arbetsbeskrivning elektriker

Underhåll elektriker arbetsbeskrivning

Underhåll elektriker arbetsbeskrivning


Överallt där byggnader, anläggningar, hem eller företag använder elektrisk utrustning och kraftsystem, underhåll elektriker ansvarar för att dessa ska fungera. Dessa elektriker kan ofta användas vid uppförande av byggnader samt tjänar till att upprätthålla elektrisk utrustning när den är i bruk. Dessa arbetare måste vanligtvis följa statliga och lokala byggnormer när de utför sina arbetsuppgifter och bibehålla eller reparera elektrisk utrustning.

tullar

När elektrisk utrustning går sönder eller behöver repareras, underhåll elektriker är där för att göra sitt jobb. Dessa arbetare är ofta i uppdrag att reparera brytare, som ersätter gamla växlar, spåra elektriska kortslutningar och i allmänhet säkerställa elsystem en byggnad fungerar säkert. De kan också med jämna mellanrum inspektera och testa elektriska system och rekommendera korrigeringar eller ersättnings strategier som lämpar sig för situationen.

Utbildning och träning

De flesta elektriker lära sitt yrke genom en kombination av on-the-job training, klassrumsundervisning och praktik med en mer erfaren och behörig elektriker. Fackföreningar som utbildar elektriker genom lärling program ger i allmänhet tillräcklig utbildning för att kvalificera studenter som både underhåll och anläggning elektriker. De flesta av dessa program i fyra år, med varje år varav minst 144 timmar klassundervisning och ytterligare 2.000 timmar arbetsrelaterad utbildning. De flesta stater kräver elektriker licensieras, om de specifika kraven varierar från staten.

Arbetsmiljö

Underhåll elektriker kan arbeta inomhus eller utomhus beroende på projektets natur. De måste ofta utföra ansträngande aktiviteter såsom att lyfta tunga föremål, bockning elektriska ledningar eller tillgång till utrustning på svåråtkomliga ställen. Elektriker måste ofta följa strikta säkerhetsprotokoll, som arten av deras arbete ofta leder dem i kontakt med högspänningsområden och potentiellt dödliga arbetsmiljöer. Dessa arbetare upplever en arbetsrelaterad skadefrekvens som är högre än det nationella genomsnittet.

färdigheter

Underhåll elektriker, förutom att ha en bred kunskapsbas om elektriska system, måste vara detalj-orienterad. En hög grad av manuell skicklighet och fysisk kondition krävs ofta, liksom behovet av god färgigenkänning, eftersom många elektriska ledningar är differentierade efter färg. De måste också kunna kommunicera effektivt med andra arbetare, särskilt när diagnostisera problem.

Jobb och Lön

Bureau of Labor Statistics uppskattar att det fanns omkring 695 tusen elektriker jobb under 2008, cirka 9 procent som var egenföretagare. förväntas tillväxten jobb inom detta område för att vara bra, särskilt för arbetstagare med färdigheter som innebär tal, data och video ledningar. Den genomsnittliga lönen för dessa arbetare i 2008 var ca £ 14 en timme. Den mellersta 50 procent av elektriker tjänade mellan £ 11 och £ 19 en timme, med början 10 per tjänat över £ 24 en timme cent.

Lärling elektriker arbetsbeskrivning

Lärling elektriker arbetsbeskrivning


En lärling elektriker är någon som hjälper elektriker med tanken på att bli en elektriker. Lärlingar hjälp med installation, reparation och underhåll av elektriska system för företag och bostäder. Han utför arbetsuppgifter som kopplingsuttag, anslutningskretsar och brytare, ersätter säkringar och säkringslådor. En lärling måste vara beredd att arbeta långa och udda timmar, och ofta vara i beredskap för att hjälpa en elektriker i nödsituationer.

Grunderna

Lärling elektriker får on-the-job training, oftast tillsammans med klassrumsarbete. Lärlingar typiskt är specialiserade på olika former av elektriskt underhåll och reparationer. Vissa lärlingar fokus på bostäder el, utför arbete på enskilda bostäder i samband med kabeldragning nya rum, sätta i takfläktar eller byta uttag. Samtidigt andra lärlingar arbetar på el i samband med företag, myndigheter eller fabriker statliga. Denna typ av lärlingar kallas kommersiella elektriker, och inte bara arbeta med grundläggande kabeldragning, men även motorer och maskiner.

färdigheter

En lärling elektriker måste vara bra med händerna och kunna följa riktning, eftersom de flesta jobb börjar med en plan som detaljer där elektriska apparater behöver installeras. Han behöver också veta var man ska leta efter frågor och vara en duktig problemlösare. Han bör organiseras, analytisk och ge den nödvändiga styrka och uthållighet för ett jobb som innebär enstaka tunga lyft och flexibilitet. Ovanpå dessa saker, lärlingar måste kunna för att kunna agera på uppdrag från en handledare och fungerar bra ensam eller som medlemmar i ett team.

