bästa trasan för glas

Glas Magnet Crafts

Glas Magnet Crafts


Handgjorda glas magneter är lätta att göra och kommer att göra din kylskåpsdörren. Använd färgstarka och unika scrapbook papper mönster, fotografier av familj och vänner eller tidnings utskärningar vid montering dina magneter. Glas overlay kommer att skydda din bild och uppmärksamma det som det håller upp viktiga anteckningar, inköpslistor och barnteckningar.

Glas Tile Magneter

Denna marmor magnet hantverk kan du visa bilder av familjemedlemmar, vänner och husdjur på ditt kylskåp. Köp en-tums fyrkant, klara glasplattor från ett hantverk butik. Hitta fotografier av familjemedlemmar, vänner eller husdjur som du vill använda. Ställ in glas kakel över önskat foto delen och spåra runt omkretsen av plattan. Klipp ut bilden längs den spårade linjer. Rengör plattorna i varmt tvålvatten och torka helt. Använd ett epoxilim för att fästa glas kakel över fotografiet. Jämna foto platt och sedan limma en liten magnet på baksidan av fotot kakel. Häng magneterna på kylskåpet när limmet har torkat.

Glas Marmor Magneter

Gör glas magneter med lite färg på din kylskåpsdörren. Köp ett paket med runda glas spelar kulor från en leksak eller hantverk butik. Välj vilka kulor som du vill använda och rengöra dem med en våt trasa. Använd små och stora kulor i olika färger för att skapa en brokig samling. Torka kulorna och tillämpa en droppe lim på ena sidan. Tryck på en 3/4-tums magnet till droppe lim och hålla den på plats tills limmet torkar.

Glasbubbla Magneter

Göra magneter som använder glasbubblor är ett sätt att visa upp din personlighet. Detta glas magnet hantverk är tillverkad av stora glas hantverk pärlor och scrapbook papper eller tidningsbilder. Hitta stora bokstäver i tidningar för att göra monogrammed magneter eller välj en favorit scrapbookpapper design. Rengör glas pärlor och ställa dem över den del av tidningen eller scrapbook sida som du vill rama in. Trace runt pärla, klipp ut bilden och limma det möta den platta sidan av pärla. Limma en rund magnet på baksidan för att slutföra farkosten.

Sea Glass Magneter

Skapa glasmagneter som konstverk med bitar av havet glas. Sea glas är en färgad bit av mjuk glas som kommer i slumpmässiga former. Hav glas kan köpas online eller från hantverk butiker. För att göra denna magnet, spara locket från en fryst burk juice. Tvätta det i varmt tvålvatten och torka helt. Använda varmt lim för att fästa bitar av havet glas på ena sidan av locket tills det är täckt. Använd en enda färg på havet glas eller flera färger för att skapa den önskade utformningen. Limma en medelstor magnet till baksidan av locket. När limmet torkar, häng magnet på kylskåpet.

Sätt att dekorera med hjälp av orkanen glasögon

Sätt att dekorera med hjälp av orkanen glasögon


Orkanen glas är idealisk för att skapa enkla och eleganta dekorativa bitar. Den levereras i en mängd olika former och storlekar som kan användas för att visa upp blommor eller ljus. Glaset kan också fungera som en vas eller ljuskälla eller för att lagra alla dina semester godsaker. Dekorativa alternativ är att lägga en mosaikmönster eller frostat glas finish.

Blommor

Blommor och orkan glas göra en enkel mittpunkten. Placera blommor i olika färger, såsom en fjäder bukett av prästkragar, solrosor och nejlikor, inne orkanen glas. Lägg dekorband som samordnar med färgen på blommorna på utsidan av glaset. Mittpunkten kan ändras enkelt med substitution av en annan bukett.

