bänkskiva metallkant

Laminat Bänkskiva Instruktioner

Laminat Bänkskiva Instruktioner


Post-form laminat bänkskivor är det mest bekväma gör-det-själv-bänkskivor tillgängliga. Dessa bänkskivor är prefabricerade i olika färger, stilar och längder. De är konstruerade med en rullad framkant och en förformad kakel. De flesta hem förbättring centers sälja dem i 4 fot, 8-fot och 10 fot längder. Tre viktiga saker att tänka på när man installerar laminat bänkskivor: Ta extremt noggranna mätningar, se till att bänkskivor är nivån på bänkskåp; och skär försiktigt och långsamt för att undvika splittring bänk kanterna. Montering av bänkskivor i en medelstor kök är en helg lång projekt.

Instruktioner

1 Mät området för den nya bänkskivan; tillåta en tum för ett överhäng vid varje ände av skåp, i förekommande fall.

2 Mät och markera snittet för bänkskiva. Placera en remsa maskeringstejp längs kanten av den skurna linjen för att undvika splittring. Betyg din mätning linje med mattkniv för att undvika flislaminatytan. Använd cirkelsåg att skära din linje.

3 Placera bänkskivan på skåpen och testa för noggrannhet och jämnhet.

4 Använd ritspennan kompass för att spåra konturerna av väggen på kakel läppen av bänkskivan. Ta bänkskivan från skåpen.

5 Använd bandslip till sand bort extra kakel material, vilket gör kakel läppen linje upp jämnt längs konturerna av väggen.

6 Applicera konstruktionslim med täta pistol till de bästa träkanter av skåpen.

7 Placera bänkskivan på skåpen.

8 Använd nivå för att testa planhet i bänkskivan - det måste vara helt plant. Använd hammaren knacka lätt trä shims under bänkskivan där de vilar på skåpen för att göra dem nivå.

9 Gå under bänkskivan (i skåpen) och borra skruvar upp genom skåpet inramning i bänkskivan.

10 Följ tillverkarens anvisningar för tillämpning av kant klistermärken - antingen järn eller limma på behov.

1 Lägg de två "L" formade bitar på en stor, slät yta.

2 Använd konstruktionsbindemedlet och täta pistol för att sprida en stor pärla vid sömmen där de två delarna kommer att ansluta.

3 Anslut de två delarna.

4 Använd den medföljande ansluta hårdvara och en skruvmejsel för att dra ihop bitarna.

5 Kontrollera om en jämn söm på ovansidan av bänkskivan. Lossa eller dra åt sammanfogningen hårdvara som behövs.

6 Låt limmet torka helt. Vänd bänkskivan rätt sida upp och installera på skåpen.

1 Kontrollera tillverkarens anvisningar om hur man installerar diskbänken. De flesta instruktioner omfattar en utskärning pappersmallen. Rita utskärning av diskbänken på bänkskivan.

2 Använd sticksåg att skära öppningen för diskbänken och se till att hålet är ungefär en tum mindre än diskhon för att möjliggöra överhänget av diskbänkens läppen.

3 Använd sandpapper för att jämna några vassa eller brutna kanter runt den utskurna hål.

Återställa en Formica Bänkskiva avslut

Återställa en Formica Bänkskiva avslut


Formica är en gynnad laminatplastfoder för bänkskivor bland byggare och husägare eftersom det är lätt att rengöra och finns i ett sortiment av stilar. Även om det är mycket slitstarkt, använda och missbruk minskar den ursprungliga yta på en gång glänsande lyster. Efter några grundläggande rengöring och polering tekniker kan gå en lång väg att återställa bänk avslut och vänta på behovet av att ersätta Formica eller lägga till en ny finish.

Instruktioner

1 Tvätta bänk med diskmedel och varmt vatten med en svamp.

2 Torka alla ytor med en trasa som innehåller alkohol eller vinäger att desinficera.

3 Reparation där Formica skalar från en kant eller ett hörn. Borsta baksidan av den upphöjda laminat och träsubstratet nedan med kontakt cement och tryck ner laminatet.

