att göra en fairy av lera

10 gym ligger de inte kommer att berätta innan du anmäler dig

10 gym ligger de inte kommer att berätta innan du anmäler dig

Introduktion

Om du funderar på att gå ett gym - eller kanske du även precis gått en - grattis! Du har nu möjlighet att pumpa järn, gör yoga och Zumba och jämföra biceps med det bästa av dem. Men medan du drömmer om att skapa killer abs, har ditt gym en finansiell nedersta raden att möta. Kort sagt, är fitness big business. Läs vidare för att ta reda på 10 saker som de flesta gym inte avslöja för dig som är viktigt att veta innan du registrerar dig.

10. Vi kan inte framställas om du har en hjärtattack

Cirka 103.000 Brits varje år kommer att uppleva en plötsligt hjärtstillestånd (SCA), ett livshotande tillstånd med ett plötsligt avbrott av hjärtats elektriska aktivitet. En del av dessa händelser inträffar i idrottsförening inställningar. Möjligheten att överleva en SCA är beroende av snabba åtgärder och medicinska verktyg såsom automatisk extern defibrillator (AED). Utbildade, icke-medicinsk personal kan använda enheten för att hjälpa en person som lider av en hjärtattack. Problemet är att inte alla gym har antiepileptika och bland dem som gör det, kan personalen inte utbildas. Fråga ledningen på ditt gym (eller ett gym du funderar på att gå) om de är förberedda för en sådan nödsituation och om personalen är utbildad för att hjälpa till.

9. Vi är inte ansvariga för artiklar som stulits ur ditt skåp

De flesta gym lägga tecken i omklädningsrum frikänna sig från allt ansvar om du hittar din bärbara dator eller andra värdeföremål som saknas från ditt skåp efter varm yoga. "Vissa [människor] är professionella tjuvar som går in i gym med hjälp av en en-dagars pass, särskilt för att bryta sig in i skåp när ingen är runt", säger Tom Holland, tränare. Överväga att lämna dina värdesaker hemma (eller låst och gömd i bilen). Om du måste vara dem till gymmet, bära dina värdesaker med dig och / eller välj skåp i upptagen områden, inte i avskilt hörn av omklädningsrummet där tjuvar kan gå oupptäckt.

8. Våra tränare inte är certifierade

Som en oreglerad industri, inte personliga tränare inte kräver en licens för att öva. Så innan du registrerar dig med ditt gym personliga tränare, fråga huruvida deras tränare är certifierade. Många är inte. "Vissa gym har sina egna certifieringar, som inte är bra", säger fitness expert Tom Holland. "När du registrerar ett undantag, du loggar bort dina rättigheter om du blir skadad." Leta efter nationellt erkända certifieringar och se till att fråga om lärarnas års erfarenhet.

7. Gymmet kryllar av bakterier

Svett, exponerad hud och en hel del människor i litet område skapar ett paradis för patogener att frodas. En studie av en familj gym i USA fann att vikt bänkar, barer och hantlar, tillsammans med dörrhandtag och duschgolv var full av bakterier. "De flesta gym är inte riktigt ren, och många inte vidta lämpliga åtgärder för att rengöra", säger Drew O'Connell, tränare och grundare av nowbodyfitness.com. Använd alltid en handduk på vikt bänkar, undvik att röra ansiktet och tvätta händerna direkt efter träningen.

6. Vi ska berätta något för att få dig att gå

Du kommer att förlora vikt, kommer du ändra din kropp och din totala livskvalitet kommer att förbättras om du går med vårt gym, enligt många gym försäljningsargument. "De kommer att berätta exakt vad du vill höra för att få dig att registrera dig", säger TJ Berry, personlig tränare med FitFlicks.com, live streaming fitness video. "Det kan visa sig vara sant om du använder anläggningen till sin maximala potential. Men de flesta människor inte. Alla gym är företag som för att tjäna pengar, så var försiktig när deras säljteam coerces dig. "Och se till att kolla in gym under de timmar du kommer att använda den för att se hur trångt det blir.