Mosaik

Förvandla din orkan glas till en attraktiv passar din spis mantel eller annan framträdande område. Lägg små bitar av glas kakel till orkan glas för en mosaikmönster. Glas lim hjälper fästa plattan till orkanen glas. Plattor bör placeras ungefär lika avstånd från varandra för att uppnå mönstret. Grout bildar linjerna mellan plattorna.

ljus

Orkan glas och ljus kan bilda enkla center. Använd endast ett ljus eller en uppsättning av ljus eller lägga till andra dekorativa bitar. Några exempel är dekorativa sten stenar, pärlor eller snäckor. Placera dessa dekorativa bitar på matbordet, vardagsrum bord, en hylla i badrummet eller köket ön.

Frostat glas

Gör din orkan glas i en vas genom att lägga frostat glas ränder. Klipp remsor av maskeringstejp i cirka 2 tum långa sektioner och gäller för din vas vertikalt varannan tum. Frostat glas sprut lägger lager av finish. När du låter spray torka, ta bort tejpen för ett frostat glas finish med genomskinliga band. Alternativ för din nya vas inkluderar placera den på bordet med blommor för en mittpunkten, lägga till den i en bokhylla eller använda den för att hålla en dekorativ ljus.

Glas inne glas

Om du har en stor cylindrisk orkan glas, göra en dramatisk pjäs med andra glasföremål. Placera apotekare flaskor av olika storlekar och former i orkanen glas. Fyll flaskorna med ljus olja och tända ljusvekar. Du har nu en belysningsenhet du kan placera inne för en intim miljö eller utomhus för en tabell mittpunkten.

säsongsbetonade dekorationer

Orkanen glas fungerar som en idealisk behållare för säsongs dekorationer på grund av dess genomskinliga egenskaper. Lägg till diverse Halloween godis eller godis majs för en Halloween dekoration. Gourds, majs och blad gör en enkel Thanksgiving mittpunkten. Tranbär, små prydnader eller träpärlor arbeta för jul inredning. Målade eller plast påskägg göra en påsk dekoration.

Hemlagad Rope Lyft för skopor

Hemlagad Rope Lyft för skopor


Dragande hinkar upp ur brunnar eller upp till takbjälkar kan kräva en hel del ansträngning. För att göra lyft- och dragande enklare, anställa en mekanisk fördel med ett rep och trissa system. Beroende på dina behov, skapa antingen en enda trissa system eller använda två remskivor för att ge en 50 procent mekanisk hjälpa till med din hink hissar.

Instruktioner

1 Skruv ögat skruv eller haka in i botten av brunnen tvärbalken - den trästolpe över brunnens öppning - eller bjälke där skopan kommer att halas upp till.

2 Öppna remskivan så kläm-hålet exponeras och skjut den över ögat skruv eller krok. Stäng remskivan.

3 Trä 8 mm nylonlina genom remskivan rullen och knyta ena änden till hinken. Knyt den andra änden till brunnen eller bjälke post för att säkra det tills du behöver för att dra upp eller sänka ner det. Släpp skopan i brunnen eller sänka den till golvet från bjälke.

1 Skruv två krokar eller ögon skruvar i bjälke eller väl tvärbalk. Utrymme dem mellan 12 och 18 inches isär. Öppna de två remskivor och skjut brythålen på skruvarna eller krokar. Stänga remskivorna.

2 Trä linan genom den första remskivan rullen och sedan gå under nästa remskiva rullen och ögla repet så att det faller ner mot golvet eller brunnens botten. Knyta en ände av repet till bjälke eller väl tvär ombord. Binda den andra änden till skopan.

3 Dra repet för att få en 50 procent vikt hjälpa till med draget. Detta betyder att du bara dra med halv kraft du normalt skulle behöva men kommer att dra dubbelt så mycket rep för att få samma längder eller sänkning och höjning.