4 Fyll skölpar och nicks med laminat reparation filler. Laminat reparation filler finns i ett sortiment av färger som matchar din bänkskiva. Skopa små mängder av fyllmedlet in i de urgröpningar och jämna ytan med en spackel. Tillåter fyllmedlet att härda över natten.

5 Torka en jämn och generös päls glans gel polish på alla ytor med en luddfri trasa. Låt polish torka, vilket ger en dimma.

6 Rub torkad lack från bänkskivan med hjälp av en roterande buffert för att lämna bakom en blank yta. Scoot buffertens pad runt ytan långsamt, som arbetar i back-och-tillbaka, roterande rörelser samtidigt som medium till ett fast tryck. Om du inte har en roterande buffert, kan detta göras för hand med en mjuk trasa.

Instruktioner om hur man målar en faux marmor finish på ett laminat bänkskiva

Instruktioner om hur man målar en faux marmor finish på ett laminat bänkskiva


Oavsett om du arbetar med en gammal repig bänkskivan eller önskar skapa ett nytt utseende för ditt rum, måla en faux marmor finish på din laminaträknare kan ge dig utseendet på marmor utan att behöva byta ut disken. Tillämpa finish är halv teknik och halv artisteri. Med lite förberedelser och ett par lager färg, men kan du förvandla din laminat bänkskiva helt. Den avslutande processen tillåter återskapande av brutna marmor av något slag, till en bråkdel av kostnaden för själva marmor.

Instruktioner

1 Rengör ytan på bänkskivan med en mild flytande tvål och varmt vatten. Använd en svamp för att avlägsna lös smuts och skräp, byta till en skurborste om smutsen visar svårt att torka bort. Skölj disken ordentligt med rent vatten och sedan klappa den torr med en ren trasa.

2 Sand disken för att skapa en liten struktur som färgen kan fästa. Använd en medelgrovt sandpapper för att gå över ytan av disken, som täcker toppen och sidorna med små cirklar för att skapa en serie av små oskiljbara repor. Torka disken med en putstrasa för att avlägsna eventuella sliprester.

3 Sätt maskeringstejp längs kanterna på intilliggande ytor för att undvika felaktiga färgmärken. Tryck stadigt på toppen av bandet för att se till att det sluter tätt mot ytan för att förhindra färg blödning under bandkanten. Placera en damm ark på golvet längs basen av bänkskivan för att fånga eventuella färg droppar.

4 Applicera ett lager primer tonade till basfärgen på laminatet med hjälp av en låg-nap rollern. Sprid primer i rader över ytan av bänkskivan, överlappande rad kanter för att undvika att missa fläckar eller att tydliga färglinjer. Låt primern härda över natten.

5 Sand primern med en mycket fin kvalitet av våt / torr sandpapper för att avlägsna eventuella färgoregelbundenheter och skapa en slät yta. Mätta papperet med vatten och sedan gå över hela disk, vätning i papperet igen när det behövs för att skapa så jämn yta som möjligt. Torka av sliprester av med putstrasa.

6 Skaffa ett foto av marmor du vill efterlikna. Håll det i närheten när du målar ytan som referens.

7 Applicera första färgen på din marmor yta med en liten pensel. Applicera den ljusaste skuggan färgen på marmor design från mitten av bänkskivan mot kanterna. Vänta i sex timmar för färgen att torka, eller följa tillverkarens föreslagna torktid. Applicera varje ytterligare nyans av färg på räknaren arbetar från ljust till mörkt tills du har alla färger som används, men marmor ådror. Tunna ytterligare färger genom att blanda färgen med en del färg, en del tunnare och en del glasyr att lägga till färgdjup. Använd en färgkarta från färgtillverkaren att välja vanliga toner som färger. Använd en svamp i stället för en borste för att lägga färgerna i en fläckig sätt, skapar subtila nyanser i färgdjup.

8 Lägg marmor venerna till bänkskivan innan färgen har en chans att torka. Använd en konstnär borste för att tillämpa venerna använder vit färg. Emulera utseendet på din marmor provfotoet så nära som möjligt. Låt färgen torka över natten.

9 Täta målad laminat med tre skikt av polyuretan för att skydda faux marmor från skador. Använda en roller för att rulla tätningsmedlet över laminatet, överlappande raderna som med primerskiktet. Låt varje lager härda i 24 timmar.

