bidrottning bur

Hur man installerar ett paket med bin i en ny bikupa

Hur man installerar ett paket med bin i en ny bikupa


Paket bin är en förutbestämd population av bin som finns att köpa. De oftast används som ett första steg i att etablera en ny bikupan. Installera paketet bin i en ny bikupa kräver en ren bikupa struktur redo att gå. Efter demontering och montering bidrottning och hennes skötare, kan resten av bina placeras i kupan, som de så småningom kommer att fyllas med honung.

Instruktioner

1 Ställ in bikupan, och ta bort tre ramar i kupan för att göra plats för installation av paketet bin.

2 Öppna toppen av paketet med bin, vanligen genom att bända bort den övre delen av trä eller plåt på förpackningen. I allmänhet är det bäst att låta biet paketet sitta en tid, för att låta bina lugna ner efter att ha upprörd inom transportsektorn. Överväg att använda rökaren att ytterligare lugna bina när du öppnar förpackningen.

3 Ta utfodring kan som finns inuti förpackningen. Det finns vanligtvis i en övre hörnet, fäst vid sida. Helt enkelt bända ut.

4 Leta upp och ta bort buren innehåller bidrottning och sedan placera tillbaka locket på förpackningen.

5 Skaka av de åtföljande bin som bör klamrar sig fast drottningens bur i kupan. Ta sedan bort korken som innehåller godis som för närvarande matas drottningen. Placera en av de borttagna ramar i kupan, och sedan placera bidrottning bur ner mellan denna ram och de andra ramarna, vilket gör att den är säker och att de andra bina kan få tillgång till buren.

6 Dumpa bina från förpackningen i kupan nu att drottningen är installerad. Helt enkelt ta bort den övre ur förpackningen, plocka upp och skaka bina i kupan där de närmaste två borttagna ramar kommer att gå efter den första honeycomb har fyllts.

7 Installera bee mataren in i kupan, efter att den har fyllts med ett socker och vatten-blandning. Blandningen ska vara två delar vatten till en del socker. Stäng sedan kupan, och låta bina att börja upprättande det.

Hur man gör Coroplast in i en bur

Hur man gör Coroplast in i en bur


Kub-och-Coroplast burar, även känd som "C och C" burar, göra för billiga, rymlig, hållbara, lätta att rengöra och säkra burar för ditt marsvin, kanin eller andra små, icke-klättring djur. Vatten, urin och andra vätskor inte kan tränga in Coroplast, vilket underlättar rengöringsprocessen för buren. Storlek är en av de viktigaste faktorerna när man bygger en C-och-C bur; minsta storlek för en eller två marsvin är 7 1/2 kvadratfot, men större är alltid bättre. För kaniner, bör en eller två kaniner helst ha minst 24 kvadratfot.

Instruktioner

1 Anslut din kub paneler eller galler för att bilda den yttre omkretsen av din bur med de medföljande kontakterna. Ibland kontakterna är svåra att fästa; tång eller en klubba för att ansluta dem.

2 Mät insidan av buren från kontakterna - både längd och bredd. Den Coroplast box du gör kommer att passa inne i buren.

3 Ställ in Coroplast på golvet eller din arbetsplats.

4 Placera buren ovanpå Coroplast.

5 Åtgärd 6 inches runt utsidan av buren och märke på Coroplast.

6 Skär Coroplast där du har markerat det. Tunga sax eller en skarp brytkniv kommer att fungera.

7 Mark 6 inches från kanten av Coroplast hela vägen runt.

8 Skåra Coroplast - inte skära hela vägen igenom - med en mattkniv. Detta kan ta lite övning så använd en reserv bit Coroplast först.

9 Skär hörnflikar gjorde Coroplast. Klipp inte ut hela hörnet, bara en sida av "torget" scoring är gjord på Coroplast. Dessa gör flikar som kommer att hålla lådan tillsammans.

10 Vik kanterna på Coroplast i på skårade sidan. Det kan finnas en "knäppa" brus.

11 Vik flikarna runt varje hörn och säkra dem med packtejp.

12 Sätt din Coroplast låda inuti kuben buren. Fyll med din marsvin eller liten djurets sängkläder och lägga till sina leksaker, vattenflaska och maträtter.