5. Vi kommer inte låta dig gå lätt

Det är oftast lättare att komma ur en dålig relation än att avbryta ett gym medlemskap, säger personlig tränare Tom Holland. Läs det finstilta. Betala månad till månad band dig till gymmet via ditt kreditkort - och lycka att få dem att sluta fakturerar dig. Holland rekommenderar dikning månadsavgiften helt och hållet genom att betala upp framför om du har råd med det - och om du arbetar för att använda gymmet. "De kan även fresta dig genom att erbjuda dig en rabatt. Oavsett, aldrig signera direkt ", säger Holland, som rekommenderar att ta kontrakt med dig hem och läsa den noggrant så att du förstår deras avbokningsregler.

4. De flesta människor aldrig använda sitt medlemskap

När du registrerar dig, gym ägare räkna med dig inte att visa upp. De flesta människor betala för ett medlemskap och sedan släppa ut inom ett par månader. "Om 20 procent av medlemmarna dyker upp, det är en payoff", säger personlig tränare Tom Holland. Med tanke på den genomsnittliga kostnaden för en månatlig gym medlemskap går $ 55 och cirka 50.200.000 amerikaner tillhörde en hälsoklubb i 2012, är det lätt att se hur hälsoklubbar nytta när medlemmar betalar och inte dyker upp. I själva verket 67 procent av personer som registrerar sig för ett gym medlemskap aldrig använda den, enligt Club Industry. Se till att du är fast beslutna att använda anläggningen innan slösa bort dina pengar.

3. Vi kan avstå från startavgift

Förutom en månadsavgift, gym debitera vanligtvis en extra startavgift. Detta kan köra in i hundratals pounds. Du ska aldrig betala startavgift, säger tränare Tom Holland. "Det är bara för att tjäna pengar och du kan oftast få det avstått; Det är ofta en kickback till tränare eller säljare. "Gym kan vara mer benägna att göra en affär med dig i början av året med nyårs kampanjer och specialerbjudanden. Dessutom frågar om andra rabatter. Nästan 90 procent av hälso-klubbar erbjuder rabatter till familjer och par.

2. Du kan bli skadad

Det är lätt att fastna i spänningen av ett nytt företag och vill hoppa in i de mest utmanande, tuffaste klass just off the bat. Men detta kunde landa dig i ER i värsta fall eller läggas upp och inte kan träna i bästa fall. Fulla klasser och oerfarna instruktörer kan vara att skylla på en ökning av yoga skador, en verksamhet som normalt inte är känd för sin del av fara. "Bara för att en klass är populärt betyder inte nödvändigtvis att det är bra för dig", säger tränare Tom Holland. Felaktig utrustning och fel på gym för att hålla utrustningen kan också skapa grund för skador. Rapport skadad eller felaktig utrustning till ledningen.

1. Orienteringen är ett knep för att få dig att registrera dig med våra tränare

Många gym erbjuder en gratis orientering session eller två med en av sina lärare när du registrerar dig. Tränare tar dig vanligtvis genom en komplex rutin och inte skriva något ner med hopp du registrera dig för sessioner, säger tränare Tom Holland. "De behöver inte skriva något ner så du känner att du behöver dem." Det kan vara värt att betala för ett par möten med en kvalificerad tränare om du är en nybörjare, men se till att ta anteckningar på egen hand.

Vad tror du?

Tillhör du ett gym eller tänker du att gå en? Hur nöjd tycker du om ditt medlemskap? Hur många gånger i veckan går du till gymmet och vilka övningar gör du där? Känner du att du får dina pengar är värt av det? Blev du överraskad av saker på den här listan som gym inte kommer att berätta? Finns det någon vi missat? Hur tänker ni vistas åtagit sig att arbeta i ditt gym i år? Lämna oss en kommentar nedan och låt oss veta.

Ska jag köpa en rostfri eller eldfast lera diskbänk?

Ska jag köpa en rostfri eller eldfast lera diskbänk?


Rostfria diskbänkar är allmänt tillgängliga i modeller som passar alla plånböcker. Styrkan i stål innebär att de utför liksom undermount sänkor, och de tenderar att se bättre med åldern. De är hållbara och kommer inte att spricka, men de kan få fläckar om inte upprätthålls. De finns i en mängd olika utföranden som går med många dekor system och kan förses med isolering för att minska bullret.

eldfast lera Diskbänkar

Eldfast lera sänkor är gjorda av lera, vilket innebär att de kan målas eller skulpterade för en mer lyxig look. De tål hög värme och rostar inte, men deras vikt kräver extra disk stöd. De finns i en mängd olika former och storlekar, men vissa modeller kan bara passa viss inredning, vilket innebär att diskbänken kan behöva ändras om du bygg.

