bältros ansikte

Bältros Virus Symtom

Bältros Virus Symtom


Bältros är ett virus som orsakar ett utslag som kan vara mycket smärtsamt. Det börjar vanligtvis som ett band av blåsor som sprider sig från mitten av ryggen på ena sidan av bröstet och bröstbenet, och kan också spridas till ditt ansikte, hårbotten eller hals. Nedan är några symptom som kan hjälpa dig att avgöra om du har bältros.

Smärta och huvudvärk

Bältros kan innefatta smärta, huvudvärk, brännande eller en bedövande olika delar av kroppen; de områden där smärtan är beläget kan vara känsliga för beröring.

Hudutslag

Efter att ha upplevt smärta under några dagar kommer ett utslag utvecklas, oftast bara på ena sidan av kroppen. Även om det liknar vattkoppor, kommer bältros orsaka mer smärta och mindre klåda.

blåsor

Utslagen kan förvandlas till vätskefyllda blåsor som bryter öppet och skorpa över. Så länge blåsor är ny, kommer de att vara smittsam och kan pågå i tre till fyra veckor.

Feber och frossa

Tillsammans med utslag och smärta, kan en feber också åtföljas av frossa, att personen känner sig som om de har influensa.

Orolig mage

Bältros ofta orsaka magbesvär samt buksmärtor.

Behandling för bältros i ansiktet

Behandling för bältros i ansiktet


Alla som har haft vattkoppor kan utveckla bältros. Alla åldrar kan påverkas oavsett kön eller ras. Det finns mer än 250.000 fall rapporteras varje år i USA. Bältros börjar i en mängd olika ställen på kroppen, såsom stammen, huvud, hals, arm eller lår, med de vanligaste områdena är stammen, nacke och rygg. Det kan dock ibland börja i ansiktet eller i eller kring ögonen.

Behandling

Behandling för bältros i ansiktet


Man tror att bältros utlöses när immunförsvaret försvagas, antingen från stress, trötthet eller vissa mediciner. Topikala formler är den första raden av behandling, särskilt salvor som innehåller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom acetylsalicylsyra eller lokalbedövningsmedel som lidokain. En av de mer vanliga krämer som ordinerats av läkare är en gnugga creme innehåller Capsaicin. Genom att gnugga detta under de smärtsamma, blåsor områden i huden, kommer capsaicin småningom minska sveda och brännande känsla kännas genom huden och nervändar. Dessutom kan tillämpa kalla kompresser till röda eller blåsor områden bidrar till att underlätta en del av den stickande och brännande känsla och tenderar att göra dig lite mer bekväm. Du bör försöka undvika värme eftersom det kommer att öka smärtan genom nervändar.

flera lösningar

Även den absoluta orsaken till bältros inte är känd, har forskning visat att det finns tre specifika antivirala läkemedel som fungerar mycket bra, särskilt för dem som utvecklar bältros i ansiktet. Dessa särskilda mediciner är Zovirax, som rekommenderas för att minska inflammation och smärta, Famvir och Valtrex. Det finns också topiska medel som kan användas för att lugna känsliga områden på huden, som inkluderar Calamine, Aspercreme och Silvadene grädde.

Viktig information

Behandling för bältros i ansiktet


För dem som upplever bältros i ansiktet, är det viktigt att komma ihåg att varje stickningar på spetsen av näsan kan tyda på utvecklingen på den övre ansikte och ögon. Om detta virus flyttar till ögonen, finns det chans att det kan infektera hornhinnan och orsaka blindhet. Det är viktigt att du ser en läkare omedelbart om den övre ytan blir drabbade. Dessutom, om du utvecklar bältros i ansiktet, är det mer sannolikt att uppleva långvarig post singel smärta i månader.

Hur Lay Cedar Bältros

Hur Lay Cedar Bältros


Cedar bältros är ett populärt material för hustak. Cedar naturliga hållbarhet, dess motståndskraft mot röta, och dess attraktionskraft gör det till ett utmärkt val för att täcka ett tak. Cedar bältros tillämpas på ett hustak i en serie av överlappande kurser. Den överlappande mönster leder vatten ner sluttande taket och in i regn rännor. Korrekt installerad ceder bältros kommer att hålla den underliggande ramen för ett hus skadas av vatten. Ceder bältros bör tillämpas över ett skikt av takpapp för att öka de vattenbeständiga egenskaperna hos taket.

