bilder på vitoria beckhams frisyr

Om Victoria Beckhams hår

Om Victoria Beckhams hår


Victoria Beckham är en sångerska och designer som har en mycket berömd hår. Som hennes stil har förvandlats från en blick till en annan, har Beckham använt pressen och hennes ryktbarhet att lansera sin unikt utseende till toppen av listan frisyr begäran. På grund av hennes status som en modeikon, Beckhams vågade låser avsluta inställningen takten för många stil fans runt om i världen upp.

Vem är Victoria Beckham?

Victoria Beckham blev känd som medlem i popgruppen Spice Girls. Beckham spelade under namnet "Posh Spice" och hjälpt gruppen stiger till hela världen framträdande. Hon gifte sig senare fotboll hjärtekrossare David Beckham och hade tre pojkar, Brooklyn, Romeo och Cruz. Hon omfamnar edgy mode, ibland till den grad av kritik från stil cognoscenti, och har gjort en del modellering. Hon är nu främst känd för sin dVb modekollektion, mycket smal kropp, dokusåpor och stilbildande frisyrer.

Historien av henne hår

Under Beckhams tid i Spice Girls, lekte hon långa, raka bruna lås. År 2006, "Times of India" citerar att Victoria Beckham blev fotograferad med "en stor kal fläck efter år av sport löshår," en produkt av år av lim-i hårförlängning bruk. Posh sedan överraskade alla med en trendig, kort blond klippa som döptes "den Pob" kort för Posh Bob. Som hennes hår växte ut, sedan fick hon de längre flätor stil i en skarp, snygg graderad bob 2008. I slutet av 2008, var Beckham siktade med en helt ny mörkbrun pixie cut.

Tekniska villkor för Posh Hair

Victoria Beckhams frisyrer delas in i två huvudkategorier: den graderade bob och pixie cut. Hon också rutinmässigt får höjdpunkter och enda process färg. I den andra änden av spektrumet, har Posh också blekt själv platina blond. Hon får hennes lås hackade i den trendiga Chris McMillan Salon i Hollywood. I den graderade bob, stylist lämnar fronten lång, kraftigt gradering hårfästet uppåt till en kortare längd i ryggen. Det är sedan utformade med några vax eller pomada för en pusslas, hackig utseende, och slutade med en glans booster. Hennes vinter 2008 stil ser håret mycket kort, skär till omkring en tum och en halv längd i genomsnitt, och delas upp i fronten. Den enda processfärg som hon använde är mörkare än normalt, men passar en palett vintersäsongen.

Varför hennes hår är så kända

Om Victoria Beckhams hår


Victoria Beckham har länge varit ett sätt tallrik med sina dramatiska stilar och ultra smal kropp. Hon tar chanser med hennes hår, och är inte rädd för att vara lekfull med sitt utseende. Beckham är också en paparazzi favorit, och alla små fysisk förändring faktiskt ramper upp värdet av några bilder snäppas av kändisfotografer. Det är en tävling för att se vem som kan "bryta" nästa nytt utseende. Beckham är bra på uppvaktar pressen och spelar hennes utseende till sin fördel.

stil Signifikans

Om Victoria Beckhams hår


Den Pob startade en stor trend i USA, med många kvinnor som tar bilder av Victoria med dem till stylist. Det är en mycket mångsidig och sexig snitt som är enkel att stil. Det är också ett av de få kändis hårklippning som ser bra tvär kulturellt. Felow popstjärnan Rihanna lekte också en Pob liknande graderad bob 2008. kortare snitt är mer vågad, så det inte kan bli så stort av en trend. Men kvinnor ändrar ofta sitt hår vid övergångspunkter i deras liv, så många kan tävla med sin vassa brittisk stil. Som Posh har sagt tidigare, "" Du vet, jag bara vilja ändra saker. Jag blir uttråkad väldigt, väldigt snabbt och jag fancied bara en förändring. "

1970 mäns frisyrer

1970 mäns frisyrer


På 70-talet, "Saturday Night Fever" var att vrida upp värmen till ett disco beat. John Travolta s slick, pompadour frisyr och kittlande danssteg läggs till känslan av något går. Frisyrer för män sprang skalan från lång till kort. Det verkar otroligt, när man tittar på bilder av mäns frisyrer från 70-talet, att frisyrer som ser så ut av det nu ser en väckelse.

