blanka larver

Alder Leaf Beetle

Alder Leaf Beetle


Den al bladbaggen (Altica ambiens), även kallad al loppan, är en skadeinsekt hemma i västra USA från New Mexico till Alaska. Alder bladbaggar och deras larver är kända för defoliating träd från slutet av våren till början av hösten.

Utseende

Vuxen al bladbaggar är 1/5 tum lång och metallic djupblå till djup grönblå färg. Den blanka, larv liknande larver är något längre och smalare, med brunsvart färgning på ryggsidan och gulaktig färgning på den ventrala sidan.

Livscykel

Vuxna skalbaggar dyka upp från viloläge i slutet av våren eller sommaren, matte och lägger sina ägg i värd blad. Larverna kläcks inom några dagar och börja livnär sig på bladen, mognar och ange puppor scenen i augusti. Vuxna skalbaggar dyka upp i cirka 10 dagar, livnär sig på bladen i början av hösten och övervintring vid basen av trädet.

Skada

Alder leaf beetle larver foder på undersidan av bladen efter kläckning. Mogna skalbaggar tugga igenom bladen helt skeletonising dem. Lyckligtvis inte insektsskador inte orsaka permanent, långvariga skador och träd återhämta sig snabbt från avlövning.

Förvaltning

US Forest Service rekommenderar vattning och gödsling träd på ett regelbundet schema för att hålla dem robust. Eftersom al bladbaggen gör inga permanenta skador på trädet, finns det ingen anledning att behandla träd med insekticider. Insektsmedel kan också döda skalbaggen naturliga rovdjur, inklusive bönsyrsor och nyckelpigor.

Typer av Larver med blanka Ryggar

Typer av Larver med blanka Ryggar


Larver har många sätt att försvara sig. Några, som larverna flanell nattfjärilar, har formidabla svidande hår, vissa har borst, vissa härma fågelspillning eller har skräckinjagande letar eyespots. Några efterlikna kvistar eller blad. Vissa smakar illa eller har färger som rött eller orange som varnar rovdjur som de smakar illa. Den anmärkningsvärda scharlakansröda bevingade lav moth larv flicks sin avföring på en blivande rovdjur. Vissa har taggar som kanske inte sting men är så blanka och framträdande att de ser ut som de gör.

Glasfiber Slug

Den spunna glas snigel är larv av en tråkig utseende mal, men det har dussintals glittrande ryggar som strålar ut från kroppen. Den har fått sitt namn eftersom det är transparent; du kan se sina inre organ. Ändå ryggar göra sting. Denna larv växer till mindre än 1/2 tum lång och finns i skogen från Missouri till sydvästra New York och söderut till Florida och Texas.

Den sorgmantel

Larv av sorg klockan är en svart larv med vita fläckar, röda fläckar längs ryggen och blanka svarta ryggar. Den lever på kanterna av skog och våtmarker och stadsparker och finns från Kanada till norra Florida. Den växer till drygt 2 inches och äter vide, poppel, alm, Hackberry och björklöv.

De långa vingar

Julia larv förvandlas till en vacker fjäril, men det är skrämmande beväpnade med långa blanka ryggar med nålliknande grenar. Den växer till 1 3/4 inches lång och finns i skrubba snår, vattendrag, Pineland och öppen skogsmark i Florida och Texas. Liksom de andra långa bevingade larver äter det bladen av passionvine. The Gulf pärlemorfjäril larv har också svarta blanka ryggar. Larverna är blanka övergripande med färgerna orange och rött varnings. Den lever i Gulfstaterna och växer till 1 3/4 inches lång. Zebran är en annan ganska fjäril men har en larv beväpnade med blanka svarta ryggar också. Larv är vit med svarta prickar och även växer till 1 3/4 inches lång.

Scarlet Winged Lichen Moth m.fl.