Slutsats

Sink du väljer beror på din budget och prestandakrav. Rostfritt stål är mer mångsidig och billig, men eldfast lera är mer dekorativa och lyxiga.

Hur man gör en hummer av lera

Hur man gör en hummer av lera


En boll av lera öppnar sig en värld av fantasi för barn. Barnen kan göra gåvor, keramik, leksaker och till och med varelser. Att arbeta med lera ökar fina motorer kompetens eftersom det kräver manipulation med hjälp av händerna. Tills leran torkar, kan barnen skulptera den i många olika former. När de hittar sin önskade skapande, kan de tillåter leran att torka och har ett minne av aktiviteten. Överväg att skapa denna lera hummer hantverk med dem som njuter av havet.

Instruktioner

1 Skapa en cylinder-formad sektion av lera lite kortare än den önskade för hela hummer längd. Formen kan uppnås genom att ta en stor boll av lera och rulla den fram och tillbaka på ett bord eller mot handflatorna. Form cylindern så att dess sidor har enhetliga stötar snarare än att vara jämn.

2 Gör två kulor av lera, som har ungefär samma diameter som den övre delen av cylindersektion. Kulorna kommer att fästa till cylindern.

3 Blöt fingertopparna lätt att fästa en lera bollen till en ände av hummer stomdelen (cylinder). Gnid över de två delarna i de områden där de ansluter för att bilda en bindning. Formerna kan bli lite förvrängd vid den anslutna området. Var säker på att de två formerna är ordentligt fastsatt eller bitarna kommer lätt sönder efter varelsen är torr.

4 Fäst den andra bollen till toppen av den första med användning av samma metod för att gnida över förbindningsstyckena med fuktiga fingertoppar för att skapa en bindning. Detta stycke kommer att vara huvudet.

5 Rulla två bitar av lera, så att den ena änden är bred och ena änden är tunn. Dessa bitar kommer att utgöra hummer s tång. Skär en skåra ut den bredare änden av varje del för att få det att verka som en klo.

6 Fäst de tunna ändarna av kniptången till botten av den övre rund boll genom att jämna över förbindningsstyckena med fuktiga fingrar. En kniptång ska sticka ut på varje sida.

7 bilda en tjock V-formad bit lera vara hummer svans. Stycket behöver en kort rör för att ansluta till kroppen. Ansluta stammen till den nedre delen av den gropiga cylindern på samma sätt som andra delar har anslutits.

8 Gör sex rör lera bitar för att vara ben. Tre kommer att fästa till den övre delen av varje sida av hummer kropp.

9 Låt varelse torka antingen genom lufttorkning eller ugn-baka metoder beroende på vilken typ av lera som du använder.

10 Måla hela lera hummer röda efter den är helt torr.

11 Lim två röda chenille pinnar till toppen av huvudet och lim oregelbunden ögon på plats.

Hur man blir en lera ingenjör

Hur man blir en lera ingenjör


Lera ingenjörer kallas också borrvätska ingenjörer eller lera män. Mud ingenjörer arbetar på olja och gas riggar, där de borra, övervaka, blanda och testa borrvätska för borrkronor. Män och kvinnor som kommer in detta område bör vara detalj-orienterad och har en grundläggande förståelse för matematik och naturvetenskap. Det finns flera vägar tillgängliga för personer som vill komma in denna karriär område, inklusive on-the-job training, erhålla en relevant högskoleexamen eller deltar i en lera skola.

Instruktioner

1 Ta high school kurser i matematik, geovetenskap och naturvetenskapen. Tjäna en gymnasieexamen eller motsvarande.

2 Skaffa on-the-job training. Om du inte planerar att gå på college detta är ett alternativ. Börjar som en anställd på en rigg eller lera logger med en liten lera företag. Kontakta lera företag för ingångsjobb.

3 kurs Registrera i en lera skola. Stora oljebolagen som Halliburton fungerar lera skolor. Det finns också privat drivna institutioner som Oklahoma Mud School. Fördelen med att delta i ett oljebolag springa lera skolan är att bolaget sannolikt kommer att anställa dig när du uppgraderar. Kurserna du tar omfattar grunderna i borrvätskor, olika lera system, egenskaper och mätningar och föroreningar.