Instruktioner

1 Installera trä profiler, remsor till taket däck. Köra dessa brädor horisontellt längs taket, från den ena änden till den andra. På de lägre 2 fötter av taket, närmast taket takfoten, rumpa de profiler, remsorna tillsammans för att skapa solid hölje. Efter den inledande 2 fot utrymme de profiler, remsor ca 4 tum isär. Skär dessa profiler, band på längden med en cirkelsåg och fäst dem på taket däck med takläggning naglar drivna var 12 till 16 inches.

2 Starta vid takfoten och rulla ut en rad av takpapp. Förlänga filt från ena sidan av taket till den andra och lägga fram det på plats med några spikar för att hålla den från att blåsa bort medan du arbetar.

3 Lägg din första kurs av bältros. Börja i ett hörn och placera singel så det hänger 1½ inches över fascia och en tum över rake eller gavel. Arbetet över taket och fäst varje singel med två takläggning naglar. Kör spikar ¾ tum från varje singel kant och en tum över exponerings linje, eller den del av klappersten ansikte som kommer att vara synlig efter nästa kurs appliceras över toppen av det. Bältros är typiskt avsmalnande, med en tunn ände och en tjock ände. Den tunna änden är den övre och den tjockare änden basen. Kontrollera den tunna änden pekar mot taket topp och tjockare änden pekar nedåt. Utrymme bältros ca 1/8 tums mellanrum.

4 Efter utläggning varje singel naturligtvis fästa en 18-tums hela skikt av takpapp över den övre delen av takplattan och sträcker sig upp på taket mantling.

5 På den första kursen, fästa ett dubbelt lager av bältros. Installera ett lager av bältros direkt över toppen av den första kursen. Stagger sömmarna mellan skikten.

6 Vid behov, trimma dina bältros storlek med en vass mattkniv. För vinkelsnitt, använd en mitra-box såg.

7 Använd ett måttband och penna för att markera baslinjen för din andra kurs av bältros. Mängden exponering kommer att variera beroende på storleken av klappersten du installerar. Se tillverkarens instruktioner om rätt exponering. Använd måttband och en krita linje att knäppa den här guiden linje tvärs den första kursen av bältros.

8 Spänn fast andra kursen av bältros. Placera basen av bältros på krita linje du brast. Stagger sömmarna från en kurs till nästa för att öka den totala vattenbeständighet. Fortsätt tills du har installerat bältros från takfoten till toppen. När du är klar en del av taket, upprepa samma process på de återstående avsnitten.

9 Installera en tunn remsa av takpapp längs taket topp. Installera sedan höft- och åsen enheter längs taket topp. Dessa specialiserade bitar består av två bältros skurna i vinklar och spikade tillsammans för att skapa en sammanhållen enhet. Lappa höft- och åsen enheter enligt tillverkarens anvisningar, och spika varje enhet med två takläggning naglar drivna in i den del av höften och åsen enhet som kommer att överlappas.

Bältros Symptom i Män

Bältros Symptom i Män


Bältros är en blistery utslag som sveper runt kroppen från ryggraden till bröstbenet. Ibland, bältros sprider sig till hårbotten, ansikte eller hals. Villkoret orsakar extrem smärta, men fram till första blister verkar det kan vara svårt att avgöra att bältros är orsaken.

interna Symptom

Miste bältros för influensa är inte ovanligt. Det kan orsaka magbesvär, buksmärta och huvudvärk. Dessa kan också åtföljas av feber och frossa.

Banan av virus

Bältros har ett ovanligt mönster på huden. Den följer banan för en viss nerv som färdas från ryggraden, sveper runt sidan och slutar vid bröstbenet.

Innan Utslag

Brännande känsla, stickningar och domningar kan ske innan utslag på huden. Ett rött utslag visas några dagar senare.

Utslag

Bältros utslag börjar som små röda prickar som fylls med vätska. De brast slutligen, vilket ger en knaprig skorpa.

Återfall

Bältros orsakas av samma virus som orsakar vattkoppor. Om vattkoppor inte dödas av helt, kan viruset ligga vilande i nervsystemet för år innan de uppstår.

Över disk bältros botemedel

Över disk bältros botemedel


Bältros orsakar svåra blåsor på kroppen eller ansiktet och producerar extrem smärta. Den orsakas av samma herpesvirus, vermicelli-zoster, som orsakar vattkoppor. Viruset ligger vanligtvis vilande under många år efter att någon kontrakt vattkoppor, vanligtvis inte förrän efter 50 års ålder Om du aldrig har haft vattkoppor, då du inte kommer att få bältros. Men om du får denna obotliga sjukdom, finns det några over-the-counter och huskurer för att lindra symtomen.