Bakgrund

Den bästa upplevelsen en lärling elektriker kan ha är en passion för branschen och en vilja att lära. Annat än att de flesta företag söker kandidater som lär båten i en yrkesskola eller teknisk högskola, försöker att ha en examen eller intyg. Majoriteten av lärlingar behöver en gymnasieexamen eller motsvarande.

utsikterna

Jobb för elektriker förväntas öka med 12 procent under 2008 till 18 årtiondet, enligt US Bureau of Labor Statistics, eller BLS. Det är ungefär lika snabbt som jobbtillväxten genomsnittet för samtliga yrken.

Förtjänst

Lärling elektriker tjänade en genomsnittlig lön på £ 11 per timme i mars 2010, enligt PayScale.com. De som komplett lärlings kan tjäna en timlön på mer än £ 14, som vad BLS rapporterade var medianlönen av elektriker i maj 2008.

Custody officer arbetsbeskrivning

Custody officer arbetsbeskrivning


Depå befäl är civila som arbetar på stads fängelser eller andra kriminalvårdsanstalter. Dessa personer övervakar fängelsepopulationen och hjälp process nya fångar i anläggningen.

ansvarsområden

Depå officerare bearbeta nya intagna genom konfiskering och märkning av deras personliga egendom. De fingeravtryck nyanlända, sammanställa rapporter och domstolshandlingar, tillhandahålla måltider, upprätthålla säkerhet och söka fångar för illegala varor.

Utbildning och erfarenhet

Kandidaterna måste ha minst en gymnasieexamen eller motsvarande. De flesta arbetsgivare föredrar att de sökande har minst ett års erfarenhet av brottsbekämpning, upploppskontroll eller liknande områden.

andra krav

Enligt en Snohomish County, Washington, arbetsbeskrivning, måste blivande depåtjänstemän passera en kriminell bakgrund kontroll samt fysiska och psykiska undersökningar. På årsbasis, måste de anställda uppfyller kvalifikationerna för att använda skjutvapen.

Arbetsmiljö

Många vårdnadstjänstemän arbetar i maximal säkerhet anläggningar där potentiellt våldsamma fångar är inhysta. Individer kan krävas för att arbeta nätter och helger och förväntas vara på samtal som behövs.

Kompensations paket

Även löner varierar, vissa anläggningar, såsom i Inglewood, Kalifornien erbjuder kandidater i genomsnitt ingångslön på minst £ 20.280 per år, med årliga höjningar, betalade sjukförsäkring, sjukdagar och semester som naturaförmåner.

Lista över elektriker verktyg

Lista över elektriker verktyg


Elektriker är specialiserade på många olika områden. Vare sig det handlar om att installera nya eluttag, kabeldragning ett nytt hem eller arbetar med kretskort, alla använder samma standardverktyg.

Handverktyg

Elektriker fortfarande använda en del av samma handverktyg som har funnits i decennier. Tänger, sidavbitare och skruvmejslar är i verktygsbälte varje elektriker. De behöver både Phillips och flathead skruvmejslar för att avlägsna eluttag omslag och tråd lock och skruvar. Regelbundna och spetstång är viktiga för en elektriker att dra elektriska ledningar och kablar och åtdragning och lossa muttrar och trådlock. Avisoleringstänger är nödvändig när du ansluter och buntning av elektriska ledningar. Avisoleringstänger låta en elektriker för att ta bort den skyddande beläggning av en tråd, så att den kan korrekt ansluten.

Elverktyg

Två typer av motordrivna verktyg som oftast används av elektriker är borrar och sågar. Elektriker behöver borra hål i trä, gips och betong på en regelbunden basis för att köra elektriska ledningar. Skruvdragare låta en elektriker att arbeta i ett område i ett hem eller kommersiell byggnad utan att begränsas av förlängningssladdar. Sågar är också viktiga. Elektriker behöver ofta för att skära hål i gips och trä för eluttag. Sågar används också för att skära genom betongväggar och golv. Vanliga sågar som används av elektriker är cirkulära, fram- och återgående och bandsågar.