4 college. Ta kurser i olje- och gasteknik. Få en examen inom områden som geologi eller andra petroleumrelaterade vetenskaperna.

5 Förbered ditt CV. Detalj din utbildning, erfarenhet och kompetens. Söka arbetstillfällen med lera företag som tillhandahåller lera ingenjörstjänster till oljeindustrin och oljebolagen som Halliburton, Baker Hughes, Newpark och Strata.

Sätt att täcka väggpaneler

Sätt att täcka väggpaneler


Om ditt nya hem kommer med ett rum fullt av mörka träpaneler, kan du inte vara alltför förtjust i sin daterad utseende. Även om din väggpaneler har en modernare utseende, kan du tröttnat på sitt räfflade titta efter ett tag. Dra ner paneler är ofta en chansning eftersom du har ingen aning om vad tillståndet i väggen under paneler är. Lyckligtvis finns det flera sätt att täcka dina paneler, så att dina väggar har en slät, jämn yta utan att dra ut en ton av naglar.

Måla

Ett av de enklaste sätten att täcka panel är att måla över den. Om paneler går från golv till tak, helt enkelt måla hela väggen i en färg som du väljer. För paneler som endast når halvvägs upp på väggen, har du möjlighet att måla hela väggen i samma färg eller måla de övre och nedre delarna i kompletterande nyanser. Eftersom träpanel tenderar att vara mörk, att använda en ljus skugga täcker det omedelbart förvandlar rummet, ljusare och bredda utrymmet. Var noga med att prima paneler före målning det, så färg fastnar på ytan bättre.

Tapet

Ett annat sätt att maskera utseendet på daterad paneler är att täcka den med tapeter. Denna metod kräver lite arbete eftersom tapeten inte riktigt kan hålla sig till en strukturerad eller räfflad yta som paneler. Placering foder papper på paneler ger en jämn, plan yta som du enkelt kan tillämpa tapet över. Om du fortfarande bekymrad över muren ser ojämn, gå med en strukturerad tapet som kan hjälpa maskera lätt ojämnheter som kan lysa igenom. Mönstrade tapeter kan hjälpa också.

Tyg

Om du föredrar en mer elegant lösning för att täcka din paneler, överväga att använda tyg. Det kan verka som en konstig idé, men tyget fungerar som ett slags tapet som du kan ta bort när du vill ändra utseendet på ditt rum. Börja med att tvätta paneler för att ta bort all smuts eller rester som kan vara på ytan. Välj en lätt tyg, som gingham, polerad bomull eller chintz, i en färg eller mönster som du gillar och skär den att passa panelklädda delar av rummet. Använda stärkelse eller en spray förstyvare att vidhäfta tyget på väggen. Om du använder stärkelse, tillämpa den på väggen med en roller eller svamp. Placera tyget på väggen, utjämning det som du går. Tryck tryck stift i väggen för att hålla tyget på plats tills stärkelse torkar. Applicera ytterligare ett lager av stärkelse ovanpå tyget, trycka ut eventuella bubblor som du går. Fortsätt tills du har täckt alla paneler med tyg. När du vill ta bort tyget, arbeta ett hörn lös och försiktigt dra av den i sektioner.

gips Mud

Du kan helt maskera utseendet på träpanel genom att täcka den med gips lera. Ta bort vägg trim och täcka paneler med en primer. Gips lera inte helt fylla i spåren i paneler, men du kan jämna ut områden med hjälp av klister Gips tejp för att täcka sömmarna. Använd en roller att tillämpa gips lera till paneler, rullar över varje avsnitt ett par gånger för att uppnå en jämn konsistens. Låt leran torka över natten. Applicera ytterligare ett lager grundfärg och följa med färg i ditt valda nyans.

Lera Vs. Plast blomkrukor

Lera Vs. Plast blomkrukor


Medan plast och lerkrukor har olika fördelar och nackdelar, att välja den bästa potten kommer ner till några grundläggande faktorer. Överväga pris, hållbarhet, estetik och förmågan hos varje typ av potten för att hålla dina växter glada och friska. Alla typer av behållare du använder måste ha en dränering hål i botten, så fuktig, dåligt dränerad jord innebär säker död för de flesta växter.