Vad det är

Även de faktorer som utlöser manifestationen av bältros inte helt klarlagda, är det troligt att sjukdom, trauma och stress kan sparka den i handling. Personer med nedsatt immunförsvar är mest benägna att utveckla bältros. Tillstånd associerade med försvagat immunsystem inkluderar AIDS eller HIV, kirurgi, kemoterapi och strålningsterapi. Det är känt att bältros är bara smittsam till personer som redan har haft vattkoppor. Det första tecknet är ansiktet eller smärta i kroppen som visas 1 till 3 dagar innan utslagen syns, vanligen på antingen höger eller vänster sida. Den brännande eller huggande smärta kan vara svår och vanligtvis kliar eller tingles. Det finns några sällsynta drabbade som inte upplever smärta. Ett rött utslag visas några dagar efter de första tecknen på smärta. Huvudvärk och feber är vanliga. Utslagen förvandlas till blåsor som liknar vattkoppor och kvarstår under 2 till 14 dagar. De är vanligast på buken, bröstet, skinkor och rygg, men ofta förekommer på armar, ben eller ansikte. Blåsorna skorv över och samla pus och mörkt blod. Om bältros blåsor smittas är läkning vanligtvis försenad. Öva god hygien, och inte repa dem öppna. Den goda nyheten är att blåsor vanligtvis inte lämnar ärr, och att de flesta människor bara få bältros en gång under sin livstid. Hörsel eller syn komplikationer kan följa ansiktet bältros. Dessa kan orsaka allvarlig och permanent skada på syn eller hörsel. Bältros kan sprida sig till inre organ, vilket orsakar områden med paralys och även inflammation i hjärnan. Bältros som kvarstår i mer än ett par veckor kan utvecklas till mer allvarliga komplikationer och sjukdomar. Din läkare bör konsulteras vid uppkomsten av sjukdomen och kommer att övervaka ditt tillstånd under dess utveckling. Vid behandling inom 24 timmar efter symtomdebut, kan svårighetsgraden och varaktigheten av bältros minskas avsevärt.

Over-the-counter rättsmedel

Bältros rensar ofta upp på egen hand inom ett par veckor utan medicinering för de flesta människor, men det är ganska obekvämt under sin framfart. Det finns dock några saker du kan göra för att lindra smärtan och elände. Cool med calamin, aloe vera eller andra over-the-counter produkter som är avsedda för lindring av brännskador och insektsbett. Dessa åtgärder lugna, lindra smärtan och klådan, främja läkning och kan säkert användas vid behov. Kylnings behållaren kommer att försäkra dig om ännu svalare lättnad för inflammerade vävnader. Du kan också främja kylning genom att tillämpa is eller en påse frysta grönsaker att bränna bältros inte mer än 10 minuter åt gången, vilket gör 10 minuter mellan applikationer. Kalla kompresser kan användas i 20 minuter åt gången. Linda det drabbade området med en handduk och häll isvatten på den. Rör om en kopp okokt havre i ett varmt bad, och blöt i 20 minuter flera gånger om dagen. Klappa torrt med en mjuk handduk, men inte gnugga. Gnugga irriterar, och allt är mer känslig när det är vått. Se till att inte bryta blåsor. Desensitise nervändarna i området med en aspirin pasta. Fint krossa 2 aspirin tabletter och blanda med 1 till 2 msk gnugga alkohol för att bilda en tjock pasta. Applicera på blåsor eller sårskorpor 3 gånger varje dag. Ta en anti-inflammatorisk smärtstillande preparat, såsom over-the-counter Ibuprofen, paracetamol eller ens aspirin för smärtlindring. Damm blåsor eller sårskorpor med majsstärkelse eller kolloidalt havregryn pulver där de kan gnuggas av kläder. Inte pop blåsor, som inte bara kommer att förlänga läkningstiden, men kommer att utsätta dig för infektion. Stanna i sängen och vila så mycket som möjligt så att kroppens egna naturliga försvar för att samla till din undsättning. Var snäll mot andra genom att hålla sig borta från någon som du vet eller misstänker att ha någon form av immun problem. Dessa inkluderar människor som har haft vattkoppor, AIDS eller HIV och cancerpatienter som genomgår cellgifter eller strålning.

bältros Vaccin

Bältros vaccinet kan förhindra allvarliga och utökade anfall för vissa patienter över 60 års ålder dyr produkt är inte rätt för alla och sällan omfattas av sjukförsäkringen, men vissa Medicare reserveringar görs. Detta är ett alternativ för dig att diskutera med din läkare.