Kamma-over frisyr

Kammen-over frisyr uppnåddes med medellånga hår och lång lugg som kammade över till en sida. Lång polisonger åtföljs ofta extrema bang kam-over. Denna stil påminner om utseendet som skallighet män försöker ibland. De låter håret runt basen av deras hårfäste växa extra länge så att de kan kamma det över den kala fläcken på hjässan.

lång frisyr

Män började växa sitt hår långt under 60-talet. "Hair", den musikaliska, var en succé och ledningen låten "Hair", sa allt som fanns att säga om en chef för långt, vackert hår. Den långa frisyr korsade över årtiondet och många män fortsatte att bära långa, vackra hår genom 70-talet. Långt hår inte nödvändigtvis betyda axellångt hår för denna generation, utan snarare nedanför axeln och även till midjan i många fall.

Afro frisyr

På 70-talet, den afro var en populär frisyr för män i alla etniska grupper, som hade hår lockigt nog att plocka ut i en glob av frizz. "Gänget", en populär tv-serie som startade i slutet av 60-talet och pågick fram till 1973, hade en karaktär som heter Linc Hayes, som bar en afro. Karaktären påverkade populariteten av Afro eftersom Linc var omtyckt bland tittarna.

mulle frisyr

Ingen artikel om mäns frisyrer på 70-talet skulle vara komplett utan en kort beskrivning av mulle. Mulle var ett distinkt utseende som bars av män som ville utstrålar en aura av maskulin seghet. Mulle är en frisyr där håret är kort upptill, fram och sidor, men baksidan ser ut som en häst "manen, lång och full. Patrick Swayze hade en mulle frisyr. Män bar sina mulle olika längder och några hade lager skär i dem.

shag frisyr

Den vanligaste shag frisyr hade hår tillräckligt länge för att nå axlarna och tjocka lugg som omfattas pannan. Håret runt ansiktet skars att skjutas framåt mot ansiktet för att rama in den. Det var viktigt att ha en shag mussed upp, skjuter en nonchalant, devil-may-vård, rufsig look. David Cassidy var Dreamboat av 70-talet som bar hans shag frisyr så bra.

Peruk stilar från 1930-talet

Peruk stilar från 1930-talet


Peruker har en historia som går tillbaka till början av civilisationer. I det gamla Egypten, människor bar peruker för att skydda sina skalliga huvuden --- en annan tidig mode --- från den nordafrikanska solen. Med tiden, peruker blev en symbol för rikedom och hög social status, eftersom endast de rika hade råd dem. Idag är peruker bärs som skydd och som stilar i sig. 1930-talet såg uppkomsten av minnesvärda peruk stilar, såsom finger vågen, Joanne och Betty Boop.

Finger Wave Wig

Fingret våg peruk var en välkänd stil under 1930-talet. Den har ett vågigt mönster från roten till spetsen av håret. Håret på peruken ligger platt till hårbotten. Några finger våg stil peruker hade volym, men de flesta inte. Om du hade en peruk på 30-talet, hade du ett val mellan en hel del vågor eller vågor bara nära sidorna av peruken.

Den Joanne Flapper-Style Wig

Den Joanne peruk liknar en bob med lugg. Håret kommer ner nära örat på sidorna och når nacken på baksidan. Den Joanne är en ben rakt peruk utan lockar. Det skärs så att håret på sidorna bildar ett "C" form, som framhäver dina kindben. Denna nedskärning var varumärke stumfilmsstjärnan Louise Brooks.

Betty Boop Wig

Namnet på denna peruk målar en mental bild av seriefiguren distinkta frisyr. Betty Boop peruk är mycket kort och ser platt och slick. Sidorna dela "C" formen av Joanne, och den främre faller på pannan. Denna stil är bra om du vill framhäva dina ansiktsdrag, eftersom den inte omfattar en stor del av ansiktet.