Vilken typ av strö skall jag lägga i min kanin bur?

Vilken typ av strö skall jag lägga i min kanin bur?


Kaniner är roligt och givande som husdjur. En av de viktigaste faktorerna för hälsan hos din kanin är den typ av sängkläder i sin bur eller hutch. Kaniner använda sina sängkläder för att sova, häckar och absorbera avfall. Att välja rätt sängkläder kommer att säkerställa att din kanin miljö är ren och frisk.

typer

Det finns flera typer av sängkläder alternativ för djurägare. Tall och ceder spån, återvunnen massa, hö, och strimlad tidningen är vanliga. Pine är den mest populära på grund av dess pris och tillgänglighet. Stora väskor kan hittas på de flesta djuraffärer och sällskapsdjur delar av stora lågpriskedjor. Returmassa är mer absorberande och eliminerar damm, men det är dyrare och i allmänhet endast vid specialdjuraffärer.

att välja

Även spån är den mest populära typen, det finns oro för att dammet orsakar andningssvårigheter hos husdjur. Det säkraste alternativet är att använda sängkläder tillverkade av återvunnen massa. Det är miljövänligt och varar dubbelt så länge som tall spån. Det är också överlägsen på att absorbera den starka ammoniak lukt som kommer från kanin urin. Hö är bra för att bygga bo, men både hö och strimlad tidningen är inte särskilt bra på att absorbera animaliskt avfall.

Köp av

Beroende på var du bor, kanske du upptäcker att sängkläder alternativ är begränsade. Returmassa är i allmänhet endast på specialitet eller holistisk djuraffärer. Om det inte finns någon i ditt område, kan specialkläder köpas online. En 3.63kg. påse med returmassa sängkläder kan köra från £ 9 till £ 13 per februari 2011. Pine och ceder spån finns i PET avsnitt i de flesta butiker, och kör ca £ 3 till £ 6 för en 4.54kg. väska.

varningar

Cedar spån tros orsaka andningsproblem samt besitter en viss grad av toxicitet för husdjur. Undvika det om möjligt. Kanin strö skall bytas två gånger i veckan. Kaniner producerar en hel del avfall för sin storlek, och lukten av deras urin kan vara överväldigande. Använd inte en tråd eller nät foder. Kaniner har känsliga fötter och är mottaglig för infektioner.

Hur man gör svart bröllop bur slöja hattar

Hur man gör svart bröllop bur slöja hattar


Borta är de dagar när du bär den svarta färgen till ett bröllop ansågs en ​​mode faux pas. Black är tillbaka. Oavsett om du är bruden i alla vita, en brudtärna eller en gäst, lägger till en svart tillbehör en snygg kant. Om du vill vända huvuden, gå till något flamboyant såsom en svart fågelbur slöja hatt. Dessa hattar, även känd som bur slöja hattar eller fascinators, kännetecknas av en bit av netto slöja som bärs över ansiktet. De finns i olika stilar och är lätta att göra hemma med hjälp av en pillerburk eller fascinator.

Instruktioner

1 Skär en rektangulär bit svart nät som är tillräckligt stor för att täcka ansiktet från toppen av din hatt eller fascinator till strax under ögonen eller hakan, beroende på hur mycket av ansiktet du vill slöja för att täcka. Se till att bredden i nätet är längre än bredden på ansiktet från öra till öra.

2 Hand samla bredden på din svarta nät i ett gäng. Söm ett hörn av nät och väva den nål och tråd genom varje veck.

3 Knyt den andra änden av tråden för att hålla rynkorna på plats. Längden på denna samlade kant beror på storleken på din hatt eller fascinator. Lämna några inches samla tråd att leka med.

4 Sy den rynkade kanten i nätet runt insidan delen av hatt eller undersidan av fascinator. Kontrollera rynkorna är jämnt fördelade så att nät bildar en fågelbur form.