Hur man förbereder ceder bältros för målning

Hur man förbereder ceder bältros för målning


Innan du kan måla ceder bältros, måste du förbereda dem, annars din lack får inte pågå. Förbereda ceder bältros för målning kommer att hjälpa till att bevara din bältros och bibehålla livslängden på din färg. Åldern och tillståndet av dina ceder bältros kommer att avgöra vilken typ av preparat som du behöver för att göra före målning.

Instruktioner

1 Rugga ytan på helt nya ceder bältros med 50- till 60-slippapper. Uppruggning hjälper bältros absorbera yta eller måla du planerar att använda, utan att förringa den släta utseende bältros.

2 Treat något vittrad och oavslutade bältros genom att först rengöra bort smuts och rester med en skurborste, mild tvål och sedan skölja med vatten. Torka bältros så att de inte böjs. Efter bältros torr, rugga dem genom att köra 50- till 60-slippapper över ytan för att absorbera färgen eller finish.

3 Skrapa bort gammal färg om du planerar att Refinish / måla och återanvända gamla bältros. Använd en färgskrapa för att ta bort färgen, och en värmepistol för att bli av envis färg. Du måste börja med en ren yta, annars din färg inte fastnar och du kommer att behöva göra om jobbet i några månader.

4 Ta bort gammal fläck med fin, 150-grit sandpapper. Sand bort ytan av målet tills ceder syns igenom. Torka damm från ytan med en fuktig trasa och torka ceder bältros före lackering eller målning.

5 Behandla bältros med ett skikt av vattenavvisande konserveringsmedel för att skydda dem från väder och vind.

6 Lägg ett lager primer på dina bältros innan du målar. Primer kommer bidra till att ge en absorberande yta och säkerställa jämn beläggning när du börjar lägga till din skikt av färg.

Ansikts Svamp på hästar

Ansikts Svamp på hästar


En effektiv indikator på en häst allmänna hälsa är en förutsättning för dess päls. Svamp- och bakterieinfektioner kan indikera underliggande hälsofrågor. Hudsjukdomar hästar lider oftast av är ringorm svampen (dermatofytos) och regn röta (dermatofilos), som är en bakteriell infektion ofta misstas för en svamp, eftersom den uppvisar liknande egenskaper. De kan vara närvarande i ansiktet såväl som andra delar av kroppen. Korrekt diagnos kan kräva undersökning eller behandling av en veterinär.

regn Rot

Även känd som dagg förgiftning och regn skålla, inget regn röta införs genom skrubbsår eller bug bites. Bakterierna lever i fuktig jord och är vanligast i fuktiga områden med höga temperaturer. Regn röta kan förekomma på en häst ansikte, men vanligtvis angriper rygg, nacke, manke, rumpan och benen. Sjukdomen är smittsam och lätt sprider sig till andra hästar som ett resultat av genomgående fuktigt väder, dåliga stabila förhållanden och insekter, såsom fästingar och flugor. Skadorna verkar som runda sårskorpor runt tovigt stycken av hår kallas "pensel skador." Eftersom det fortskrider skadorna växer samman och bildar en knaprig skorpa med gulgröna pus.

Regn Rot Behandling

Behandla även små fall av regn röta omedelbart, eftersom det kan sprida sig snabbt. Bada drabbade hästar dagligen under cirka sju dagar med en antimikrobiell schampo som innehåller jod, bensoylperoxid eller klorhexidin. Avlägsna sårskorpor och mattor av hår vid varje bad, vilket kommer att orsaka blödning och avsevärd smärta men är nödvändigt för att läkning skall börja. Tillämpa en povidon-jodlösning, fenol eller chlorhexadine till lesionerna under fem dagar. Ge skydd mot insekter och hålla hästen isolerade i en torr, väl ventilerad plats under behandling, som erbjuder gott om sol som vädret tillåter. Akut regn röta kan kräva medicinsk behandling från en veterinär som består av streptomycin eller penicillinantibiotikainjektioner.