Fördelar med Clay

Lera är ett poröst material som tillåter fukt och luft för att tränga ned i marken. Om du har en tendens att Overwater dina växter kommer lera förhindra rotröta genom att tillåta fukt att avdunsta, torkning av jorden runt rötterna. Porositeten och tjockleken på väggarna moderera den marktemperatur, att hålla rötterna svalare i varmt väder. Lerkrukor är ett bra val för de flesta växter, särskilt växter som kräver torr jord, såsom kaktus eller suckulenter. Eftersom lera är tung, krukorna är stabila och inte lätt att tippa eller blåsa över. Estetiskt, lerkrukor har en traditionell, gammaldags utseende. De flesta lerkrukor är rimligt prissatta.

Nackdelar med Clay

Salter och mineraler kvar av hårt vatten eller gödsel ofta lämnar en knaprig vit fällning på lerkrukor. Med lite armbåge fett, kan de flesta insättningar tas bort, även om några krukor kan vara permanent färgas. Medan vissa trädgårdsmästare överväga insättningar del av charmen med trädgårdsarbete med lerkrukor, andra tycker de vita insättningar fula. Lerkrukor är ömtåliga och bryta om den tappas. Om den lämnas utomhus under vintern, kommer lerkrukor lätt spricka.

Fördelar med plast

Plastkrukor varierar kraftigt i kvalitet, men en god kvalitet plastkruka är robust och flexibel. Plastkrukor är också lätt, vilket gör att flytta stora anläggningar lättare. Ofta plastkrukor är det bästa valet för amplar, som behållare blir tung när den är fylld med växter och fuktig jord. Plastkrukor erbjuder obegränsade designmöjligheter, eftersom krukor finns i varje färg under regnbågen. Om du växer fuktälskande växter som ormbunkar eller fuchsia, plast kommer att hålla jorden fuktig längre, eftersom vatten inte avdunstar genom sidorna av behållaren.

Nackdelar med Plastic

Priset på plastkrukor variera inom vida gränser, beroende på kvalitet. Billig plastkrukor ofta sönder, chip eller bleknar och behöver bytas ut ofta, särskilt när de används utomhus. Eftersom plastkrukor är lätta, krukor tenderar att tippa när planterade med topptunga växter och kan blåsa över i en storm. Plastkrukor ge växterna utan skydd mot temperaturförändringar, och mörka färgade plastkrukor kan bli mycket varma. Under varma, soliga dagar, kan växternas rötter bli farligt överhettad.

Lera Idéer och spolar för nybörjare

Lera Idéer och spolar för nybörjare


Att arbeta med lera kan vara en mycket tillfredsställande aktivitet, och det finns oändliga projektidéer och teman som kan anpassas för att göra lera skulpturer både med och utan spolar. För nybörjare är det alltid bra att börja ett projekt med några ritningar, antingen från observation, bilder eller din fantasi och använda dina egna intressen som utgångspunkt. Du kommer att ha mer kunskap om den föreslagna ämnet om det är bekant för dig.

plattor

Lera Idéer och spolar för nybörjare


Utgångspunkten här är byggnader. Intressanta byggnader finns överallt omkring oss, och du kan hitta idéer för tegelpannor genom att ta fotografier eller skissa intressanta texturer eller mönster på byggnader. En byggnads dörröppning, till exempel, kan ge inspiration till en lera kakel projekt. En rullas ut platt platta av lera bildar grundform som du kan lägga till små rektanglar för att göra tegel och fönster. Din platta kakel kan skildra en butik front med råvaror eller en gata visning av föremål som säljs i butiken. Du kan trycka intressanta former i leran för att visa fönster, en brevlåda eller åtgärder som leder till en dörr.