Scarlet bevingade lav nattfjäril har en svart kropp fläckiga med ljusa gula och långa svarta blanka ryggar som uppstår från fläckar av svart längs dess kropp. Den lever i skogen från södra Kanada ner till Florida och äter lavar och blågröna alger som växer på träd, fallande stockar och stenar. Den växer till omkring en tredjedel inches lång. Den amerikanska dam har också en larv med blanka ryggar, liksom den gemensamma Buckeye, den brokiga fritillary, den rödlätt Daggerwing och Baltimore.

Gemensamma Arkansas Larver

Gemensamma Arkansas Larver


Arkansas, är en sydlig tillstånd, är en nästan idealisk plats för fjärilar och nattfjärilar. Dess långa, varma fuktiga somrar är bra för fjärilar, nattfjärilar och deras larver. Lepidoptra är kallblodiga och deras aktivitet påverkas av temperaturen runt dem. Dessutom är Arkansas växande säsongen, vilket är bra för larver med glupsk aptit.

konstiga Larver

Larv av Streaked Tussock mal har en brun kropp täckt med päls och två knippen av långa, svarta hår liknar paintbrushes som växer ut ur huvudet. Den växer till 1,7 inches lång och lever i skogen och skogar. De mogna larver finns från maj till juli. The White gaffelben är en märklig utseende larv som liknar en döende löv. Det finns på kanterna av fält och skogar i norra Arkansas från juni till oktober. Dess mat anläggningen är körsbärsträdet. När larven är oroad det shuntar blod till dess prolegs, vilket får dem att växa till halva längden av larv kropp, sedan börjar piska dem vilt runt.

Geometridae

Den Fringed Looper är en medlem av Geometridae familjen som namnges på grund av hur larverna tums upp branches.The drab caterpillar liv i skogar och skogar Arkansas. Den har två kullar, med en före från april till juni och den andra från juni till september. Den satte fransar Looper larv äter bladen av många vedartade buskar och träd och växer till ca 1/2 tum lång. Den vuxna är en spöklik vit fjäril även känd som den bleka skönhet. Kents Geometer larver är kamouflerade för att se ut kvistar på träden som deras matväxter. De kan hittas från juni till juli, och en partiell andra generationens framträder i höst. Larven växer till .63 inches lång.

Prominents

Alien Probole efterliknar också en kvist men inte lika proffsigt som Kents Geometer eftersom det är mer av en gulgrön. Det kan växa till 1,38 inches lång och liv i våtmarker och skogar i Arkansas. Mogna larver ses från juni till frost. De äter dogwoods, sura tuggummi och andra lövträd. Den vuxna är en grå och brun nattfjäril med slående mönster. Den kontrakterade Datana larv växer till 1,8 inches lång. Det är svart-vit randig och täckt av mjuka, vita hårstrån. Kontrakterade Datana larver kan hittas i grupper på alm, hickory och valnötsträd i fält och skogar. Larverna fram från juni till september, och det kan ta två år för dem att mogna.

växtätande Larver

Hack Skipper är en brungrå larv med bleka fräknar. Dess runda huvudet är anmärkningsvärt eftersom det har en svart krage som skiljer huvudet från resten av kroppen. Den växer till nästan en tum och finns i fält och andra öppna, gräsbevuxna platser i norra Arkansas. Den övervintrar som en puppa. Den amerikanska Koppar larv är en äppelgrön larv täckt med kort hår och vita fräknar. Det finns i de områden, kraftledning rätt sätt, betesmarker och öde platser i Arkansas och växer till .6 inches lång. Den mogna larv kan hittas från juni till frost. Den äter får harsyra och brygga.

Hur man tar bort Blanka ställen från Foton med Adobe Photoshop CS4

Hur man tar bort Blanka ställen från Foton med Adobe Photoshop CS4


Blanka fläckar förekommer på olika reflekterande ytor, inklusive fet hud, glas och metall. Höjdpunkter fördjupa ett foto, men när de är alltför ljusa och förringa ämnet, är det bäst att eliminera dem. Med Photoshop kan du helt ta bort ljuspunkter eller bleknar dem i bilden så att de inte förringa bilden. Använd "Healing Brush" och "Klonstämpel" verktyg för att ta bort problemfläckar och blanda dem med resten av bilden. Arbetet med ett separat lager så att du kan redigera flera gånger, utan att ändra den ursprungliga bilden.

