återfå beslagtaget fordon

Så här söker efter ett fordon ägande en VIN-nummer

Så här söker efter ett fordon ägande en VIN-nummer


En bil VIN, eller Vehicle Identification Number, består av 17 siffror och bokstäver (för fordon tillverkade efter 1980) och ligger på en platta eller etikett på bilens vindruta eller inuti förarsidan. VIN är ett unikt nummer som ges till ett fordon som innehåller information såsom tillverkningsåret, det land där bilen tillverkades, märke och modell. Du kan använda VIN att söka efter flera uppgifter om bilens historia, inklusive tidigare ägande fordon.

Instruktioner

1 Leta reda på bilens Vehicle Identification Number, eller VIN.

2 Dra upp en av de viktigaste fordonsdatabas webbplatser som använder Internet. Det finns flera tjänster att välja mellan, inklusive AutoCheck.com, CARFAX.com eller instaVIN.com (se referens avsnitt). Om du inte har tillgång till Internet, be en begagnad bil återförsäljare att göra sökandet efter dig.

3 Knappa in Vehicle Identification Number på webbsidan du använder.

4 Fyll i ditt namn, e-postadress och betalningsinformation. Dessa webbplatser kommer oftast bara tar kreditkort som betalning.

5 Välj vilken bil historia paket du vill köpa. Du kommer att ha valet att ladda ner en rapport med hjälp av en enda VIN, eller så kan du välja att ladda ner ett antal rapporter om det finns flera vins som du vill slå upp.

6 Ladda ner eller skriva ut bilens historia rapport från Internet och leta efter ägar avsnitt i rapporten.

De impound lagar för ett fordon

De impound lagar för ett fordon


Beslagta ett fordon är den rättsliga beslag av en bit av egendom, oftast bilar och dokument, på grund av en överträdelse av lagar eller förordningar. Även om en bil kan beslagtas, bara en uppsättning av begränsade, specifika situationer möjliggör överföring av vårdnaden. Lyckligtvis, en gång en del av egendom blir impounded, kan ägaren utöva olika alternativ för att återfå innehav av impounded objektet.

Beslagta

Den första omständigheten att möjliggöra en impound är när ägaren är också föraren skyldig till brottet. När ägaren kör sitt fordon, enligt statens lag han måste ha licens, ordentligt försäkrad, och inte under påverkan av något läkemedel eller alkohol. När en ägare får dragit över i någon av dessa situationer, blir bilen i beslag; föraren är ansvarig för alla avgifter bifogas. När bilen anländer till impound måste det stanna där i 30 dagar, med början den dag då bilen fick bogseras, enligt California Highway Patrol. En bil kan beslagtas även om ägaren inte kör bilen. Om en annan person kör bilen och du är inte en passagerare, det antas ägaren tror att föraren har förvärvat och följt de tre väsentliga delar av rätts körning: försäkring, licenstagare och nykter körning. Om föraren inte gör det, är bilen kunna beslagtas i 30 dagar.

Släpp

När den skyldige är ägare av ett fordon, kan han släppa det på två sätt. Han kan helt enkelt låta bilen sitta vid beslagta 30 dagar. Efter 30 dagars meningen har passerat, kan ägaren plocka upp bilen på att betala alla nödvändiga avgifter, vilket kan vara rejäl vid den punkten. Ägarens andra alternativet är att betala för en obligation att släppa bilen; Men om ägaren blir dömd för brottet måste bilen tillbaka till beslagta mycket att slutföra sin tid mening. Om en bil blir impounded när ägaren är inte i fordonet, kan han hämta det innan 30 dagar mening upp. Genom att acceptera att underkänna de skyldiga operatören att köra bilen igen, kan ägaren betala en avgift på toppen av kostnaden för bogsering och lagring för att frigöra bilen innan 30 dagar, enligt kommun Anchorage.

Forefeit

En bil kan föras till impound mycket och lossas med hjälp en av de tidigare kända metoderna, men den kan endast tas i beslag en gång för en av de tre skäl som nämnts. Om en ägare släpper sin bil från impound, kan han inte dömas av någon av de tre brott under minst fem år efter den första, eller fordonet är föremål för förverkas, enligt University of Tennessee. När ett fordon blir förverkad, blir bilen auktioneras ut till allmänheten.

Hur får man en grossist Auto Återförsäljare licens i New York

Hur får man en grossist Auto Återförsäljare licens i New York


En auto återförsäljare licens behövs för att köpa och sälja bilar på grossist. En automatisk grossist köper fordon från tillverkaren i en rabatt och säljer dessa fordon till en franchise återförsäljare. För att få en grossist auto återförsäljare licens i New York, måste du fylla i en specifik applikation och betala en avgift.