5 Täck exponerad sömmar på toppen av hatt eller fascinator med en extra blomma eller fjäder applikation som utsmyckning. Fäst den med hjälp av en limpistol.

6 Sätt hatten på och ordna slöjan enlighet runt huvudet. Justera och skär nät med sax om den är för lång.

Hur skapar jag ett landskap sten box / bur?

Hur skapar jag ett landskap sten box / bur?


En gabion är en dekorativ eller strukturell tråd bur fylld med landskaps stenar. De blir starkare när de blir äldre, till skillnad från många hardscape objekt, eftersom stenarna lösa med tiden. Även landscapers som ursprungligen användes lådliknande gabioner för stödmurar och andra erosionsförhindrande strukturerna har fristående gabioner i olika stilar blivit populär i xeriscapes och både moderna och traditionella trädgårdar.

Instruktioner

1 Lägg ut kabeln på en stor, plan yta såsom en uppfart, uteplats eller gräsmatta. Mät storleken på Gabion panelerna och markera kanterna på tråden med hjälp av en permanent markör. Hålla kanterna så smidigt som möjligt. Gör inte en gabion mer än 3 fot bred, 3 fot djup och 3 fot lång, om det inte stöds inifrån.

2 Skär Gabion paneler med avbitare längs de markerade linjerna. Klipp kanter är mycket vassa; försiktig och bära skyddsglasögon. Böj alla herrelösa kablar sticker ut från kanten inåt.

3 Ställ in Gabion s sidopaneler platt runt basen panelen och fäst lådans nedre kanter med 0,087-tums tråd eller C-klipp. Trä tråden eller klipp genom kanterna, korsar de tvinnade lederna i metallnät. Undvik att korsa anslutningskabeln eller C-clips på mask svagare enda trådsträngar. Lyft sidopanelerna till ett upprätt läge och koppla hörnkanterna på plats. Avsluta bindtråden med en halvslag. Du har nu en öppen topp box.

4 Gör tråd stöd eller förstyvningar, med 0,087-gauge tråd. Skär tråden i fyra 9-tums längder och använda vass tång för att skapa krokar i varje ände. Haka slutet av förstyvningen i rutan på en plats på nätet där trådarna korsar varandra, halvvägs upp från gabion golv och 4 inches ut från den vertikala kanten. Fäst resterande stödhaken till anslutningspanelen och stäng krokarna med en tång. Detta förstärker Gabion hörn och förhindrar tråden från att böja sig utåt. Du kan välja att köra liknande artiklar från mitten av frontpanelen till mitten av den bakre panelen om böjning är ett bekymmer.

5 Ställ in öppen topp gabion i sitt slutliga läge, och se till att ytan är plan och kan stödja gabion vikt. Lägg stenar, något överfyllning upp för att kompensera för att lösa. Placera den slutliga trådpanelen över toppen och tråd den på plats.

Hur man fångar en kanin i en bur fälla

Hur man fångar en kanin i en bur fälla


Det finns en mängd anledningar till varför människor fälla kaniner i burar. Vissa gör det eftersom kaninerna äter växter från sina trädgårdar och jägarna vill flytta dem. Andra fångar kaniner och använda dem för att träna hundar. Fortfarande andra fälla kaniner i en bur, döda dem och äta dem. Oavsett människor väljer att göra med kaninerna, är processen för att fånga dem i en bur fälla densamma.

Instruktioner

1 Välj rätt fällan storlek. En bur fälla som mäter 24 inches lång och 7 inches bred och 7 inches hög fungerar bra.

2 Leta områden med hög kanin aktivitet. Några av de mest sannolika platserna finns trädgårdar, längs staket rader och i eller bredvid eller borste pålar. Om möjligt, titta på djuren när de rör sig runt och bestämma banorna de använder för att ta sig från en plats till en annan.

3 Välj bete. Några av de mest effektiva beten för kaniner är äpplen, kål, morötter, majs och sallad.

4 Placera bete runt det område som du har för avsikt att fälla. Att göra detta för en dag eller två bekantar kaninerna med den typen av mat.