Återställa Shine till en Laminat Bänkskiva som har Sanded

Återställa Shine till en Laminat Bänkskiva som har Sanded


Laminat bänkskivor är uppskattade för sin bakterieresistens, underhåll och överkomliga priser. Plastlaminat som används i bänkskivor är bara en typ av laminat; det är faktiskt kallas HPDL, eller dekorativt högtryckslaminat, och det består av kraftpappersskikt, dekorativa skikt och ett tunt lager av genomskinlig plast eller äkta trä faner på toppen, tryck gjutna ihop till en hållbar färdig produkt. Mönstren och färger är praktiskt taget utan gräns, vilket innebär att du kan hitta ett laminat bänkskivan för att förbättra någon kökdekor Även laminat bänkskivor är tåliga, kan de bli bristfällig. Knivar, sandpapper och olika vassa föremål kan repa laminat bänkskivor och förorena deras utseende. Tätning och polera en repad eller slipas laminat bänkskiva kan återuppliva den. Med rätt teknik kan du återställa glans till ett laminat bänkskivan själv.

Instruktioner

1 Mätta en bomull rengöring trasa i vit vinäger. Torka trasan ordentligt över bänkskivan för att desinficera och ta bort smuts.

2 Låt laminatytan torka helt.

3 Doppa en andra bomull rengöring trasa i en behållare med bilvax. Gnid trasa över slipas laminatet tills den grova området är helt belagd med vax.

4 Låt vaxet på bänkskivan i 10 minuter.

5 Torka av torkade bilvax av bänkskivan med hjälp av en tredje bomull rengöring trasa. Polera bänkskivan i cirkulära rörelser.

Installation av en bänkskiva diskmaskin

Installation av en bänkskiva diskmaskin


Installera en ny diskmaskin är en enkel uppgift, men det kräver arbete med vatten, avfall och elsystem. För att undvika risken för elektriska stötar och översvämningar, det första steget du bör ta är att stänga av elektriska och vattenförsörjning till ditt kök. Medan tjänsten kräver några verktyg, är väsentligt noggrann installation av en bänkskiva diskmaskin för att förhindra skada på den nya maskinen. Innan du installerar bänkskiva diskmaskin själv, alltid läsa tillverkarens installationsanvisningar.

Instruktioner

1 Stäng av vatten och el till köket.

2 Öppna undersidan av gamla diskmaskin och haka diskmaskinens matarledningen, dräneringsslang och elledningar. Matarledningen och avloppsslangen ska vara lätt att se under diskmaskinen. Den elektriska linje körs till ett eluttag, ofta nära eller under diskbänken.

3 Ta bort skruvarna som håller enheten på plats. Skruvarna typiskt återfinns i toppen av den öppna diskmaskin och fästa maskinen i bänkskivan. När skruvarna tas bort, ta bort den gamla diskmaskinen under bänkskivan.

4 Ta bort den undre täckplåten från ny diskmaskin. Skjut försiktigt in diskmaskinen i öppningen under bänkskivan. Var försiktig med att inte skada någon av matarledningar när du flyttar den nya maskinen.

5 Fäst diskmaskinens matarledningar till avloppet och vattenledningarna under bänkskivan. Linjerna kommer att fästa med kompressionsmuttrar. Dra åt dem med en skiftnyckel.

6 Justera nivå benen under maskinen, och kontrollera att diskmaskinen är i nivå med ett utjämningsverktyget.

7 Använd skruvarna för att säkra maskinen på plats under bänkskivan.

8 Slå på vatten och el och göra en testkörning med bottenpanelen öppen, leta efter läckage eller gnistor.

9 Sätt tillbaka bottenpanelen om det inte finns några tecken på läckage eller gnistor.

Enkla sätt att täcka laminat bänkskiva

Enkla sätt att täcka laminat bänkskiva


Laminat har kommit en lång väg sedan den uppfanns 1909. Laminat började som enkla lager av papper och plast i vanliga mönster. Nyare laminat återger utseendet av sten, trä, kakel och andra ytor. Den billiga smutsavstötande yta gör laminera ett populärt material för att täcka ytor. Men laminatytor skrapa lätt, och kommer inte att tolerera någon värme. Som laminat åldras kommer värme och skrapskador ta en vägtull på ytan, vilket gör en oattraktiv bakterier hyser disk. Föryngra en skadad eller tråkig laminat bänkskiva genom att täcka den med en ny yta.