Hur man gör en bris sextant

Hur man gör en bris sextant


BRIS sextant har utvecklats av Sven Yrvind i ett försök att skapa billig utrustning för ocean korsningar. Även om det har sina begränsningar, är detta ett attraktivt sextant som ska användas för navigering eftersom det kräver ingen justering och har inga rörliga delar. Denna typ av sextant är också mycket liten, lätt och tålig, medan andra typer av sextanter är ofta tunga och delikat, vilket ytterligare fördel för Bris sextant.

Instruktioner

1 Blanda lite epoxi i en engångs kopp med hjälp av ett hantverk pinne. Epoxi uppsättningar snabbt, så se till att du har allt tillsammans innan du kommer till jobbet. Du kan använda farkosten pinne att sätta epoxy på glaset.

2 Limma tre bitar av glas tillsammans så att de bildar en V-form, med färgat glas att vara på utsidan. Vinkeln mellan varje bit måste vara cirka 10 grader, men exakthet är inte viktigt.

3 Låt epoxin set. När det är torrt, är din sextant komplett. Du kanske vill lägga till en sträng så att din sextant inte vilse; designer av denna sextant lägger till en liten tråd krok att hans sextanter, som han gillar att fästa dem till sina glasögon under användning.

Glass Room Tillägg

Glass Room Tillägg


Att bygga ett glas rum skapar en bostadsyta som är mycket speciell. Sådant rum är perfekt för middagar eller bara njuta av utsikten. Särskilda värmare eller gas spisar bidra till att göra ett glas rum dräglig på flera dagar om året. God planering och tillräcklig isolering hjälp. Många människor använder ett glas rum som en farstun och utgång för sina hem. Den bästa delen av en glas rum tillägg njuta av känslan av att vara utomhus även när vädret är dåligt.

Kommersiell eller handbyggda

En solrummet kan beställas färdiga som en fabrik paket. Eller, kan du designa ett glas rum för att matcha den arkitektoniska stilen i ditt hus. Att bygga ett glas rum kräver en god förståelse för olika typer av glas. Du kommer att behöva undersöka den bästa glas för vittring av sol, vind, regn och stormar. Om hagelstormar är vanliga i ditt område, kommer du att behöva använda säkerhetsglas, men du bör alltid köpa säkerhetsglas när de köper stora skivor.

Kostnader och hem värde

Ett glas rum kostar ca £ 65 per kvadratfot att bygga från grunden, enligt National Builder Association. Ett glas solrummet kan beställas för plats montering för ungefär £ 97 per kvadratfot. En välbyggd solrummet kommer att tillföra värde till alla hem. Villaägare kan njuta av trädgårdsarbete, husdjur och familjen bor alla i ett utrymme. Ett glas rum är så mångsidig att den kan fungera som en mudroom, formell matplats eller privata kontor.

Byggnad från Scratch

Om din budget tillåter, hyra en arkitekt att utforma ett glas rum som harmoniserar med ditt hem rooflines och exteriör. Däremot kan du använda återvunnet material för att utforma ett glas rum själv. Till exempel kan du bygga en glas tillägg med en rad av återvunna fönster längs de övre väggarna i rummet. Den nedre halvan av rummet kan välisolerat murverk eller tegel. Eller använd återvunnet vind block på den nedre halvan och täcka dem med stuckatur på ytterväggen.

Din familjs behov

Familjer kan använda tillägg glas för att odla speciella växter, tittar på himlen med ett teleskop på molnfria nätter, eller barnens sleepovers. Planera ditt rum beroende på hur tid kommer att spenderas i det. Om barnen kommer att använda rummet mycket, utforma det med områden som kommer att hålla dem borta från glaset. Du kan använda stora soffor, bord, eller växter för att hålla barnen mer begränsad till mitten av rummet. Planera rum runt din familj aktiviteter, inte tvärtom.