Krets och spänningsprovare

Elektricitet kan döda, så en elektriker måste vara säker på att när han arbetar är säker. Circuit testare och multimetrar är viktiga verktyg. Circuit testare berättar en elektriker om en viss krets är jordad på rätt sätt. En multimeter mäter volt, ström och motstånd. Detta verktyg tillåter en elektriker för att avgöra huruvida kretsarna är säkra och ej korrekt. En multi håller inte bara en elektriker säker, men håller husägare och företagare säkra genom att hjälpa att diagnostisera potentiella elektriska problem.

Arbetsbeskrivning för en Steward

Arbetsbeskrivning för en Steward

Arbetsbeskrivning för en Steward

Förvaltare är en värdefull del av ett flygplan besättning, och hjälpa flyg smidigt från början till slut. Arbetet innebär mycket mer än bara servering av måltider, som kräver säkerhetsutbildning och en lugn huvudet i en nödsituation. Även om jobbet kan vara fysiskt krävande, frukterna av resor är stor.

Innan Flight

Innan planet lyfter, förvaltare är redan hårt. Först de prep kabinen, strumpan säkerhetskort och airsick påsar, och se till att stugan är ren och klar att användas. Sedan bistå passagerare med på- och förvara sina väskor. Stewards kommer att kontrollera att se till att alla spännas upp och kommer att visa användningen av säkerhetsutrustning innan du låter kaptenen vet passagerarna är redo för start.

Säkerhet och Komfort

Under flygningen, förvaltare bidra till att upprätthålla en säker atmosfär ombord på flygplanet. De är utbildade i HLR och första hjälpen så att de är beredda att hjälpa till med eventuella nödsituationer under flygningen, och se till att människor förblir lugn - och sittande - under turbulens och hårt väder. Stewards ger också särskilt stöd till barn, äldre och andra passagerare som kan behöva särskilt stöd under sin flygning. Enligt AV jobb, förvaltare är ansvariga inte bara för passagerarnas säkerhet, men komfort, som kräver förmåga att "förbli trevlig och ge god service" även i ansiktet av oförskämd eller svåra passagerare.

Matservering

Kanske den mest kända skyldighet en steward är food service. Under en flygning, förvaltare sälja eller ge passagerarna färdiglagade rätter, kontroll listor för att se till att någon med särskild mat requirements-- såsom allergier eller religiösa plikter - serveras på rätt sätt. Stewards säljer även alkohol, kontroll ID för att se till att minderåriga inte dricker, och måste ta inventering av alkoholhaltiga drycker vid landning. Utföra typiska arbetsuppgifter kräver ordningsvakter att "lyfta tunga föremål från golvet till över axelhöjd och tryck tunga föremål", enligt AV jobb, gör även en kort flygning fysiskt krävande. Flygbolagen har fitnessnormer för förvaltare, ofta kräver förvaltare kunna lyfta, driva och dra upp till 34 kilogram. Vissa, såsom Air Wisconsin, har en maximal krav höjd av 5 fot 10 inches.

Timmar och betal

Steward jobb kan innebära att arbeta långa arbetspass och spendera mycket tid på flygplatser, och hemifrån. Enligt Bureau of Labor Statistics, förvaltare "brukar flyga 65 till 90 timmar per månad och i allmänhet tillbringa ytterligare 50 timmar i månaden på marken förbereder plan för flyg, skriva rapporter efter genomförda flygningar, och väntar på plan att komma fram." Internationella flygningar kan kräva att arbeta upp till 14 timmar i ett skift, men förvaltare måste ges nio timmars vila efter flygningar. När flyg kräver ordningsvakter för att övernatta, kommer flygbolagen betala för sina hotell och måltider.

Fördelar och säkerhet

Steward jobb kan vara hårt arbete, och enligt Bureau of Labor Statistics, erfarna förvaltare "en mycket högre än genomsnittet arbetsrelaterade skador och sjukdomar takt ... fysiska skador kan uppstå när du öppnar overhead fack eller samtidigt som du trycker tunga servicevagnar. I Dessutom kan medicinska problem uppstå från oregelbundna sömn och matvanor ... arbeta i en trycksatt miljö och andas återvunnet luft. " Stewards måste förbli framgångsrikt även i ansiktet av oförskämd, irriterade passagerare och förändringar kan kräva stående under långa perioder. Men gratis flyg och möjlighet att resa är en unik fördel, vilket gör jobbet för steward en givande en.

Hur mycket Elektriker Tjäna Årligen?

Hur mycket Elektriker Tjäna Årligen?


Elektriker installera och underhålla elledningar i bostäder och kommersiella byggnader. Elektriker kan specialisera sig på att installera nya system i byggnader och bostäder eller underhålla utrustning och elektriska system. En elektriker får arbeta för ett företag, en privat elektriker företag eller vara egenföretagare. Den genomsnittliga lönen för en elektriker är mellan £ 20.173 och £ 34.032 per år, enligt PayScale, som i december 2010.