Instruktioner

1 Starta Photoshop CS4 och öppna filen. Klicka på "Nytt lager" knappen längst ner på "Lager" panelen.

2 Välj "Healing Brush" verktyget från "Verktyg" panel som har ikonen som liknar ett bandage. Du kan behöva klicka på "Spot Healing Brush" verktyg för att avslöja den.

3 Gå till "Alternativ" bar, ställ sedan in "Sample" alternativet "alla lager." Att välja mjuka kanter borste och plocka en penselstorlek ungefär lika med storleken på den blanka plats.

4 Flytta markören till ett område nära den blanka plats som du vill ta bort. Tryck på "Alt" -tangenten och klicka sedan på för att ange en källområdet för "Healing Brush."

5 Klicka och dra med "Healing Brush" över den blanka yta. Släpp musen för att blanda med resten av bilden.

6 Måla med "Healing Brush" tills du tar bort varje glänsande fläck från bilden. Tryck på "Alt" och klicka så ofta som behövs för att skapa en ny källa.

7 Välj "Klonstämpel" verktyg, välj sedan "Alla lager" i "Alternativ" bar. Tryck på "Alt" och klicka för att göra en källpunkt. Använd detta verktyg för att retuschera alla områden som "Healing Brush" gjorde inte korrekt.

8 Klicka på lagrets "opacitet" och flytta reglaget till vänster för att tona lagret. Detta avslöjar några av höjdpunkterna från den ursprungliga bilden.

Hur man skapar en Blank månadskalender

Hur man skapar en Blank månadskalender


Tomma kalendrar är användbar när du behöver använda en kalender för organisatoriska uppgifter. Blank kalender mallar är allmänt tillgängliga på Internet som mallar. Dessa mallar är gratis och finns både på datorn och på nätet. Online mallgallerier låter dig ladda kalendern som du väljer. När mallen har laddats ner, kan du anpassa den till dina behov. Dessa kalendrar kan sparas så att de kan återanvändas vid ett senare tillfälle.

Instruktioner

1 Klicka på "File" -fliken och välj "Nytt". Skriv "Månads kalender" i sökrutan. Tryck på "Enter". Granska mallar som visas.

2 Klicka på den mall för att få ytterligare information om den mall i den högra åtgärdsfönstret. Hämta mallen genom att klicka på "Download" ikonen i det högra åtgärdsfönstret. Mallen öppnas i Word 2010.

3 Granska den nedladdade mallen. Spara tom mall genom att klicka på "Spara" -ikonen på verktygsfältet Snabbåtkomst.

1 Gå till Google Dokument webbplats. Klicka på kategorin "Kalender och scheman" i den vänstra åtgärdsfönstret. Granska kalender mallar som visas.

2 Hämta mallen genom att klicka på knappen "Använd denna mall". Mallen öppnas i Google Dokument.

3 Spara mallen genom att klicka på "Spara" ikonen på menyn.

1 Gå till Openoffice hemsida. Klicka på "kalender" tag i den vänstra åtgärdsfönstret. Granska kalender mallar som visas.

2 Hämta mallen genom att klicka på "Använd denna" -knappen. Mallen öppnas i Openoffice Writer.

3 Spara mallen genom att klicka på "Spara" ikonen på menyn.

Larver på Min Lemon Tree

Larver på Min Lemon Tree


Citronträd är citrusträd som växer i varma och tropiska klimat, där frost och is inte vanligtvis finns och kan inte skada träden eller deras frukt. Friska citronträd är mer benägna att producera en god skörd, men larver skada dem.

larver

Larver är larver av malar och fjärilar. Larver äter ständigt från det att de kläcks tills de är redo att skapa en kokong. Vid matning på citronträd, caterpillars orsaka ett antal problem.

effekter

Larver äter bladen på citronträd, som försvagar träden och hindrar dem från photosynthesising. Såren larver lämnar i träden gör också dem mer mottagliga för svampinfektioner och skador från andra skadedjur.