Inredning en Glass Room

Det är förmodligen bäst att aldrig köpa top-of-the-line möbler eller elektronik för en solrummet. Solens strålar kommer att försämras de flesta tyger och träbitar över tiden. Ljusstyrkan kommer att orsaka en hel del slitage på datorskärmar och TV-apparater. Solen kommer att orsaka äkta läder att dela snabbt. Det är bäst att investera i själva byggandet av rummet självt och använda mindre dyra möbler. Sätt dina dollar till högkvalitativa kakel golv, glas och byggmaterial.

Nattlampa Idéer

Nattlampa Idéer


Night Lights är inte bara för barnens rum. De kan användas för att lysa upp mörka korridorer, badrum, kök och andra områden i ditt hem. Placera en bredvid kylskåpet att lysa upp vägen till en midnatt mellanmål, och en i varje rum och badrum för vänner och familjemedlemmar som inte är bekant med ditt hem. Dekorativa nattbelysning kan användas för att förbättra ett rum färgschema eller inredning temat när de inte används.

Strand-inspirerade ljus

Dekorera en strand eller ö-tema sovrum, vardagsrum eller badrum med en handgjorda nattlampa. Ljuset kommer att se dekorativt om den är tänd eller inte. Prep farkosten genom att fästa en monteringsklämma till en vanlig plast nattlampa bas. Titta igenom din snäcka samling för att hitta den perfekta nattlampa förbättring med en plan yta, såsom en sand dollar, sjöstjärnor eller stor kammussla snäckskal. Tvätta och torka stranden skatt som du väljer. Applicera ett par klickar av epoxi eller varmt lim på framsidan av sockeln och tryck på botten av sand dollar, sjöstjärnor eller snäckskal på den för att skapa en säker grepp. Du kan förbättra objektet med mindre snäckskal, faux pärlor och pärlor eller bitar av levande hav glas.

Kid-Friendly Designs

Har barnen utforma handgjorda night lights under födelsedagskalas och Bal. Handgjorda natten tänder gör också tankeväckande födelsedag och julklappar för barns vänner, lärare och familjemedlemmar. Börja med en nattlampa med en vanlig vit plastskärm. Låt barnen att skapa några mönster de önskar på nyanser med hjälp av schabloner, färgrik akryl hantverk färg och spetsig målarpenslar. Barn kan också använda svampar och måla för att göra formerna. Designidéer inkluderar grodor, hjärta, stjärnor, katter, husdjur och palmer. För att göra en glamorös ljus, använder epoxi eller varmt lim för att fästa platta stödda glas ädelstenar hela skuggan; ljuset kommer att lysa igenom stenarna, skapa ett kalejdoskop av färger.

Aromaterapi Night Lights

Night Lights som avger en mjuk doft när varm fungerar dubbel plikt i badrummet eller sovrummet. Den övre keramiska delen av natten ljus fungerar som en diffusor, släppa doften av eteriska oljor när ljuset är uppvärmd. Placera några droppar eterisk lavendelolja på natten ljus att ingjuta ett sovrum med en lugnande doft. Andra avkopplande eteriska oljor som fungerar bra i ljuset inkluderar kamomill, vanilj och jasmin.

Hur man syr en handväska ram

Hur man syr en handväska ram


Gör din egen koppling handväska eller plånbok kan vara ett roligt projekt. Emellertid är den del som ger ofta crafters mest problem att fästa handväska ram till påsen. Även om detta steg kan kompletteras med lim, sy väskan ramen på påsen säkerställer att materialet inte skadas och att ramen inte kommer att slita bort från duken lika lätt. Denna metod kräver vissa grundläggande hand sömnad färdigheter.

Instruktioner

1 Ta en ordentlig titt på metall handväska ramen. Det ska antingen vara små hål eller små metall öglor på kanten av ramen som är vänd utåt. Dessa är de områden där tråden att fästa väskan kroppen väskan ramen.

2 Jämna väskan kroppen och se till att det är aktiverat höger sida ut. Passa de översta kanterna av duken kroppen i skåran på väskan ram, mellan de två metallremsor. Försök att se till att alla synliga sömmar döljs under metallen.