Typ av arbetsgivare

Egenföretagare elektriker tjänar de högsta lönerna i branschen med ett genomsnittligt intervall mellan £ 18.838 och £ 40.355 per år, medan de som arbetar för en stat eller kommun tjäna en lön intervallet mellan £ 19.793 och £ 31.750, enligt PayScale. Elektriker som arbetar för ett företag eller en privat elektriker tjänsteföretag tjäna löner upp till £ 39.677.

Plats

Lönen för elektriker varierar från staten på grund av levnadskostnader skillnader och efterfrågan på arbetskraft. Till exempel, är lönen för elektriker i New York mellan £ 20.007 och £ 41.516 och de i Tennessee tjäna löner mellan £ 19.161 och £ 39.000, i december 2010. Kostnaden för att bo i New York är 51,3 procent högre än i Memphis , Tennessee, enligt min lön.

Erfarenhet

Erfarna elektriker tjänar högre lön än de som bara kommer in i området. En erfaren professionell med 20 års erfarenhet i branschen kan tjäna löner mellan £ 27.008 och £ 47.005, medan de med en till fyra års erfarenhet tjänar löner mellan £ 18.116 och £ 32.058, enligt PayScale. Erfarna elektriker få ett rykte för utmärkt arbete, som gör det möjligt för professionella att befalla en högre lön i området.

fördelar

Företag och privat elektriker företag erbjuder fördelar för de anställda att attrahera och behålla de högsta utbildad arbetskraft i branschen. Några populära fördelar för elektriker inkluderar betald sjuk tid, betalda semester, sjukförsäkring, 401k planer och utbildningsbidrag. Medan egenföretagare elektriker kan tjäna högre löner, måste de betala för sina egna fördelar. En position med ett företag kan bli mer värdefulla när lön och förmåner beaktas.

Elektrisk Estimator Arbetsbeskrivning

Elektrisk Estimator Arbetsbeskrivning


En elektrisk estimator arbetar för en elektriker eller entreprenadverksamhet för att ge en kostnadsberäkning för arbetsprojekt. Entreprenören använder kostnadsberäkning att bjuda på stora projekt eller för att förse kunderna med uppskattningar för bostadsprojekt.

tullar

Elektriska skattningar utveckla kostnadsberäkningar genom att analysera material och arbete som krävs för att slutföra projektet. Elektriska estimatorer måste faktor i kostnaden för råvaruspill och eventuella förseningar i projektet.

kvalifikationer

Byggföretag eller elinstallatörer kräver en examen i byggledning för att kvalificera sig som en skicklig elektrisk estimator. Den sökande måste också ha erfarenhet av det elektriska fältet och kunskap om material och metoder som används för att slutföra ett projekt.

Ytterligare meriter

Kostnads ​​estimatorer ska vara skicklig i matematik och har förmågan att förutse potentiella problem i ett projekt. Personen i rollen av en estimator måste ha god kommunikationsförmåga, grundläggande datorkunskaper och förmåga att läsa ritningar.

Genomsnittslön

Den genomsnittliga lönen för en elektrisk estimator är £ 44.850 och med juli 2010, enligt Indeed.com. Löner för elektriska uppskattning är beroende av företaget, plats och erfarenhet för den anställde.

Syn

Bureau of Labor Statistics förutspår en snabb tillväxt för anställda i kostnadsuppskattnings positioner mellan 2008 och 2018, inklusive elektriska estimatorer. Den ökade efterfrågan på kostnads ​​estimatorer beror på ökningen av byggjobb och projekt.

Arbetsbeskrivning för en teknisk Föredragande

Arbetsbeskrivning för en teknisk Föredragande


En teknisk föredragande, även kallad en redaktör eller CADD operatör tillhandahåller ritningar och planer på att lantmätare, arkitekter, forskare eller ingenjörer. Dessa planer är mycket tekniska och detaljerade ritningar av maskiner, hus, eller broar. Att bli en redaktör tar kompetens, utbildning och en tydlig förståelse av arbetsuppgifter och specialiteter. Medianlönen för en redaktör 2008 varierade från £ 28.918 till £ 33.358 baserat på ansvarsområden, plats och specialitet, enligt US Bureau of Labor Statistics (BLS).