Skodon

Lera Idéer och spolar för nybörjare


De flesta människor bär något på fötterna, så det gör en bekväm ämne som ska användas för nybörjare lera projekt. Poster i en gammal skokartong, kan stövlar för vinter eller urvuxen sportskor gör intressanta ämnen. Självhärdande lera fungerar bra för detta projekt eftersom det kan målas med akrylfärger när det är torrt. En solid rektangel av lera med ett annat fast vertikalt vid en ände för att bilda en "L" är ett enkelt sätt att starta en känga. Fingrarna är de bästa verktygen för att gå ihop dessa, och en penna eller annat cirkulär verktyg skjuts in kan användas för att göra öppningen. Titta noga på sömmen, eller sprickbildning i läder på skon eller stöveln du använder som motivet. Olika objekt som knivar och trä dymlingar eller tjocka nålar och även gamla tandborstar kan användas för att göra märken i leran för att visa detaljer. Du kan bilda tunna spolar genom att rulla handflatan över leran på en plan yta och sedan använda dessa för snören i bagageutrymmet. Färdiga verket kan målas för att se ut som läder.

lindade Krukor

Lera Idéer och spolar för nybörjare


Börjar med en rullade ut tjock skiva av lera för basen, kan du göra en pott genom att linda spolar runt och placera dem ovanpå varandra för att göra väggarna i potten. Röd keramik lera är ett bra val för detta projekt, glaserade eller vänster naturliga. Att experimentera med din spole potten, använd din fantasi och i stället för att bara ha en öppning upptill, försök att göra två eller tre. Du kan titta på grenar eller stammar av klätterväxter för inspiration. Spolar kan sammanflätade runt varandra eller ens gjord för att likna ormar.

siffror

Lera Idéer och spolar för nybörjare


Medmänniskor finns överallt omkring oss. De bär olika kläder, dräkter, uniformer och arbete klädsel och göra ett urval av aktiviteter, som simning, dans eller klättring. De nya att arbeta med lera kan prova på att forma en mänsklig gestalt. Ritningar kan hjälpa dig med proportionerna i kroppen. Nybörjare kan göra sina mänskliga modell platt på ett bräde för att eliminera alla komplikationer av att få det att stå upp och de svårigheter som är förknippade med lera när det är fint och benägna att bryta. Från och med ett ägg form för huvudet, som kommer att plattas något för att stoppa det rullar runt, kan du sedan göra kroppsform som en potatis och ben och armar som korv. Jämna ihop bitarna för att dölja de förenade områden med fingrarna. Kläderna - till exempel kjolen på en dansare klänning - kan göras genom att rulla lite lera mycket platt och tunn och vila den över benen, visar vecken. Du kan prova en hel siffra som en balettdansös, eller bara ett huvud, som en pirat.

Fortfarande liv

Göra en lera inspirerad av föremålen omkring oss är en annan bra idé för nybörjare. Skålar av frukt, flaskor vin, krukor och behållare är i de flesta människors kök. Göra några ritningar först kommer att hjälpa dig med formerna, och genom att använda spolar och plattor du kommer att kunna göra objekt utan behov av många verktyg. Till att börja någon stilleben projekt, kan du göra en "kuliss" genom att rulla en platt cirkel av lera och skär den på mitten, sedan stå en bit upp på kanten av den andra för att bilda scenen. Därifrån kan nybörjare prova på välkända stilleben objekt. En vinflaska, till exempel, kan framställas från en kort spole och pressas vid en ände för att göra det smalare. Du kan driva din tumme i en boll av lera för att bilda en skål och fyll den med bollar och flera spiralformer för äpplen, apelsiner och bananer. De objekt som du gör och ordna på "kuliss" kan målas med akrylfärger i torrt tillstånd om du använder självhärdande lera.

Hur att skulptera en stående från Modeling Clay

Hur att skulptera en stående från Modeling Clay


Skulptera en övertygande likhet är som många andra förvärvade kunskaper --- ju mer du gör det, desto bättre blir du. Praxis utvecklar förmågan att uppfatta olika dimensioner och nyanser i ansiktet. Läs mer om hur du kommer igång.

Instruktioner

1 Förbered ditt material. Använd mjuk lera för fina detaljer eller lera blandas med grogg. Grog är bränd lera, finmald till granulat, som förhindrar krympning och ger stabilitet under ugnen bränning. Grog adde lera fungerar bäst för porträtt som kräver färre detaljer. Använd en armatur för att stödja leran (se avsnittet tips för råd om att bygga en enkel armatur).

2 Samla dina verktyg. Några vanliga verktyg som används i skulptera är Riffler rasp, som bidrar till att forma och bilda detaljer; en trä modelleringsverktyg, vilket är användbart för att lägga till, subtrahera och bildar former i leran; den sågtandade viraslingan och träblocket används för att skära bort delar av lera och jämna ut texturer; en tjocklek är ett mätverktyg som används för att mäta proportioner; skärtråd och band verktyg klippa bort delar av lera; och en stålborste bort torkad lera från andra verktyg.