Kontrollera

Bekämpningsmedel och fysiskt avlägsnande och destruktion av larver hjälper till att kontrollera larv befolkningen och minska skador på citronträd. Ta bort skadade blad från citronträd för att begränsa sannolikheten för att trädet kommer att krympa svamp- eller bakteriesjukdomar.

Larver & fjäril aktiviteter för förskola

Larver & fjäril aktiviteter för förskola


Barn i förskoleåldern är i de tidiga stadierna av utveckling av finmotorik och fantasi. Enligt Penn State University, är det bästa sättet för dem att utveckla sådana färdigheter är genom att rita, läsa och uttrycka sin kreativitet genom konst och hantverk projekt. Den färgglada mönster och design i samband med fjärilar och larver gör dem en livskraftig ämne för denna process. Enkla dikter och sånger om fjärilar och skalbaggar finns också.

Konst och hantverk

Fjäril konst och hantverk projekt kan börja med ett pappersark som innehåller en svart-vit skisserar av en fjäril, lämnar det upp till förskolebarn att färga tomma utrymmen. En fjäril finger docka är ett annat alternativ, med hjälp av material som gummi skumark, lim, färgade klistermärken och piprensare - som alla kommer sannolikt att kräva hjälp av en lärare. Även om det inte lika färgstark som fjärilar, skalbaggar är goda idéer till projekt också. Larv långa form är faktiskt inte så komplicerat som den bevingade fjäril, vilket gör det enklare för förskolebarn att slutföra. En relaterad projekt använder polystyren bollar som lärare halverats och barn färg. Kantar bollar i rad ger en färgstark resultat.

dikter

Fjäril och larvrelaterade dikter hjälp med att utveckla förskolebarn muntliga färdigheter. Två exempel är "Fuzzy Wuzzy, obehagligt glupsk" och "Caterpillar", som innehåller löften om att bli fjärilar. En underhållande dikt som är strikt om skönheten och flygande förmåga fjärilar är "Flutterby." Lärare kan antingen uppmuntra förskolebarn att läsa individuellt dessa framför klassen eller som en del av en gruppaktivitet. Dessutom kan läraren läsa till klassen medan barnen agera ut diktens ord. För "flygande" de kan flaxa med armarna som vingar, eller krypa på marken för att emulera larver.

Livscykel

Omvandlingen av en larv till fjäril är ett viktigt steg i denna insekt liv. Ett sätt att visa livscykeln är att observera larver och fjärilar. Lektionsplaner kan innebära att gå utomhus för att fånga larver eller fjärilar och läsa relaterade böcker - ". The Very Hungry Caterpillar" som Eric Carle s En annan aktivitet är att ge varje elev med fyra bitar av papper, var och en med de fyra stegen i livscykeln: ägg, larv, chrysalis och fjäril. Sedan har dem placera dem i rätt ordning.

Hur man kan bli av Moth Larva

Hur man kan bli av Moth Larva


Kläde lägger ägg på ullkläder, pälsar och fjäderdräkt. Ägg är limmade till trådar eller hår på kläderna och är inte lätta att lossa. När äggen kläcks, börjar problemen. Larven --- inte nattfjärilar själva --- är orsaken till hål och förstörelse till ull tyger, pälsar och fjäderdräkt. Larven kommer att börja livnär sig på vad det är på direkt efter kläckningen. Larv kan leva på kläder för så lite som fem veckor eller så länge som fem år, beroende på förhållandena. Att hålla ullkläder ren är det bästa sättet att förhindra moth larv på kläderna, men om du upptäcker att du har dem, finns det några saker du kan göra för att bli din kläder larven.

Instruktioner

En Freeze kläder infekterad med kläder mal larv. Placera kläder i en lufttät plastpåse och placera den i frysen. Förvara i temperaturer på -17.8 grader Celsius under minst 72 timmar för att döda larv.

2 Exponera kläder för solljus och värme. Larv kommer också dör när de utsätts för temperaturer av 110 grader till 48.9 grader Celsius under åtminstone 30 minuter. Borsta kläder utanför och utsätta den för solljus kan också bli av med larv.