Shirley Temple Wig

Shirley Temple peruk är kopplad till den berömda barnskådespelerska av 1930-talet, Shirley Temple. Precis som skådespelerskan hår, har denna peruk droppe lockar. Lockarna är gyllene blond, full och tjock, men inte länge. De stannar i nacken.

Salon Station Idéer

Salon Station Idéer


Salong stationer är så utbytbara som stylist kundkrets. Stylist monter är en plats för inspiration och avkoppling. Inredningen av stationen kan användas för att ställa in atmosfären. Färgerna kan användas för att liva upp montern eller fyllig stämningen. Låt monter för att tillgodose behoven till klienten.

Visuella hjälpmedel

Solon stationer ska vara attraktiv för kundens ögon och ger en bekväm plats att sitta. Dekorera med en samling av frisyr bilder. De visuella bilder hjälpa kunder valde en frisyr. Bilderna ska visa frisyrer för män, kvinnor och barn. De bör ge idéer för alla typer av hår texturer, längder och kvaliteter. Stylister som försöker locka en viss typ av gäster, bör använda visuella hjälpmedel som lockar den typen av kund. Stylister som är specialiserade främst i barnens frisyrer kan använda ljusa färger på sina bås. Stolen kan vara blå och montern kan vara gul eller röd. En stylist som specialiserat sig främst i hårklippning, bör välja för att täcka deras station i bilder av de senaste frisyrer. Nageltekniker kan välja att omge sin arbetsyta med nail art. Konsten kan visa olika mönster för olika nagel längder. Spiken tekniker kan också välja att omge sin arbetsyta med olika nagellack alternativ.

speglar

Speglar tillåta klienten att titta stylister som de arbetar. Trebladiga speglar så att kunden kan se sitt hår från olika vinklar. Speglar omges med naturligt ljus kommer att avslöja den sanna färgen på hårfärg. Förstorade speglar är användbara vid salong stationer där ansikts, ögonbryn valv och vaxning görs. Spegeln förstorar detaljerna i plockning av ögonbryn och hjälper kunderna se den verkliga tillståndet i sin hud.

gratis artiklar

Uppmuntra kunden att komma tillbaka för en annan besök med en gratis gåva. Frisörer har ofta ett urval av gratis artiklar på sin station från vilken kunderna kan välja. Dessa uppgifter kan inkludera en kompakt spegel, hårspray, schampo och balsam. Nageltekniker kan erbjuda sina kunder ett urval av handkrämer och mjukgörande att välja mellan. Andra personliga skönhet experter kan erbjuda kunderna läppglans, Chapstick eller ett ansikte fuktighetskräm. Förutom den kostnadsfria gåvan, förse kunden med gratis drinkar i montern. Under varma dagar, kan en stylist har en cool flaska vatten väntar. På svala dagar kan stylist ha en kopp kaffe eller te väntar.

Kända frisyrer med fransar för flickor

Kända frisyrer med fransar för flickor


Hår är en flicka ultimata tillbehöret. Rätt frisyr passar ditt ansikte är som den perfekta inramningen runt en vacker bild. Skönhetsexperter vet vilken typ av frisyr med en frans bäst passar ett ansikte, om fyrkantiga, runda, ovala eller hjärtformade. Liksom klädstilar, frisyrer gå in och ut ur mode över tiden, men i utkanten eller smällar, är här för att stanna. Några av de mest moderiktiga stjärnor har tippad en söt fransar frisyr under åren.

Classic "Baby Bang"

En super-kort lugg, eller klassiska baby-bang är en ögonspotbelysning och ansikte inramning favorit, bärs vackert av Alyssa Milano 2002. Den ultra söt, ansikte bantning hår designen smickrar på oval eller ett runt ansikte. Parat med lång eller kort, rak, kolsvart hår, erbjuder denna känsliga bang en "kantig" twist. Undergång till denna stil är att - om du hatar det, kommer du att ha en "lång" vänta medan din lugg växa tillbaka ut.