Instruktioner

1 Ladda ner auto återförsäljare licensansökan från New York Department of Motor Vehicles (se referens). Ladda ner original Facility Ansökan att ansöka om en grossist auto återförsäljare licens.

2 Fyll i ansökan fullständigt. På ansökan, ange att du ansöker om ett auto återförsäljare licens samt omfatta ditt fullständiga namn, adress och typ av ägande (individ eller företag), samt svara på några frågor.

3 Komplett avsnitt C på ansökan. Detta avsnitt är för säkerhet obligation som behövs för att få din licens. I detta avsnitt visar att du ansöker om en grossist auto återförsäljare licens. Om du är en ny sökande och du har sålt 200 fordon eller färre, eller om du inte har sålts ännu; du kommer att betala en borgen obligation på £ 6500. Om du har 200 fordon eller mer, är den säkerhet obligationen £ 16,250. Den säkerhet bond företag du kommer att använda kommer att behöva fylla i formulär VS-3 (se referens), inklusive dess sigill och företagsadress. Form VS-3 ska ingå med din ansökan.

4 innehålla bevis för försäkring för grossist fordon du kommer att sälja. Du kan få försäkringsbeviset från din agent. Lämna en kopia av försäkringsbeviset med din ansökan.

5 Ta din ansökningsavgift med din ansökan. Från och med 2010, är ​​tillämpningen £ 24,30 och betalas med check eller postanvisning. Tillsammans med ansökningsavgiften, är du skyldig att betala ett företag avgift på £ 292, som också betalas med check eller postanvisning. Gör din check eller postanvisning till "Commissioner of Motor Vehicles".

6 Skriv i ansökan och bifoga alla kompletterande handlingar. Maila ansökan till State Department of Motor Vehicles "kontor New York. Postadressen finns på ansökan.

Hur kan jag kontrollera giltigheten av ett fordons VIN-nummer?

Hur kan jag kontrollera giltigheten av ett fordons VIN-nummer?


När du köper ett fordon, kan giltigheten av ursprunget till det fordonet komma i fråga. Var det inblandad i en orkan? Har det varit bärgades innan? Är det stulna? Vehicle Identification Number är ett unikt nummer till ett visst fordon. Att förstå hur man läser dessa siffror gör att du kan avgöra om dina nyförvärvade fordonet har något att dölja. Stulna fordon kan ha fel VIN plattor för att dölja brottet eller kan ha en hemmagjord bedrägligt VIN. Varje siffra i numret är betydande och kan hjälpa till att avgöra bilens giltighet.

Instruktioner

1 Skriv ner fabrikat, modell och år för fordonet. Bestäm vilken ursprungslandet är av märke och modell. Skriv ner typ motorcykel (gata, dubbelt syfte eller terräng racing version) och modell om det anses vara en motorcykel.

2 Anteckna motortyp, cylindervolym och nettobroms hästkrafter. Kontakta en mekaniker eller återförsäljare att fordonet har sitt ursprung från att få denna information om du inte kan hitta den eller inte vet.

3 Gå igenom listan på VIN Guard webbplats och jämföra siffrorna till fordonsinformation du har skrivit ner. Ägna stor uppmärksamhet åt siffran nio, som ska vara ett tal från noll till nio, eller bokstaven X för att symbolisera beteckningen 10. Bortse siffror 11 till 17 om du inte känner till fabriken där fordonet byggdes.

4 Kör fordonet VIN-nummer via den nationella Insurance Crime Bureau webbplats för att kontrollera om en stulen bil eller bärgning frågor.

Hur man planerar en prisvärd klass återförening

Hur man planerar en prisvärd klass återförening


När det görs på rätt sätt, kan en klass återförening vara en minnesvärd tid att komma ikapp, se gamla ansikten och reminiscing om den gamla goda tiden i skolan, högskola eller universitet. Att ha en händelse som är för dyr för vissa gäster kan förringa det som borde vara en trevlig fest, men om du lägger tillräckligt med tid och kraft på att förbereda evenemanget kan du sätta på ett tillfälle som är inom allas budget.

Instruktioner

1 Prata med potentiella gäster. Få en uppfattning om hur mycket din gamla klasskamrater skulle vara villig att spendera på att möta upp, och hur bra de är ekonomiskt - i stora drag, det finns inget behov av att få ut kontoutdrag. Om du är osäker på hur mycket folk har råd med, missta sig på sidan av försiktighet och planera en händelse som är lika prisvärd som möjligt.