3 Trä nålen. Med början på insidan av väskan, passera nålen genom materialet i kroppen och sedan genom hålet eller ögla som linjer upp med den plats på duken. Dra tight, sedan passera nålen genom nästa hål eller ögla i ramen. Driva igenom materialet och dra åt. Upprepa detta hela vägen runt väskan och slips bort det på insidan.

4 Leta reda på små genomföringen på gångjärnet på varje sida av väskan ramen. Från och med insidan av väskan, loop tråden genom genomföringen flera gånger. Dra stygnen stram och fästa på insidan. Upprepa på den andra sidan av väskan.

Sittande bröllops spel

Sittande bröllops spel


Många par betona om bröllopsfesten. De tillbringar mycket tid och pengar se till att de har den perfekta kakan, den bästa musiken och en gungande DJ. Ett bröllop mottagning fylld med borrade och trött tittar gäster är ett par värsta bröllops mardröm. Verkligheten är inte varje gäst vill, eller kunna, rocka loss på dansgolvet. Sittande bröllop mottagning spel är ett sätt att engagera dina gäster för att fira din speciella händelse.

Nygift Game

Placera två stolar rygg mot rygg i mitten av dansgolvet och bjuda bruden och brudgummen att ta en plats. Antingen med egna skor eller en liten handgjord paddel, ge en till bruden och en till brudgummen. MC eller DJ kommer att be paret en rad frågor som var och en kommer svara oberoende, höja sin sko eller paddla att svara. Detta är ett roligt spel för att se hur mycket de kan komma överens om. Några vanliga frågor är: Vem är en bättre kock? När du började dating, som gjorde det första steget? Som tillbringar mest tid framför spegeln? Vem är bättre förare? Den person som tror att svaret är dem bör höja sin sko eller paddla för att indikera sig. Gör frågor kul och inte alltför allvarliga för att orsaka problem på bröllopsnatten.

Hur väl dina gäster vet att du

Ge varje gäst ett kort. Ena sidan läser "Bride" och den andra sidan "brudgum". Din MC eller DJ kommer att be publiken en rad frågor. Frågorna kan vara enkla som "Vem föddes i New Jersey?" eller mer komplicerat som "Vem hade en Schäfer när de var barn?" Gäster visar sina kort, vrida det vill säga "brud" eller "brudgummen." Se till att inte fråga något alltför avslöjande eller vågade.

bästa kyss

Detta spel innebär resten av publiken och tar lite uppmärksamhet bort från det lyckliga paret. MC meddelar att de nygifta behöver några kyssa lektioner och be gäst par att öka för att visa hur man kyssa. Välj tre eller fyra par att delta och variera dem i åldersgruppen. MC kommer att ge dem kö för att kyssa och resterande gäster och de inblandade kommer att rösta på vilken paret hade den bästa kyss.

glas klirr

En traditionell sittande bröllop mottagning spel som aldrig blir gammal, ger glasklirr alla i partiet en chans att engagera sig och ger paret en chans att kyssa så ofta som de önskar. Gästerna använda deras bestick att klirra deras glas, vilket signalerar paret att dela en kyss. Det här spelet kan också spelas utan glasögon. Instruera gäster att sjunga en sång som en signal till paret.

Det bästa fotograferings glasögon för lerduvor

Det bästa fotograferings glasögon för lerduvor


Det är mycket viktigt att skydda ögonen när du fotograferar runt lerduvor. Skjut fält erbjuder många olika faror för en shooter ögon: skott, rikoschetter och, naturligtvis, bitar av lera kan alla bli snabbrörliga projektiler. Förutom att erbjuda bästa möjliga skydd för ögonen, bör skytteglasögon erbjuder många olika linstyper för att öka dina chanser att träffa ditt mål i olika ljusinställningar.