5 Placera fällan i ett spår du har identifierat, eller på kanterna av en pensel stapel eller trädgård.

6 Spärr dörren av fällan till toppen av fällan. Flesta bur fällor komma försett med en krok för att fästa dörren till toppen av fällan.

7 Placera bete på baksidan av fällan, bakom pannan. När kanin steg på pannan, fjädrar den fällan.

8 Kontrollera din kanin bur fälla minst en gång om dagen.

Hur man håller ett marsvin bur från stinkande

Hur man håller ett marsvin bur från stinkande


Given och lättskött, marsvin gör fantastiskt följeslagare. Som gnagare husdjur går, de är relativt stora, och det kan göra för ett problem med bur lukt. Några enkla steg hjälper dig att hantera din marsvin vård och behålla sin bur - och ditt hem - lukta fräscht och ditt husdjur gladare och friskare.

Instruktioner

1 Ta din marsvin från sin bur och placera den någonstans säkert och rymningssäker. Du vill inte behöva oroa sig för sin vistelseort när du tenderar att rengöra sin hem. En plastförvaringsfack, skokartong storlek eller större, gör en bra tillfällig hage. Sätt några godsaker i där för att hålla ditt husdjur upptagen. Marsvin är inte bra klättrare, så ett lock är inte nödvändigt om väggarna är brant och åtminstone 17,5 eller 20 cm (7 eller 8 tum) hög. Om du har en nyfiken katt eller hund som kan ta chansen att lära känna din marsvin är ett ventilerat lock är en bra idé.

2 Ta buren delen från botten pannan. Avlägsna matskål, vattenskål och alla leksaker. Med hjälp av en skrapa, såsom en stor blad spatel - tillägnad endast denna användning - skrapa alla smutsiga spån från pannan i en stor sopsäck. Om du har en plats att dumpa spån i din trädgård, en komposthög, till exempel, kan du placera spån i en hink istället. Se till att få allt avfall material du kan, inklusive de härdade urin insättningar du hittar under de spån.

3 När du har tagit bort alla spån, är det dags att tvätta ur pannan. Om vädret tillåter, kanske du föredrar att göra detta utanför, med en trädgårdsslang. Om detta inte är möjligt, använda sink inuti. Ringla lite av milt diskmedel på botten av buren pan och använda en skurborste för att rengöra golv och sidor av pannan. Skölj väl så att alla lödder är borta och vattnet är klart. Tvätta ur matskål, tvätt leksaker och vattenflaska.

4 Använda ren trasa handdukar, torka hela buren botten. Se till att torka buren pan mycket väl. Torka matskål och leksaker och på utsidan av den vattenflaska. Använd pappershanddukar, om så krävs, för att absorbera allt vatten.

5 Strö golvet i buren pannan med en lätt damning av bakpulver - inte mer än en matsked eller två, beroende på storleken på buren. Detta kommer att hjälpa till att absorbera lukt och hålla marsvin kull fräschare längre. Sprid ett lager av tall eller asp flis ovanpå detta, ca 5 cm (2 tum) djup.

6 Sätt tillbaka buröverdelen och ersätta din marsvin och matskål, vattenflaska och leksaker. För att bibehålla optimal renhet, upprepa processen var 4 eller 5 dagar.

Hur man bygger en Faraday bur för gitarrförstärkare

Hur man bygger en Faraday bur för gitarrförstärkare


Michael Faraday, en brittisk vetenskapsman, uppfann Faradays bur under år 1836. Den Faradays bur används som ett hölje som kan upprätthålla elektriska laddningar, vilket ger den möjlighet att blockera externa statiska elektriska fält. Bilar och flygplan fungerar som Faradays bur mot blixtnedslag, och mikrovågsugnar fungerar på samma sätt i fånga mikrovågor som kan vara skadliga om de inte bur inne i ugnen. Att bygga din egen Faradays bur för att skydda din gitarrförstärkare för att skydda den från plötsliga skurar av elektro energi såsom en elektromagnetisk puls (EMP).