Krabb

Ashley Simpson har lekte både på lång (2004) och kort (2003) version av "hackar" eller stripig bang med sina flödande, mörka flätor. Ju längre av denna ojämna bang skummar pannan och ger omedelbar fokus för ögonen och kompletterar en rund, fyrkantig eller hjärtformat ansikte. Skönhetsexperter, som Ken Paves, föreslår den långa, chunky bang för lockigt hår för att inte "förlora" det avsiktligt, hackig utseende. Ju kortare, taggiga fransar ger en ungdomlig, flörtig och rolig utseende till flickan med tjock och rak eller vågigt hår.

Sido Swept

Naturlig skönhet och skådespelaren Amanda Peet har burit en mängd olika frisyrer, men återvänder till den långa, sida svepte bang från tid till annan. Vanligtvis visar en bärare av den här avslappnade, ansikte bantning stil gömd bakom ett öra eller skumma kindbenet. Den sida svepte bang ger mångsidighet, snygg med raka eller lockigt, långa eller medel frisyrer och passar Jennifer Hudson vackert (2010). Fråga din stylist att klippa din lugg något off-center, för smickrande resultat.

Långa Vinklat / Inverted Bob

Inte att förväxla med sido sopade lugg, en vinklad smäll, skuren vid 90 grader, hänger lång och lager, blanda "inverterad" med detta kraftigt vinklad bob. Den svala frisyr smalnar av från under hakan för högt på nacken och är en ny twist (som i början av 2000-talet) på decennier gamla standard bob. Nicole Richie, Victoria Beckham och Katie Holmes har hjälpt bump upp populariteten av denna funky look.

Europeiska frisyr idéer

Europeiska frisyr idéer


Frisyrer varierar från land till land baserat på vad som anses vara attraktiv eller höft i den kulturen vid en viss tidpunkt. I Europa är frisyrer ofta skapas i mode eller popkultur värld, som sedan spred sig till USA, Sydamerika och Asien. De flesta av dessa frisyrer är avsedda för kvinnor, men en särskilt ökända snitt bärs av män.

taggiga Crop

Populär av Victoria Beckham, av Spice Girls och fotboll spelande make berömmelse, den Spiky Crop frisyr består av hår elegant sticker upp i ett antal olika riktningar på en kvinnas huvud, förekommer rörigt, men planerade allt på samma gång. Först håret måste klippas relativt kort, så det finns inte så mycket vikt på det och det kan spetsade upp effektivt. Sedan efter Tupering håret på kronan och separera det med lite vax, området tillbaka och frans av håret kan sedan kammade genom fronten. När detta bakåt kamning och styling är klar att passa, hålla den på plats med några fast hårspray.

fauxhawk

Populär av David Beckham, världsmästare fotbollsspelare är fauxhawk en populär europeisk frisyr som har spridit sig över hela världen. Denna frisyr är en mindre extrem och uttalad version av Mohawk, vilket innebär raka sidorna av huvudet och låta håret i mitten för att växa otroligt lång så att den kan vaxat, geléartad eller sprutas stå rakt upp. Den fauxhawk är en kortare version av detta, med håret trimmas på sidorna och i mitten av hår kvar lite längre, men inte så mycket att det är chockerande märkbar. Denna frisyr har kommit in och ut ur stil under det senaste decenniet bland män.

Medium Bob frisyr

Mediet bob frisyr är populär bland modeller i Europa, eftersom den har en klassisk, yet höft ser som inramar en smal, vackert ansikte av en kvinna. Denna frisyr fungerar bäst med tjockt, rakt hår, eftersom det bygger på symmetri. Håret ska klippas på en längd till mitten av halsen hela vägen runt och frans bör lämnas också, stannar precis ovanför ögonbrynen och täcker större delen av pannan. Ju tjockare hår desto bättre, eftersom denna frisyr fungerar bäst när det ser nästan ut som en hjälm av hår för kvinnor som bär den, komplimang en allmänt klassiskt utseende.