2 Välj en prisvärd plats. Hyra ut ett rum på ett påkostade hotell och inte bara kommer kostnaden för rummet vara dyrt men du kommer också att behöva betala högsta priser för drycker och livsmedel samt. En lokal funktion rum eller ens hus och trädgård en av gästerna kan fungera bra, eller alternativt kan du träffas för drycker i en lokal pub eller ordna en picknick i en lokal park och inte betala något för en plats.

3 Välj prisvärda aktiviteter. Gå inte dyra utflykter och aktiviteter såsom paintball eller en kväll på teatern; en promenad i naturen eller en dag på museet är mer prisvärda alternativ. En natt på pub eller en pubrunda har fördelen att tillåta människor att komma och gå - och tillbringa så lite eller så mycket - som de vill. Du kan också ordna frågesport eller brädspel till mycket låg kostnad.

4 Ge gäster tid budget. Låt dina potentiella gäster vet vad som händer och där så tidigt som möjligt så att folk har tid att spara upp. Oavsett om du skickar ut inbjudningar på posten eller skapa en händelse på Facebook, låta folk veta vad de kommer att behöva spendera pengar på och ungefär hur mycket det kommer att kosta. Kom ihåg att transportkostnaderna kan komma in i bilden också, så om möjligt välja den mest centrala platsen du kan.

5 Få så många rabatter som du kan. Du kanske upptäcker att lokala mötesplatser är villiga att subventionera kostnaden för mat och dryck i utbyte mot ett högt valdeltagande, och det är också värt att kontrollera med din gamla skola, högskola eller universitet för att se om du kan få någon finansiering för händelsen eller åtminstone en rabatt på en plats. Alternativt utnyttja den expertis och kontaktböcker dina gäster: Har någon köra ett cateringföretag? Eller ett lokalt bryggeri? Om du inte vill betala för mat och dryck, be gästerna att ta något litet och billigt att dela istället.

Hur inaktiverar jag säkerhetssystem för fordon Losstagning?

Hur inaktiverar jag säkerhetssystem för fordon Losstagning?


Krockkuddar är en utmärkt säkerhetsanordning i händelse av en höghastighets effekt. Att snabbt sätta in för att tjäna sitt skyddssyfte, använder systemet en pyroteknisk laddning för att blåsa upp påsen. Denna avgift är ganska kraftfull och kan orsaka allvarliga skador om en person är för nära när den inträffar. I händelse av en allvarlig kollision, skadorna krockkudden kan orsaka är acceptabla, men när räddningspersonalen försöker att extrahera en person instängd i ett fordon, är utplaceringen av en krockkudde en allvarlig säkerhetsrisk. Före in i fordonet, måste du stänga av fordonets krockkudde säkerhetssystem.

Instruktioner

1 Nå bakom ratten och stänga av tändningen om bilen är fortfarande igång. Lämna nyckeln i "Acc" läge om du behöver för att driva något elektriskt i bilen.

2 Använd de elektriska komponenter som du behöver för att fungera såsom fönster, dörrlås och elmanövrerade stolar. Håll dig borta från airbag platser inklusive ratten, handskfacket och inuti paneler dörrsidan. Även om du ser en utvecklad krockkudde, kan det fortfarande vara en fara eftersom många fordon använder nu tvåstegskrockkuddarna.

3 Dra något ansluten till cigarettändar eluttag. Dessa poster kan vända foder och ge tillräckligt av en avgift för att aktivera krockkudden.

4 Gå till bilens batteri. Beroende på skador på fordonet du kan behöva bända eller skära upp motorhuven.

5 Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, och sedan koppla ur pluskabeln. Den bästa metoden är att använda bultsax för att skära ut en 6-tums avsnitt i båda kablarna för att hindra dem från att oavsiktligt kommer i kontakt igen. När du har klippt av strömförsörjningen, kan krockkudden kondensator fortfarande innehålla en avgift för upp till 30 minuter. Om du kan vänta, gör det, men tillståndet hos passageraren kommer att påverka beslutet.

6 Håll ett säkert avstånd från krockkuddarna när du arbetar inne i fordonet. Minimiavståndet är 5 inches från sidokrockkuddar, 10 tum från förarsidokrockkuddar och 20 tum från passagerarsidokrockkuddar.

7 Skala bort dörrklädseln innan du köper några snitt med en hydraulisk fräs eller såg. De gasbehållare som används i sidokrockkuddar kommer att explodera med oerhörd kraft om du skär dem med en av dessa verktyg

8 Placera någon metall du tar bort från fordonet bort från området. Gnistor mellan metallföremål kan producera tillräckligt med statisk elektricitet för att antända en krockkudde.

Hur gör jag kör ett handikapp fordon?

Hur gör jag kör ett handikapp fordon?