Instruktioner

1 Mät storleken på din gitarrförstärkare. Samla två kartonger som är större än förstärkaren, med en av rutorna vara liten nog att passa tätt inuti större kartong. Placera den mindre kartong inuti det större.

2 Täck yttre rutan helt med aluminiumfolie. Tejpa en jordkabel till folien med tejp och låt den hänga från lådan. Fäst en alligator klipp i slutet av jordkabeln.

3 Linda folietäckt låda med svart polyeten folie sex till 10 millimeter tjock. Tejpa plåten på plats för att förhindra att folien från att riva. Placera gitarrförstärkare i den mindre rutan.

Hur man ställer in en inomhus kanin bur

Hur man ställer in en inomhus kanin bur


Kaniner som lever utomhus erfarenhet hårda väderförhållanden och är benägna att rovdjur, så det är bäst att inrätta en inomhus livsrum för dem. Kaniner lever lyckligt inomhus i en ren och bekväm miljö. Det är viktigt för kaniner att vara medvetna om sin omgivning och att känna sig trygga. Även när en bur flyttas till en annan plats, anser en kanin fortfarande att det ska vara hans hem.

Instruktioner

En linje golvet i en stor bur med tidningen. Jämna tidningen för att förhindra klumpar och ändra det var fjärde dag för att hålla buren fräsch och minimera lukter.

2 Fyll botten av din kanin bur med hö. Sprida det jämnt på toppen av tidningen fyller nedre 2 inches av buren. Som din kanin äter hö, lägga till mer till sin bur.

3 Placera en liten låda med tall spån i det bortre hörnet av buren. Placera kanin matskål och vattenflaska i den motsatta änden av buren. Vattenflaskan kan läcka, så att inte sitta din kanin matskål direkt under den.

4 Sätt tuggleksaker och flis i buren för att underhålla din kanin och för att tillfredsställa hans behov av att tugga.

5 Undvik att placera din kanin bur i ett isolerat hörn. Placera buren i ett område med regelbunden verksamhet och naturligt ljus.

Hur man bygger ett billigt kanin bur

Hur man bygger ett billigt kanin bur


När äger kaniner, den största oro du kommer att ha när hålla kaninen utomhus håller den från att köra iväg, och förhindra attacker från rovdjur. Lösningen är att bygga en liten bur. Även om det finns hundratals av prefabricerade burar på marknaden, de är ofta dyra. Du kan bygga en billig kanin bur av PVC och hönsnät som är bekväm för kanin och ljus på fickan. Att bygga buren med PVC gör det också tåliga nog att flytta runt vid behov.

Instruktioner

1 Skär åtta bitar av PVC-rör till 35 inches i längd med en PVC fräs eller en bågfil. Gör en mätning på PVC-rör och markera mätningen med hjälp av en permanent markör. Mät två gånger sedan kapa röret.

2 Skär nio bitar av PVC-rör som är 24 inches i längd.

3 Anslut fyra av de 24-tums bitar tillsammans med fyra trevägs PVC armbågsleder att göra en kvadrat. Gör en kvadrat på samma sätt.

4 Anslut fyra av de 35-tums PVC-rör till tre-vägs anslutningar på båda rutorna du har gjort.

5 Anslut de två partiella rektangeln i mitten med hjälp av två fyra-vägs anslutningar för toppen och två trevägs anslutningar under. Sätt den senaste 24-tums bit PVC-rör till topp fyra-vägsanslutning.

6 Skär fyra 35-tums bitar av PVC-rör och fyra 24-tums bitar av rör och koppla ihop bitarna med två-vägs PVC kontakter för att göra två rektangulära dörrar.

7 Skär två 24-tums med 71-tums bitar av metallnät för sidorna av buren och två 24-tums av 24-tums bitar med en mask för ändarna av buren. Anslut kabeln till buren med hjälp av banden.

8 Skär två stycken 24-tums av 35-tums bitar med en mask för dörrar och fäst dem med hjälp av band.

9 Anslut den ena änden av dörrarna till PVC av ramen med banden så att dörrarna svänga upp.

10 Fyll botten av buren med halm.