Täck med Paint

Målning ett laminat bänkskiva ger räknaren ett helt nytt utseende. Olika målningstekniker omvandla laminatet till en marmor, granit eller sten bänkskiva. Använd en trä filler produkt för att fylla i och gömma några repor eller marker. Slipning och tillämpa en god kvalitet primer är också viktigt före målning. Testa mönstret eller önskade effekten på ett bräde eller annan yta att öva önskat utseende. För en kvalitet färdig produkt, alkyd, ett syntetiskt harts i färg, kommer att ge ytan en kvalitet färdiga utseende och en hård, vattenavvisande yta.

Stick-on Tiles

För att täcka bänkskivan med en ny yta, kommer vinyl stick-on plattor för golv också arbeta på bänkskivor. Vinyl plattor finns i ett varierat utbud av texturer, mönster och färger. Den avtagbara och klibbig baksida gör att tillämpa mycket lätt. Framställning av laminatet korrekt kommer att hjälpa vinyl stick till ytan. Noggrann planering och skärning av plattan innan du tar bort den klibbiga ryggen kommer också bidra till att minimera spill och tid. Efter att ha placerat kakel, kommer en vinyl sömtätning kit hålla bakterier och fuktigare tränger in i sprickorna. Även om det kanske inte är den mest långvariga lösning, är det en lätt täckande metod.

Ceremic Tiles

För en hållbar och långvarig motverka makeover, använder keramiska plattor under ett laminat bänkskiva. Dess bränna resistenta och lätt att rengöra ytan gör keramiska plattor en föredragen yta för en bänkskiva. Korrekt tätning av kakel injekteringsbruk efter installationen kommer att säkerställa vattentäthet och enkel rengöring. Oförseglade injekteringsbruk färgar permanent. Keramiska plattor kommer att bryta om ett tungt föremål faller eller slår ner på disken hårt. Plattor kommer att reparera enkelt med ett fyllmedel eller genom att ersätta med en ny platta. Kakel tillför också värde till ett hus, vilket gör det värt det extra besväret för vissa husägare att installera.

Hur man kan stödja fristående bänkskiva

Hur man kan stödja fristående bänkskiva


En fristående bänkskivan är en som inte är monterad på toppen av ett skåp eller som delvis overhangs ett skåp. Fristående bänkskivor används ofta som frukost barer eller hyllor. De kan stödjas med hjälp av bifogade stål stolpe ben eller träben, men tunga konsoler fästa på väggen kommer att ge din familj den mest benutrymme för att sitta på en bänk. Konsolerna måste vara tillräckligt stark för att stödja bänkskivor, toppar bar och frukost barer.

Instruktioner

1 Använd din måttstock och en penna för att mäta och markera området för bänkskiva. Använd din stud finder att hitta varje dubb på detta område och markera höjden för installation av L-fästen på bultarna med din måttstock och penna. Kontrollera inriktningen för konsolerna genom att rada upp din måttstock med höjdmarkeringar för konsolerna och placera din nivå verktyg ovanpå måttstock för att se om det är nivå.

2 Montera varje konsol till en stud med 3/8-tums fördröjning diameter skruvar; för en 6-fot bit granit måste du ansluta 3 konsoler till 3 dubbar om de är 24 inches isär, eller 4 konsoler till 4 dubbar om dubbarna är bara 18-inches isär. För att verifiera horisontell justering innan en permanent installation, placera bänkskivan ovanpå L-fästen och använda din nivå. Konsoler bör inte vara längre än 4 inches från framsidan av bänkskivan.

3 Placera en sträng av lim på den horisontella flänsen för varje konsol. Tryck på bänkskivan stadigt på horisontella flänsar. Låt limmet torka i 24 timmar.

Vilka färger samordna med en marmor bänkskiva?

Vilka färger samordna med en marmor bänkskiva?