Revorm

I motsats till sitt namn, är ringorm orsakas av en svamp, inte en mask. Tecken på svampen inkluderar runda, hårlösa fläckar på hästens kropp som är gulaktigt och knaprig, med skorpbildning och eventuellt blåsor om de lämnas obehandlade. De skador är kliande, mycket smittsam och kan spridas till människor. Ringorm visas på ansiktet, runt ögonen och på benen, omkrets och sadel områden. Sjukdomen införs genom gemensamma skrubbsår och sprids genom att dela selar, sadel kuddar och grooming verktyg mellan hästar. Ringorm är vanligast hos hästar 3 år eller äldre och handikappade hästar.

ringorm Behandling

Även ringorm inte kräver i allmänhet veterinärvård, kontakta en veterinär omedelbart. Svampinfektioner kan betyda en mer allvarlig intern infektion som kräver medicinsk behandling, och en blod panel kan rekommenderas. Börja behandlingar omedelbart genom att isolera drabbade hästen och desinficering all klibbighet och grooming utrustning med en del blekmedel till 10 delar vatten eller povidon-jodlösning. Avlägsna sårskorpor och lösa hår från hästens lesioner för att inhibera spridning av svampen och återinfektion av huden. Bada hästen med en anti-svamp schampo innehållande mikonazol dagligen, i fem dagar. Fortsätta behandlingen varje vecka under cirka fyra till sex veckor eller tills såren är fullständigt läkt.

Regn Rot och Ringorm Prevention

Förhindra regn röta och ringorm genom att följa goda hygienrutiner, såsom att utföra dagliga grooming, se till att alla hästar får tillräcklig valdeltagandet och att bås högen och rengöras regelbundet. Ge varje häst med sina egna please och grooming verktyg så att utrustningen är aldrig delas. Minska miljöriskerna genom att hålla uppstallade hästar så torr som möjligt, särskilt i våtutrymmen och fuktiga klimat och genom att eliminera bitande insekter. Omgående behandla drabbade hästar genom att separera dem från beteskompisar för att förhindra smittspridning. Vid införande av en ny häst till häst familj, isolera det i två till tre veckor. Observera det för eventuella tecken på svamp eller bakteriell hudsjukdom, såsom hosta, skrubbsår eller skador.

Hur man drar en primitiv docka ansikte

Hur man drar en primitiv docka ansikte


Primitiva dockor är handgjorda och har funnits i århundraden. De kan göras av nästan vilket material som helst eller tyg och finns i alla storlekar och färger. Primitiva dockor är typiskt icke-realistiska och funktioner kan variera kraftigt. Varje skapare har sin egen ta på designen. De används för dekoration och är ofta samlarobjekt.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på dockans ansikte och markera dessa dimensioner på papper för att göra din design i samma storlek. Rita den design som du vill måla på dockans ansikte inom dessa markeringar. Placera designen på ett sätt som du enkelt kan se fram och tillbaka mellan dockan och ritningen. Använd gesso att skapa en målningsbar yta på dockans ansikte och låt torka.

2 Skiss de motsvarande positionerna för dockans ögon, haka, näsa och öron på tyget. Använd en kol penna eller ljusa markör som kommer att tvätta ut. Se till att proportionerna är korrekta. Fortsätt skissa din design på dockans ansikte, inklusive ögon, kinder och mun. Detaljen kan vara mycket enkel. Titta på dockans ansikte som det kan jämföras med referens och fortsätta finjustera din design tills det är identiskt med ritningen.

3 Fånga funktionerna i dockan ansikte som du har i din design genom att titta på detaljerna och kopiera dem. Rita ögonen i fokus eller skelögd. till exempel beroende på din design. Flytta bort från dockan för att se hur det ser ut på avstånd. Gör eventuella slutliga korrigeringar.

4 Lägg till färg som det sista steget. Börja med ljusa färger och arbeta dig mot mörkare färger. Det är alltid att rätta till ljusare färger än mörkare. Använd tyg färg för att färga dockans ansikte så att du kan tvätta det utan att förlora alla färger. Använd styva borstar för att dra färgen in i porerna av tyget och låt torka.

Hur man använder ansikte concealer för att dölja ärr

Hur man använder ansikte concealer för att dölja ärr


När du lider av ansikts ärr som vägrar att blekna, är concealer ett måste i din make-up väska. På grund av sitt läge och det är svårt att gömma dem, ansikts ärr är bland de mest frustrerande ärr att ha. Oavsett om de är orsakade av svår akne eller trauma i ansiktet, kan ansikts ärr orsaka låg självkänsla och osäkerhet, men de är inte omöjligt att dölja. Concealer har använts för allt från att täcka rynkor att minska rodnad, och täcker ansiktet ärr är en av de exakta skälen det skapades.