Bröllop frisyrer för Flower Girls

Bröllop frisyrer för Flower Girls


Blomma flicka står i en fräsch och spirande ung dam, som en hyllning till ungdomen och ambitioner av kärlek och romantik. Bruden var samma ungdomliga sprite inte så länge sedan, fylld med oskuld och en öppen framtid, och är nu i ett annat skede av den hoppfulla okända. En fräsch och vacker tressed blomma flicka sprider söta kronblad av blommor och glädje i vägen för den rodnande bruden.

Rak, slät och lös hängande frisyr

Denna långa, raka och flödande stil ger en air av rent ordning och ungdomlig mognad. Denna speciella stil är tänkt att vara rak, slät och silkeslen, så om blomman flickans hår har några curl till det, kommer du vill använda en plattång eller fön att avsluta jämna ut och sedan låta den hänga snyggt utan håraccessoarer . Denna stil kan bäras på mer moderna teman bröllop där bruden själv är klädd i en mycket rak frisyr och en strömlinjeformad klänning.

Curly Pannband frisyr

Ett sätt att uppnå en värdig och cherubic leta efter blomma flickor är att locka håret i stora spänstiga lockar. Håret kan vara kort eller lång, så länge du får den typ av lockar du vill uppnå. Sedan jämna tillbaka håret från pannan och satte en tänjbar, dekorativt pannband på plats, detta håller håret tillbaka, men tillåter lockar att landa på eller kaskad nedanför axlarna. Denna frisyr tenderar att trolla nyckfull och sprite-liknande bilder för blomma flicka och temat för bröllopet.

Unikt Flätad frisyr

Detta designorienterat stil kan vara så enkelt eller så utarbeta som bruden önskemål. Det kan finnas en enkel fläta, med hjälp av en liten mängd hår dras tillbaka från ansiktet, rinnande över baksidan av blomman flickans helt enkelt stylat hår. Flätningen kan också vara mycket mer utsmyckade, särskilt med tjocka, stark hår, och kan bilda mjuka mönster, såsom en flödande "s" mönster, vilket skapar en retro-look som kan ses på vackra hår stilar.

Löst Falling Tendrils frisyr

Det är något barns och romantiskt om hår staplade med lösa lockar fly, och denna look är populär på bröllop för just det skälet. Utseendet påminner oss om sorglös ungdomlig livsglädje och är lätt att uppnå. Curl blomman flickans hår, om det inte är naturligt lockigt, och välj sedan om du vill dra tillbaka eller upp. Dra håret i en hästsvans eller lös bulle, och låt rankor flöda från de främre, sidorna och nacke. Pryda håret med dekorativa hårspännen hela, eller binda bulle eller en hästsvans med ett band.

Naturliga lås frisyrer

Naturliga lås frisyrer


Styling alternativ för låst hår varierar från höga hästsvansar till kort och sassy. Afroamerikanska kvinnor med naturliga hår kan lägga till och tillbehör pannband för att skapa mångsidiga stil alternativ för deras vridna och låst hår. Oavsett om dina lås är kort, medellång eller lång, kan du skapa enkla och eleganta frisyrer med ditt naturliga hår.

lås hästsvans

För varma och fuktiga dagar, stapla dina lås i en hög hästsvans. Denna klassiska updo är lämplig för tillfälliga evenemang med vänner eller en mer dressat tillfälle som en formell boll. Med utgångspunkt från nacken på nacken, dra dina långa lockar i en hästsvans på kronan. Säkra hästsvans med ett elastiskt hårband. För att göra hästsvans verkar mer festlig för en särskild händelse, lägga till en bit uttalande smycken såsom en brosch eller en dekorativ pin till hästsvans för en extra touch av glamour. Kom ihåg att alltid avsluta din naturliga lås hästsvans med en släta serum eller spray för extra glans.