Färg planering är din grundläggande design oro när man väljer en marmor för ditt kök bänkskiva. Att arbeta med ett tomt rum är det enklaste, men om skåp, golv eller båda redan är installerade, blir färgen på marmor bänkskiva mer begränsad. En grundläggande hyresgäst färgval är att välja tre färger och bygga därifrån. Att arbeta med marmor för dina bänkskivor öppnas och expanderar ditt val som stenen är inte en solid färg, men flera. En marmor bänkskiva är en utmärkt bas för att starta.

svart Marmor

Nero Marquina marmor som importerats från Kina eller svart Marquina från Spanien har en bakgrund av svart med vita ådror strömmande genom stenen. Den ådring kan vara dominerande eller mindre iögonfallande. Champion svart marmor från Vermont har grå avlagringar i ytan. Korsika Grey från Grekland är en sysslat grå marmor över små vita områden. Portoro Äkta från Italien är en livlig svart marmor med bruna eller rosa vener. Samordnande förslag är: vita skåp och golv och en mycket ljus grå vägg färg. Med skåp och golv en färg, behöver du inte en färg paus mellan de lägre skåp och golv. Apparater kan vara antingen vitt eller rostfritt stål, beroende på intensiteten i ådring. Använd en levande färger som rött, korall eller turkos till accent.

brunt Marble

En rödbrun marmor, den Breccia Pernice från Italien har en dominerande mönster. Crema Valencia från Spanien är en gyllene färgade marmor med brun ådring och Grigio Armani från Italien är en grön-brun marmor med guld ådring. Allt fungerar bra med honungsfärgade skåp och golv, en avgjutning av rosa i den vita väggen färg och röda accenter. Ju mörkare Dynasty Brown har vitt och grädde ådring och kontrasterar fint med vita eller grädde skåp och golv, en mycket lätt solbränna på väggarna, och röda eller gröna accentfärger. Alla är fint inramat av grädde apparater. Om rostfria vitvaror önskas, använd den indiska Rainforest Brown marmor med grå ränder och vita ådring.

dynamiska Reds

Kulor med röd som en bakgrundsfärg eller med röd ådring dominerar ett kök och måste användas som primär färg. Rosa Zarci från Spanien har stänk och venerna i vitt, och vinrött varvas hela rosa sten. Rojo Alicante från Italien är en rosafärgad marmor med tunga vita ådror och röda accenter. Båda gynnas av vita skåp och apparater. En kontrasterande färg golv lägger en färg twist till rummet. Håll väggarna vita, men lägga till ett stänk av rosa till färgen. Accent med svart eller karamell.

Blå eller lila kulor

Några av de mest spännande marmor färger är blått och lila, med bländande ådring och fläckar av färg blandas med stenen. Om du använder dessa färger som en köksbänk måste du räkna med färgen att vara din huvudfokus. Rosa Levanto från Italien är en djup lila marmor med vita ådring. Gå med vita skåp, golv och väggar och använda en stark röd eller citron som en accentfärg. Blå marmor från Brasilien är en nästan solid ljusblå med inslag av grått. Det blandar väl med rostfria vitvaror och vita skåp och golv. En bra accentfärg är solros gul. Blue Venato från Brasilien blandar en blå bas med ådring av lila, grönt och orange. Denna sten öppnar färgpaletten till en ljusgrön accentfärg, grädde väggar och grädde apparater och golv.

vit marmor

Den rena utseendet på en vit marmor bänkskiva lämnar köksdesign öppen för nästan alla färgkombinationer. Bianco Ibiza från Turkiet har en nästan helt vit bakgrund med några grå ådring, medan Calacatta Extra från Italien visar upp djupa grå ådring. Montclair Danby från USA är en nästan helt vit, och franska vanilj från Grekland är en ljus beige marmor med accenter av en djupare beige. Allt fungerar bra med en mörkt trä skåp, vita golv och en antydan av grått eller latte i väggen färg. rostfria vitvaror arbetar med någon av dessa kulor, liksom vita apparater. Röd, blå eller svart är bra accentfärger.

Förslag

Om det är möjligt, väljer marmor innan andra köks val görs. Bygg från marmor. Importörer av marmor skräddarsy namn. Gå till en marmor återförsäljare och se färgerna själv för färgval. Om du ser en marmor färg som du vill, köpa plattan omedelbart. Marmor är en bruten element och varje platta kommer att vara annorlunda. Det finns inga garantier i fråga om konsistens av färg eller ådring. Om du inte hittar marmor du vill, försöka titta på granit. Färgvalet är mer varierade.