Instruktioner

1 Skrubba huden och rengöra ansiktet ordentligt innan några make-up. Concealer fungerar bäst på ren hud. Återfukta med din favorit lotion eller grädde och låt den suga i huden innan de ansöker concealer.

2 Välj en concealer som är en nyans ljusare än grunden du använder. Concealers finns i olika färger; välja en som passar dina behov. En grön concealer täcker rodnad och hud som har blivit mörkt på grund av akne. Blå concealer kommer bleka rodnad, och en beige concealer fungerar bäst för att täcka ärr orsakade av akne eller pormaskar.

3 Applicera concealer med hjälp av en make-up svamp eller fingrarna. Applicera concealer direkt på dina ärr och fläckar och inte torka av den i hela ansiktet. Concealer är en plats behandling, och är inte en ersättning för fundament; med hjälp av concealer som grund kommer att göra din hud ser skadade och falska.

4 Blanda concealern i huden väl för att undvika det ser caked på och synlig under din foundation. Smeta och blanda concealer med hjälp av en make-up svamp, och återanvända som krävs för att helt täcka ärr och fläckar.

5 rikligt tillämpa en tung täckning foundation över concealer och blanda väl. Topp din foundation med en transparent puder för att ställa in och avsluta utseende. Gnid in pulvret försiktigt med en kabuki borste eller en stor puderborste.

De grundläggande stegen till Rita ett ansikte

De grundläggande stegen till Rita ett ansikte


Andel och position är två av de viktigaste aspekterna av att rita ett ansikte. När en grundläggande oval skisserar dras, kommer en rad svagt dras horisontella och vertikala linjer hjälpa till att förbereda ritningen för att vara så realistiskt som möjligt. Placera varje ansikts funktionen där den hör hemma i förhållande till riktlinjer.

Ansiktsform och riktlinjer

De grundläggande stegen till Rita ett ansikte


Starta en ritning av ett ansikte genom att rita den ovala formen av ansiktet. Efter ansiktet dras, rita svaga linjer horisontellt och vertikalt genom centrum av den ovala. Den horisontella linjen kommer att markera placeringen av ögonen, och den vertikala linjen kommer att gå genom centrum av näsan. Markera nu håret linjen högst upp i den ovala genom att rita en horisontell linje ungefär en tum från den övre kanten av den ovala. Från denna hårfäste styrlinje, dela resten av ansiktet vertikalt i tredjedelar med svaga linjer. Den nedersta raden kommer att vara jäms med botten av näsan. Mittlinjen kommer att markera placeringen av ögonbrynen. Den översta raden är håret linje. Dela upp den nedre tredjedelen av ansiktet i tredjedelar, med horisontella styrlinjer för placeringen av munnen och hakan. Kärnpunkten markerar hakan. Den mellersta linjen markerar den punkt där de övre och nedre läppar möts. Den översta linjen markerar botten av näsan.

Rita ansiktsdrag

Skissa grundläggande dragen i ansiktsdrag först och sedan gå tillbaka och fylla i detaljerna. Börjar med att rita ögonen på ögat linje på båda sidor av mitt vertikala linjen. Rita grundläggande mandel former och sedan lägga till ögonlocken och ögonglober. Den övre delen av ögongloberna bör vara något gömd under ögonlocken. Lägg konturerna av ögonbrynen ovanför ögonen på ögonbrynet linjen. Outline näsan utmed mitt vertikala linjen, och se till botten av näsan stannar vid den angivna linjen. Placera mynningen under näsan, vilket gör att den är placerad längs de riktiga styrlinjer och centrerad på vardera sidan av den vertikala centrumlinjen. Gör en liten horisontell linje under munnen för att utse hakan. Dra öronen mellan ögat linje och botten av näsan linjen. Radera riktlinjer.

Tillsätt Detaljer

Fyll i detaljerna i ansiktsdrag. Lägg till ögonfransar, detaljer på ögonlocken och fyll i ögonbrynen. Lägg slag för att avsluta dra näsborrarna och resten av näsan. Lägg till detaljer om läpparna och hakan. Efter uppgifterna linje har lagts till för att experimentera med skuggning runt ögon, näsa och mun lägga ett realistiskt utseende. Lägg håret i en enkel frisyr med hjälp av noggranna penna stroke.