lockigt Look

För medellånga lås, gör små lockar inte svika. I själva verket kan du curl dina lås för ett affärsmöte med kunder eller en middag dag med din significant other. Att skapa låset stil, börja med våta lås. Wrap två till tre bitar av din låsta hår runt en liten plastrulle. Sitta under en huva torktumlare i 30 minuter för att svalna. För att skapa de bästa lockar med dina lås, undvika att använda tjocka produkter som bivax för att bilda din naturliga lockar. Experterna på iVillage rekommenderar att du "aldrig använda petroleumbaserade produkter, eller något annat som är för tung"

Små kurlade Locks

För kvinnor med tätt lindade och kort naturligt hår, skapa små vändningar som efterliknar utseendet på en kort frisyr. Detta ser är lämplig för kvinnor med runda ansiktsformer som kräver höjd på toppen av sina huvuden för att förlänga sina ansiktsformer. Fukta håret och applicera en klick släta serum eller en kapsyl av olja till huvudet. Skapa små och små spolar från hårfästet till basen av nacken. För att skydda de korta vändningar när du sover, bära en siden mössa eller motorhuven för att förhindra upplindning av dina små vändningar.

Frisyrer som är längre på ena sidan

Frisyrer som är längre på ena sidan


Frisyrer som är längre på ena sidan, även kallad asymmetriska frisyrer, först vunnit popularitet på 1980-talet. Denna stil har återupplivats i början av 21-talet av kända figurer som Rihanna och Victoria Beckham. Asymmetri ursprungligen i samband med mer "alternativa" och "punk" frisyrer, men det har nu vunnit vanliga popularitet.

asymmetriska Bobs

Frisyrer som är längre på ena sidan


Den mest populära versionen av asymmetriska hårklippning är den asymmetriska bob, i vilken en sida är längre än den andra. När du väljer denna frisyr, fundera på hur länge du vill ha en sida att vara och hur kort den andra. Också överväga hur dramatiskt du vill att asymmetri vara. Många frisörer rekommenderar ena sidan av bob på hakan, den andra vid axellångt för en mer skonsam, feminint utseende.

Asymmetrisk långt hår

Frisyrer som är längre på ena sidan


Asymmetrisk långt hår kan tillåta dig att skapa en mer dramatisk stil med bibehållen mer feminina karakteristiska långa hår. När beslut fattas om en asymmetrisk, avgöra hur mycket av en längd skillnad du vill mellan varje sida. En dramatisk skillnad mellan varje sida av snittet kan skapa en "punk" utseende.

Asymmetrisk Kort hår

Frisyrer som är längre på ena sidan


Asymmetrisk kort hår kan se mycket vass. Ofta funktionen korta asymmetriska nedskärningar svepande lugg. Dessa frisyrer kan vara svårt att växa ut, så be din stylist om underhåll och hur man håller din frisyr ser fräsch.

asymmetriska Bangs

Om du inte väljer att göra hela din frisyr asymmetrisk, kan ojämn lugg ofta lägg till intressanta kant till din stil. Rådgör med din stylist om hur man kan införliva asymmetrisk frans i din nuvarande utseende.

Nuvarande frisyrer för kvinnor över 50

Nuvarande frisyrer för kvinnor över 50


Den viktigaste regeln brukade vara så att så fort en kvinna fyllt 30, och särskilt om hon var en mor, att hennes långa lockar var tvungen att gå. Det var tillbaka i en styvare era, men när det fanns en regel för allt och kvinnor, i synnerhet tenderade att lyda dem. Om du är 50 eller utanför och vill bära ditt hår lång eller färga det lila, bara att sätta igång och göra det. Bär den stil du tycker är mest smickrande för dig och tummen näsan på löjliga regler.

Du bestämmer

Nuvarande frisyrer för kvinnor över 50


Längden på håret är inte längre dikteras av samhället och din ålder. Välj din frisyr baserad på din ansiktsform, vilken typ av hår du har och din livsstil. Enligt en artikel skriven av Paul Jones för HairdoHairstyles.com är ditt val av frisyrer och stilar begränsas endast av vad som passar dig, ditt ansikte, din hy, håret textur och kanske framförallt, din personlighet. Äldre kvinnor gör, i själva verket, i allmänhet har tunnare hår, på grund av postmenopausala hormonbrister, och kanske inte så mycket hår som de gjorde när de var yngre. Misströsta inte. En kort frisyr kan vara bäst för att dölja tunt hår, eftersom folk kan titta på ditt ansikte istället för ditt hår. Tänk att få håret skuren i en bob och tänka på att få några gränsfall, som kommer att täcka upp pannan rynkor.