3 Ställ in arbetsstationen. Skulptören Peter Rubino rekommenderar att du använder en C-klämma för att fästa ankaret mellan dig och levande modell, om du använder en. En modell kan du fånga nyanserna i ansiktet från alla vinklar, snarare än att arbeta från en platt fotografi. Dina resultat kommer att bli mer levande. Placera leran på ankaret.

4 Börja forma leran med hjälp av skärtråden och träblock. Försök att hålla formen symmetrisk, och forma till en form som approximerar en huvud. Utveckla den grundläggande formen först och lägga till information senare. Rubino rekommenderar att hålla ämnet och lera i ögonhöjd när du arbetar.

5 Håll lera fuktig när du arbetar genom spritzing den med vatten när det behövs. Inte overmoisten, men spreja ytan, speciellt om du behöver lämna arbetet för mer än en halvtimme. Placera en plastpåse över leran för att hålla den från att torka ut för mycket när du är borta.

6 Börja skulptera en funktion i taget, hålla ett öga på symmetri. Mät din modell och lera med bromsok som behövs, att jämföra resultaten. Om ditt porträtt är bara hälften av den verkliga naturlig storlek, till exempel, möjligt att korrekt minskning av mätning vid användning av skjutmått. Avser de resurser i slutet av den här artikeln för särskilda riktlinjer för att forma ansiktsdrag.

7 bilda grundläggande former för håret, men inte lägga hår detalj förrän huvudet har urholkad och bitarna ihop.

1 När du är nöjd med porträttet och anser att det är färdigt, urholka huvudet så att den skjuter snabbare i ugnen och är lättare. Urholka huvudet minskar också sannolikheten för att luftbubblor instängda leran fraktur eller blåsa isär under bränning.

2 Stå bakom porträttet. Placera skärtråden med handtag 2 till 3 inches bakom frontplanet av skulpturen. Nogsamt undvika ankaret, dra ner kabeln tills den når ca 2 inches ovanför öronen, sedan föra den tillbaka mot dig tills det skär helt igenom leran.

3 Använda en trä verktyg eller palettkniv, poäng de skurna kanterna i intervaller på utsidan innan du tar bort huvuddelen; dessa är passmärken som hjälper dig anpassa stycken för montering. Ta bort huvudstycket och ställ åt sidan.

4 Score en ungefärlig cirkel med ett verktyg i huvudet inre. Lämna ca 2 inches runt utsidan av cirkeln.

5 Använd ett band verktyg för att ösa ut leran inom cirkeln. De extra bitar kan fuktas och placerades i en plastpåse.

6 Använd en kaka provare eller liknande verktyg för att peta små hål på insidan av huvudet. Dessa gör det möjligt för ånga att fly om pjäsen ska ugnen sparken.

7 För att uppmuntra bindning, poäng de skurna kanterna och använda en pensel för att väta dem innan du sätter tillbaka toppstycket. Reparera och jämna sömmen så att den inte längre är synlig, sedan lägga hår detaljer.

8 Efter ugnen bränning eller lufttorkning (den process som du använder beror på vilken typ av lera), lägg Patinas och glasyrer som önskas.

Lera tegeltak byggmetoder

Lera tegeltak byggmetoder


Clay takpannor skapas genom att baka lera i formar av särskilda former för att göra plattor. Hur svårt leran är beror på hur varmt det blir och hur lång tid det är bakat. När det är gjort bakning är glasyrer och skyddande behandlingar ofta tillämpas. Du bör välja lera kakel baserat på vilken typ av utseende du vill att din tak ha. Varje lera kakel är lite annorlunda, så korrekta installationsförfaranden är mycket viktiga.