Hur man ska täcka en oattraktiv gap mellan en bänkskiva av granit och kakel kakel

Hur man ska täcka en oattraktiv gap mellan en bänkskiva av granit och kakel kakel


Ibland passningen mellan en bricka backsplash och en bänkskiva av granit är dålig och en spalt på upp till 1,2 cm (1/2 tum) kan löpa längs baksidan av bänkskivan. Byta antingen kakel eller granit kan vara orimligt och dyra. Tricket är att dölja gapet på ett sätt som ser avsiktligt. Ett sätt att åstadkomma detta är att använda en dekorativ bricka som kombinerar utseendet på granit och kakel. Detta blir en övergång bricka som kommer att föreslå den var avsedd för just detta ändamål.

Instruktioner

1 Rengör kakel och bänkskivan i området för reparation, med hjälp av en avfettnings rengöringsmedel och vatten. Ta bort eventuella fogar från gapet med en mattkniv.

2 Fäst dina trim bitar till både kakel och granit. Använd en fästmassa snarare än thinset som THINSet kanske inte har nog att få tag på. Lim avsedda för kakel på kakel och kakel på glas kommer att fungera. Utrymmet mellan plattorna på samma sätt som de backsplash fogarna. Låt limmet torka helt.

3 Blanda en liten mängd fogmassa i en skål och applicera den till fogarna med hjälp av en liten spatel eller en plastpåse dispenser. Fyll i alla injekteringsbruk luckor och hål med injekteringsbruk. Ofta är det lättare att trycka på bruket på plats med fingrarna runt fina trim former. Håll bruket av ansikten plattorna så mycket som möjligt. Börja rengöring bruket av kakel efter 15 minuter.

4 Torka och rengör injekteringsbruk med en svamp. Ta bort all överflödig fogmassa. Håll rengöring tills alla injekteringsbruk och dis städas bort. Låt injekteringsbruk torka i 24 timmar innan du använder området.

Hur att reparera en bränd bänkskiva

Hur att reparera en bränd bänkskiva


Den första reaktionen på en brännmärke på bänken är ofta att försöka torka om off. Detta fungerar inte. Det andra är att överväga att dölja det med färg. Dina chanser här är inte så bra heller, särskilt om det finns ett mönster på räknarens yta. Lyckligtvis finns det ett antal steg som vanligtvis åtgärda problemet innan tillgripa mer drastiska åtgärder som att klippa ut en bit av din bänkskiva. Även om det finns många olika typer av ytor, laminat som är bland de vanligaste.

Instruktioner

1 Torka av bänken med ett milt diskmedel diskmedel och en fuktig trasa.

2 Applicera lite vit tandkräm på brännmärken. Låt tandkrämen sippra in markeringarna i 10 minuter. Skrubba brännmärken med en skurborste eller tandborste.

3 Torka disk med en trasa och vatten.

4 Strö en stark pulveriserad rengöringsmedel på brännmärken om de finns fortfarande kvar. Skrubba varumärken med en fuktig trasa eller skursvamp.

5 Ta bort så mycket av laminatmaterial som möjligt med en skruvmejsel om brännmärken har ännu inte försvunnit. Var noga med att undvika holkade bänk.

6 Sand över det skadade området med en handslip och en fint slippapper. Sand tills området är trevlig och smidig.

7 Fyll i saknade eller urholkad områden med laminatreparationspasta. Torka upp överflödig spackel på resten av bänkskivan med en trasa. Låt spacklet torka och sedan sand bänken igen.

8 Torka av bänken med vatten och en svamp för att avlägsna eventuella rester från slipning. Låt bänkskivan torka helt.

9 Applicera ett lager melamin färg med en roller. Melamin färg, som du kan hitta på färgbutiker, är i grunden en flytande plast som används för att måla över plastytor.

10 Låt första skiktet av melamin färgen torka och tillämpa en ny, om det behövs.

11 Tvätta din bänkskiva med tvättsprit och lämna din disk ensam för ett par timmar.