3 Töm garderoben av alla kläder och torra rena alla ylle, siden, mocka och kashmir plagg.

4 Dammsug garderoben ordentligt. Dammsugning avlägsnar matkällor såsom PET päls eller hår, som kan hålla mal larv väl utfodras.

5 Spraya garderob med en långvarig insektsmedel. Placera feromon klibbiga fällor i garderoben för att förhindra ytterligare angrepp.

6 Förvara angripna ylle i torra, torra förhållanden. Låg luftfuktighet kommer att döda moth larv angrepp.

7 Rengör ullkläder efter bär. Svett och jord innehåller nödvändiga näringsämnen för kläder mal larv till foder.

8 Store ull, pälsar och fjäderdräkt i plastbehållare lagring med tättslutande lock. Begränsa tillgången är det bästa sättet att hålla mal från lägga ägg på kläder. Förvara ylle och päls i cederträ kistor. Oljor i cederträ kommer att döda kläder mal larv. Använd malkulor eller kristaller vid lagring ylle. Kristaller är gjorda av paradichlorobenzene och malmedel innehåller naftalen, som båda producerar gaser som är giftiga för insekter.

Hur gör larver förvandlas till flugor?

Hur gör larver förvandlas till flugor?


Flugor kan vara en av de mest irriterande av sommaren angriparna till våra hem. Deras närvaro är också ett mått på hygien, eller avsaknaden av den. Men flugan kommer från en ännu mer motbjudande varelse i ögonen på de flesta - det maggot. Här tittar vi på de förändringar som äger rum under flugans liv.

ägg

Föräldern flugan börjar livscykeln genom parning och lägger ägg på ruttnande mat eller annat organiskt material. Det kan lägga upp till 500 på en gång.

Skuggning

Små larver fram ur äggen och börja äta. Och växa. Som ormar, skjul de ett yttre skikt av huden när de växer i storlek. Fluglarver göra detta tre gånger i sitt liv.

Omvandling

När maskarna har spridit tre gånger de gräver i den mat de har ätit och förvandlas till puppor. Som en larv i sin puppa, det yttre skalet av den maggot hårdnar och innanför skalet ben, vingar och exoskelettet bildas.

återfödelse

När omvandlingen är fullständig, flyga huvud-ändor sin väg ut ur skalet. Detta sker med hjälp av en särskild spetsig bula på huvudet som försvinner när flyga luckor. Den fullt bildade farten är nu redo att flyga ut och irritera picnickers över hela landet.

Hur man rengör Blanka klinkergolv

Hur man rengör Blanka klinkergolv


Klinkergolv finns i en mängd av texturer; vissa är grov och porös, medan andra är blank och slät. Texturen av ett klinkergolv bestämmer rengörings frekvens och metoder behövs. Rengöring av blanka klinkergolv är enkelt och okomplicerat om du gör det på regelbunden basis. Till skillnad från porös kakel, med dess skrymslen och vrår som samlar smuts och kräver ofta skur på händer och knän, den hårda ytan av glänsande klinkergolv fungerar som en barriär mot smuts. Tittar ut för spill och utför periodiskt underhåll kommer att hålla din kakel glänsande många år framöver.

Instruktioner

1 Torka upp spill omedelbart med en trasa för att förhindra att vätskan färgning injekteringsbruk mellan plattorna.

2 Svep blanka klinkergolv ofta för att ta bort vardagens smuts och damm.

3 Fyll en hink med varmt vatten, tillsätt sedan två till tre sprutar av en mild, ammoniak- och blekmedel fritt flytande diskmedel. Torka golvet med såpvatten, byta ut vattnet om det blir grumligt från alltför mycket smuts eller för mycket tvål. Skölj med rent, varmt vatten efteråt, torka sedan med en trasa. Gör detta varje vecka.

4 Spraya en tillverkare rekommenderade kakel och injekteringsbruk renare på en svamp eller direkt på envisa fläckar av smuts, torka sedan golvet kraftigt. Skölj med varmt vatten och torka omedelbart därefter med en trasa.