Skydd

Det skydd som ett par skjutglasögon är kanske den bästa anledningen att välja att köpa dem eller inte. Glasögon som har polykarbonat linser erbjuder de starkaste, mest reptåliga linser för skjutfält. Tjockleken av linserna kommer att avgöra hur mycket skydd som de erbjuder. En bra lins tjocklek att tänka på när du fotograferar är 2,5 mm.

Target Acquisition

De bästa skjutglasögon för mål upptäckt kommer att ha en utbytbara objektiv. Olika linsfärger kommer att hjälpa dig att hitta snabbt rörliga mål i en mängd olika ljusförhållanden. Tillverkare erbjuder nu ett brett utbud av linsfärger. Det är viktigt för dig att experimentera med linsen färg som bäst hjälper dig att hitta målet, som allas ögon är olika.

önskvärda egenskaper

Det finns flera egenskaper hos skytteglasögon som bör beaktas när man försöker hitta paret som är bäst för dig. Vikten är alltid en faktor, så försök att hitta ett par som kommer att vara bekvämt för dig att bära hela dagen lång. Något annat att tänka på är huruvida glasögonen erbjuder kvalitet UV-skydd. Om glasen inte hindra dig från att kisa, kommer din dag på skjutområdet vara mycket mindre roligt.

bekväma Glasögon

Se till att du försöker på glasögonen du tänker att bära till skjutfält. Lite tid i butiken kommer att spara några huvudvärk i området senare. En annan funktion att tänka på när du handlar för skytte glasögon är en justerbar munstycket. Korrekt avpassat kommer denna pjäs att dina glasögon för att rida annorlunda på näsan och kommer att kraftigt öka bekvämligheten av dina glasögon.

De bästa glasögon ramar för barn

De bästa glasögon ramar för barn


Med alla de olika stilar, färger, mönster och material som finns, kan plocka ut de bästa glasögon ramar för barn vara en svår uppgift. När du letar efter rätt par barn glasögonbågar, ta hänsyn till ramen material samt de mekanismer som stativ munstycken och gångjärn.

ram Material

De två huvudsakliga alternativ för glasögonbågar är plast och metall. Plastramar där en gång tänkt på som ett bättre alternativ för barn på grund av sin hållbarhet, lätta känslan och billig prislapp. Men många tillverkare nu göra metallramar som presenterar samma positiva aspekter. Om ditt barn har tidigare visat känslighet för ämnen i ramar - såsom nickel - fråga optiker om allergivänliga ramar.

Silikon näsa kuddar

När du väljer barn glasögonbågar leta efter ett par som har silikon näsa kuddar. Eftersom barn oftast inte har en fullt utvecklad bro, kommer ramar utan näsa kuddar inte stanna på plats. Vidare näskuddarna i regel är mer bekväma och hjälper till att förhindra glasen från att glida. Den halkfria ytan på näskuddarna hjälper till att säkerställa en korrekt syn för barnet.

Spring Gångjärn

Barn har en tendens att ta bort sina glasögon från ansiktet grövre än de flesta vuxna gör, vilket kan resultera i ramarna blir böjda eller skadade. Dessutom kommer ta bort glas med en hand leda till ram böjning. Våren gångjärn böj något utåt som bidrar till att minska risken för böjda eller skadade ramar.

warrantees

Den aktiva och bekymmersfri livsstil av barn innebär en ökad risk för skador på glasögonbågar. Ramar kan vara dyrt, men en garanti på ramarna samt linserna kan skydda de investeringar. Vissa garantier endast omfatta en begränsad mängd skador, medan andra garantier kommer att helt täcka kostnaderna för en ersättnings par glasögon.

överväganden

Vissa ramar fungerar bäst med vissa linstyper. Rådfråga optiker för att hitta rätt stil ramar för barnets linser. Låt barnet att plocka ut ett par ramar som han gillar. Eftersom barn glasögon varierar i stil, färg och design, skulle han inte ha några problem att plocka ut ett par som passar hans personlighet. Låt honom prova på olika ramar medan du tittar i en spegel.