För att underlätta tillgänglighet och rörlighet, många företag konstruktionsändringar som gör att funktionshindrade förare att driva ett motorfordon utan att behöva manipulera pedalerna som vanligtvis styr acceleration och bromsning. Även om dessa anordningar kan konstrueras för en mängd olika funktionshinder och fysiska förmågor, standard förlamade ändringar i en bil ersätta användningen av gaspedalen och bromsen med en handmanövrerad spak bredvid ratten som ansluter till pedalerna och driver dem i stället för fotarbete.

Instruktioner

1 Försök att köra bilen normalt. Många modifieringar inte stör vanliga drivprocesser, och icke-funktionshindrade förare kan arbeta många av dessa fordon som om de var standard.

2 Tåg för att driva en handikappad-aktiverade fordon. De flesta adaptiva bilföretag tillhandahålla utbildning för första gången förare att lära sig grunderna i att styra ett fordon innan de är i en trafikmiljön. Vissa utbildningar erbjuder även dator simulatorer så förare kan få levande trafik erfarenhet innan de sätter sig bakom ratten.

3 Accelerera genom att trycka spaken monterad på ratten träd framåt. Detta härmar trycket av en fot på gaspedalen. För att stoppa accelerera, släpp spaken. Du kommer att fortsätta att gå framåt, men motorn kommer inte att få någon mer gas.

4 bromsen genom att dra spaken bakåt. Detta härmar tryck på bromspedalen. Släppa handtaget är densamma som att ta foten från bromsen.

Hur man hittar en Zip-Line Återförsäljare

Hur man hittar en Zip-Line Återförsäljare


Zip linjer ger känslan av att flyga genom skogen, mellan kanjoner eller någon annan klyfta. Dessa linjer har vunnit i popularitet under de senaste åren, med många turistorter såsom Alaska, Costa Rica och Oregon erbjuder kommersiella Zip rad turer. Om du planerar att göra din egen, hitta zip linje leveranser och återförsäljare på nätet för att få nödvändiga förnödenheter. Använd traditionella tegel och murbruk butiker som klätterutrustning butiker för Zip Line levererar också.

Instruktioner

1 Skriv in "Zip Line detaljhandelsleverans" i en sökmotor på Internet och vänta på listan för att komma upp.

2 Bläddra igenom sådana online zip line återförsäljare som Zip Line Gear och äventyr rep Gear (se "Referenser").

3 Ange i en sökning i sökmotorn för lokala klätterutrustning eller utomhus leverans butiker. Klättring butiker ofta nödvändiga spolar av klättring rep, karbiner, hjälmar, selar och andra zip line redskap.

4 Hitta specialitet änterhaken leveranser och detaljhandel zip linje varor vid zip line researrangörer. Vissa Zip Line turné företag har små kugghjulssektionerna i sin verksamhet som erbjuder hjälmar, selar och karbiner.

Hur man hittar den ursprungliga ägaren av ett fordon

Hur man hittar den ursprungliga ägaren av ett fordon


National Motor Vehicle Titel Information System eller NMVTIS är en US Department of Justice program utformat för att ge konsumenterna information om fordon. NMVTIS erbjuder länkar till godkända organisationer som tillhandahåller titeldata och annan information om fordon baserade på VIN eller chassinumret. VIN-nummer kan hittas på bilens förarsidan instrumentbrädan vid vindrutan. Varje leverantör bedömer en avgift för resultat och dessa varierar beroende på leverantören.

Instruktioner

1 Öppna "National Motor Vehicle Titel Information System" webbsida och välj leverantör du vill använda för din forskning. (Se Resurser.)

2 Ange Vehicle Identification Number eller VIN och klicka på alternativet för att starta fordonet historia sökning.

3 Skapa ett konto med leverantören och ange din betalningsinformation. Din titel historia kommer att visas efter din betalning är bekräftad.

Hur att hitta ägaren av ett fordon genom tagg

Hur att hitta ägaren av ett fordon genom tagg


Du kan forskning ägaren av ett fordon genom att ange tag-nummer på nätet genom Skylt Search. Sajten erbjuder flera nivåer av medlemskap som var och en ger möjlighet att slå upp ett visst antal registreringsskyltar för en viss period. Skapa ett online-konto ger dig tillgång till namn och adressinformation för den registrerade ägaren av fordonet i fråga. Denna information bör inte användas på ett olagligt sätt.

Instruktioner

1 Ange tag-nummer i "Antal skylten" -fältet, välj den stat från rullgardinsmenyn och klicka på "Sök".

2 Välj den plan du vill köpa och klicka på "Klicka här för att börja undersöka människor."

3 Ange din betalningsinformation och klicka på "Betala nu."

4 Ange din information för att skapa ett konto. När ditt konto set-up är klar kommer du att kunna se tage information för fordon du listade.