Skikten

Nuvarande frisyrer för kvinnor över 50


Om du har ditt hår lager runt ansiktet och borstade något tillbaka och uppåt, snarare än nedåt, är detta ett bra sätt att mjuka upp din ansiktsdrag. Kvinnor tenderar att vilja göra det motsatta och välja stilar som håller håret nära ansiktet, eftersom de tror att det kommer att dölja sin lossa käklinjen. Styling håret med den främre delen är något kortare runt ansiktet och sedan lager på baksidan faktiskt fungerar bättre, enligt Paul Jones för HairdoHairstyles.com. Om du använder en rundborste, som kommer att fluffa upp håret, kommer detta att ge ditt hår lite hiss och återigen ta bort uppmärksamheten från de områden i ansiktet som åldrande. När håret rör sig uppåt kommer det att motverka den nedåtgående bild av dina ansiktsdrag, vilket händer med åldern.

Rätt färg

Om ditt hår blir grå, motstå hugga det hela och sedan doppa huvudet i ett fat med svart färg. Hår som uppenbarligen är färgade, och för mörk, är mycket äldre. Istället överväga att gå lite lättare om du inte är extremt blek. De med blek hud kan hålla med mörkare nyanser väl in i deras femtiotalet om det görs rätt. Mörkhyade och oliv flådda kvinnor kan välja mellan en mängd olika färger som kommer att arbeta med sin 50-åriga (och plus) ansikte och hår. Välj mellan vinrött, brunt eller blont, men se till att oavsett färg du väljer - och du kanske inte upptäcker detta förrän efter dådet är klar - smickrar din hud och gör att du ser strålande och vital och inte tvättas bort.

Kort och Chunky eller Upp-do

Micheal Cheal och Angel Wheeler för SL frisyrer notera att om en kvinna har kort, chunky lager runt ansiktet det kommer att betona ögonen snarare än hennes slack jawline. Eftersom äldre kvinnor måste ta itu med effekterna av åldrande, inklusive torktumlare och tunnare hår, Cheal och Wheeler rekommenderar också att korta skarvar och lager grödor toppar fungerar mycket bra för hår som har sett bättre dagar. Om du väljer att bära ditt hår långt, men anser bär det i en upp-do, såsom en fransk rulle. Än en gång, är du styra ögat uppåt och detta kommer att förringa de brister som förekommer på grund av ålder. Lyfta upp håret och hålla lite höjd på toppen kommer att få dig att se längre och smalare.

Bobs

Om du väljer en bob, vilket anses vara en klassisk frisyr och bra för alla åldrar, kan det vara hakan, längre eller kortare, med eller utan lugg. Du kan stoppa håret bakom öronen, eller låt det svänga till fronten. Vissa gillar att ha den bakre delen av sitt hår staplas eller lager för att ge en bättre överblick.

Veto mot matronly Look

Om du väljer att behålla ditt hår långt och vill dra upp på toppen av huvudet, men det behöver inte ska sprutas och stel och ser ut som en hjälm, enligt BecomeGorgeous.com. Du behöver inte leta matronly bara för att du är på den bortre sidan av 50. Du kan låta rankor släpa ner på baksidan av halsen och stil din upp-do i en mjuk, lekfullt sätt. Om du vill hålla håret kort, som kan betona ögonen, överväga att få ändarna på håret rakkniv klippa, eftersom det är smickrande och upplyftande. Det kommer också att skapa en illusion av en längre hals. Få kortare lager på toppen, eftersom detta kommer att ge höjd till kronan och bidra till att öka hår som kan ha blivit tunt och livlöst.