Material och förberedelser

Kakel hustaken ska installeras på kontinuerlig trä gallergolv. Om du använder plywood, se till att plywood är minst 5/8 tum tjock för att ge den nödvändiga basen. Håll dig borta från strand board och brandskyddat trä, som kan utveckla problem när täckt med kakel. Innan du börjar lägga kakel, måste du installera underlag eller grundmaterial som bildar ett skyddande skikt mellan kakel och trä. Underlaget kallas takpapp eller filt papper, och är utformad för att skydda taket medan du installerar kakel och skapa en vattentät barriär efter kakel har installerats. Välj en asfalt mättad kod 15 eller 30 filt, om du kan hitta en lokal leverantör. Om taket har en lutning på 40 grader eller mer, installera ett skikt, men om den har en lutning mellan 18 och 40 grader, använder två skikt. Om ditt tak är under 18 grader i vinkel, bör du inte använda tegelpannor som ett alternativ. Fästa filten i remsor, från botten till toppen, med hjälp av en häftpistol eller bindningsmaterial som är förbjudna enligt filt instruktioner.

installationsprocessen

När filten är lagd, bifogas cottoplattor. Den vanligaste metoden för att fästa plattorna är spikning dem på plats, men du kan också välja att använda tråd slips eller klämmor. När du väljer naglar, plocka galvaniserat stål eller annan resistent typ av spik, 11 gauge eller 12 gauge. Hitta naglar med låg profil huvudena genom hullingförsedda skaft som är mycket svårare att dra ut. Spikarna bör penetrera åtminstone 3/4 tum i trä planka. Din lera plattor kommer att vara antingen låsning eller överlappande. Om de samverkande, passa ihop dem noga och lämnar inga sprickor. Om de överlappar varandra, överlappar varandra i en process som liknar asfalt bältros, mellan 1 till 2 inches, och spika på plats, rör sig från kanterna av taket upp. Installera blinkar vid behov - om du bor i ett hårt klimat, särskilt ett kallt klimat, bör du installera blinka längs omkretsen av taket samt runt skorstenar och ventiler.

Idéer för att dekorera TV fack Tabeller

Idéer för att dekorera TV fack Tabeller


Omvandla en vanlig, grundläggande TV brickbord i en dekorativ, artistisk pjäs. Använd ett hem inredning, ett konstverk eller en favoritbok som inspiration för farkosten. Material som hantverk lera, tyg och tapetprover gör en stor förklaring när det gäller att göra en tv-brickbord ser ut som om den hör hemma i utrymmet.

Decoupage

Decoupage är ett hantverk behandling som involverar att applicera papperstekniken till en yta och försegling projektet med decoupage lim. Tätning limmade-on poster under flera lager av klarlack skyddar ytan från skador. Enligt HGTV, brickbord är perfekt för en decoupage projekt. Papper kan skäras från böcker, kataloger eller anpassade ut. Decoupage är också en underbart för återvinning historiska kartor eller tapetprover. Klipp ut konstverk, borsta dem med decoupage lim och fäst på ytan av bordet. Täcka hela tabellen med decoupage lim. Låt limmet torka och försegla projekt med flera lager klarlack.

lera Mosaik

Mosaik frukost fack kan bli dyrt. Alla Free Crafts rekommenderar att skapa ett faux-mosaik med färgat hantverk lera. Använd en penna för att skissa ett mosaikmönster på en bit smörpapper. Anpassa lera behandling med färger och mönster som finns på andra ställen i rummet inredning Använd en kavel att rulla lera tills den är 1/8 tum tjock. Fyll mönstret med leran och baka. De flesta hantverks leror baka vid 135 grader Cor 20 minuter, men tänk på att konsultera anvisningarna som medföljer lera, vissa märken varierar. Fäst bakade, kylda bitar av lera till brickbord med trälim. Blanda ¼ kopp vitt hantverk sand med två matskedar vitt lim. Använd lim och sand blandning för att fylla i luckorna mellan lera bitar. Täta färdiga verket med lack om så önskas.

bordsSpark

Förutom anpassade ytbehandlingar, är det möjligt att omvandla en grundläggande TV brickbord till något ljus och luftig. Marthastewart.com föreslår att man lägger ett mjukt, flytande tyg kjol till basen på bordet för att åstadkomma denna behandling. Välja en bit tyg som kompletterar rummet. Mät alla sidor av bordet. Slipade paneler av tyg som är lika med höjden och bredden på varje sida av bordet, plus 2 inches. Vik ändarna av varje panel i en tum och nertill med hjälp av en symaskin eller hand. Fästa samman panelerna i varje hörn. Fäst färdiga brickbord kjol på undersidan av facket toppen med kardborreband.