. Flesta bur fällor komma försett med en krok för att fästa dörren till toppen av fällan.

7 Placera bete på baksidan av fällan, bakom pannan. När kanin steg på pannan, fjädrar den fällan.

8 Kontrollera din kanin bur fälla minst en gång om dagen.

Hur man håller ett marsvin bur från stinkande

Hur man håller ett marsvin bur från stinkande


Given och lättskött, marsvin gör fantastiskt följeslagare. Som gnagare husdjur går, de är relativt stora, och det kan göra för ett problem med bur lukt. Några enkla steg hjälper dig att hantera din marsvin vård och behålla sin bur - och ditt hem - lukta fräscht och ditt husdjur gladare och friskare.

Instruktioner

1 Ta din marsvin från sin bur och placera den någonstans säkert och rymningssäker. Du vill inte behöva oroa sig för sin vistelseort när du tenderar att rengöra sin hem. En plastförvaringsfack, skokartong storlek eller större, gör en bra tillfällig hage. Sätt några godsaker i där för att hålla ditt husdjur upptagen. Marsvin är inte bra klättrare, så ett lock är inte nödvändigt om väggarna är brant och åtminstone 17,5 eller 20 cm (7 eller 8 tum) hög. Om du har en nyfiken katt eller hund som kan ta chansen att lära känna din marsvin är ett ventilerat lock är en bra idé.

2 Ta buren delen från botten pannan. Avlägsna matskål, vattenskål och alla leksaker. Med hjälp av en skrapa, såsom en stor blad spatel - tillägnad endast denna användning - skrapa alla smutsiga spån från pannan i en stor sopsäck. Om du har en plats att dumpa spån i din trädgård, en komposthög, till exempel, kan du placera spån i en hink istället. Se till att få allt avfall material du kan, inklusive de härdade urin insättningar du hittar under de spån.

3 När du har tagit bort alla spån, är det dags att tvätta ur pannan. Om vädret tillåter, kanske du föredrar att göra detta utanför, med en trädgårdsslang. Om detta inte är möjligt, använda sink inuti. Ringla lite av milt diskmedel på botten av buren pan och använda en skurborste för att rengöra golv och sidor av pannan. Skölj väl så att alla lödder är borta och vattnet är klart. Tvätta ur matskål, tvätt leksaker och vattenflaska.

4 Använda ren trasa handdukar, torka hela buren botten. Se till att torka buren pan mycket väl. Torka matskål och leksaker och på utsidan av den vattenflaska. Använd pappershanddukar, om så krävs, för att absorbera allt vatten.

5 Strö golvet i buren pannan med en lätt damning av bakpulver - inte mer än en matsked eller två, beroende på storleken på buren. Detta kommer att hjälpa till att absorbera lukt och hålla marsvin kull fräschare längre. Sprid ett lager av tall eller asp flis ovanpå detta, ca 5 cm (2 tum) djup.

6 Sätt tillbaka buröverdelen och ersätta din marsvin och matskål, vattenflaska och leksaker. För att bibehålla optimal renhet, upprepa processen var 4 eller 5 dagar.

Hur man bygger en Faraday bur för gitarrförstärkare

Hur man bygger en Faraday bur för gitarrförstärkare


Michael Faraday, en brittisk vetenskapsman, uppfann Faradays bur under år 1836. Den Faradays bur används som ett hölje som kan upprätthålla elektriska laddningar, vilket ger den möjlighet att blockera externa statiska elektriska fält. Bilar och flygplan fungerar som Faradays bur mot blixtnedslag, och mikrovågsugnar fungerar på samma sätt i fånga mikrovågor som kan vara skadliga om de inte bur inne i ugnen. Att bygga din egen Faradays bur för att skydda din gitarrförstärkare för att skydda den från plötsliga skurar av elektro energi såsom en elektromagnetisk puls (EMP).

Instruktioner

1 Mät storleken på din gitarrförstärkare. Samla två kartonger som är större än förstärkaren, med en av rutorna vara liten nog att passa tätt inuti större kartong. Placera den mindre kartong inuti det större.

2 Täck yttre rutan helt med aluminiumfolie. Tejpa en jordkabel till folien med tejp och låt den hänga från lådan. Fäst en alligator klipp i slutet av jordkabeln.

3 Linda folietäckt låda med svart polyeten folie sex till 10 millimeter tjock. Tejpa plåten på plats för att förhindra att folien från att riva. Placera gitarrförstärkare i den mindre rutan.