Tekniska Föredragande Arbetsuppgifter

Den redaktör skapar layouter, planer och ritningar. En redaktör baserar de tekniska ritningar på information såsom anteckningar, skisser, beräkningar, eller dimensioner tillhandahålls dem. Skapa planerna ger detaljerade, visuella riktlinjer andra följa när man bygger eller bygga produkter. En teknisk föredragande använder Computer Aided Design och ritning (CADD) att utarbeta planer. Programvaran tillåter en drafter att spara, skriva ut, eller uppdatera tidigare framställda ritningar.

Typer av Drafters

En individ är intresserade av detta område har specialiserat sig på en av sju redaktionella specialiteter. En arkitektonisk drafter skapar planer för byggnadsarbetare att använda när du bygger hus och kommersiella byggnader. Inbördes redaktör erbjuder kartor och ritningar av avloppssystem, broar och vägar. En flyg redaktör förbereder riktlinjer för projekt som flygplan och missiler. Den elektriska redaktör skapar diagram som visar var elektriska ledningar för elektriker installera eller reparera elektriska system. Processen pipeline drafter förbereder ritningar av kemiska fabriker och rörsystem. En elektronik föredragande ger layouter visar kretskorten och ledningar. Medan en mekanisk redaktör skapar skisser som visar detaljerade konstruktionen av maskiner sådana skruvar och fästen.

Utbildning

En utarbetandet ställning kräver formell utbildning än gymnasiet. Enligt BLS, arbetsgivare föredrar sökande med eftergymnasial utbildning från ett ackrediterat teknisk skola, community college, eller universitet. En Associate of Science i Design ritning, en Bachelor of Science i CADD Drafting Design eller ingenjör ritning är graders alternativ till en individ in i utarbetandet fältet, enligt Degree Directory.

Färdigheter och kvalifikationer

En enskild intressant att driva tekniska utformningen behöver förmågan att visualisera instruktioner och uppmärksamhet på detaljer. Datorkunskaper är ett måste för att komma ifråga för ett redaktionellt arbete. Även om en redaktör använder CADD, kan han behöva göra skisser. Således, en person behöver rita och konstnärliga färdigheter. Denna position kräver god kommunikation och samarbetsförmåga.

timmar

Enligt BLS, en drafter --- oavsett specialitet --- fungerar ett veckoschema 40-timmars.

Arbetsbeskrivning för en kristen minister

Arbetsbeskrivning för en kristen minister

Arbetsbeskrivning för en kristen minister

Den roll som en kristen minister är heligt och kräver ett uppriktigt samtal från Gud på livet av minister. Det är också viktigt att ministern bibehåller sin personliga relation med Jesus Kristus att säkerställa en konstant tillväxt och utveckling i sin egen vandring med Kristus. Särskilt ansvar för en kristen minister inkluderar exemplifierar ett liv och praktik av dyrkan, verkställande administrativa uppgifter, hantera finansiella förvaltning av kyrkan, och utveckla lärjungar och ledare i departementet.

Dyrkan

Tillbedjan inkluderar predikan, undervisning, sång och tjänande genom andra konstnärliga gåvor. Arbetet med ministern är att se till att var och en av dessa dyrkan element växa, utvecklas och möta de andliga behoven hos församlingen. Ministrarna måste se till att församlingen lärs kyrkans doktriner och övertygelser, förvalta kyrkans sakrament och uppmuntra den praktiska tillämpningen av Guds ord i de troendes vardag. Alla ovanstående arbetsuppgifter utförs på veckobasis om inte delegeras.

Administrering

Den kristna minister är ansvarig för den dagliga verksamheten i kyrkan. I enlighet med en arbetsbeskrivning för en minister med First Lutheran Church, Christian ministrar övervaka och arbete i samband med kyrk utskott, kyrka personal och andliga ledare. Ministern övervakar kommittéer och kommunicerar visionen för varje avdelning i kyrkan så utskotts ledare kan rikta sina medlemmar i samma riktning. Ministern fungerar i rollen som en verkställande direktör.

förvaltarskap

Ansvaret för tillsynen av kyrkans solvens ligger hos den kristna minister. Ministern ser till att alla ansträngningar görs för att förvalta medlen av departement i enlighet med statliga och lokala lagar (beroende på plats) och, viktigast av allt, inom riktlinjerna för den heliga Skrift. Ett sätt att se till att ekonomin i kyrkan sköts väl är att anlita en revisionsbyrå för att hantera och hålla de finansiella böcker för kyrkan.

uppsökande

Som framgår av Baptist World Missions, måste ministrarna ha ett hjärta för att dela kärlek och Guds ord till dem som aldrig har hört talas om Jesus. Denna typ av departement kallas uppsökande. Outreach kräver planering, mobilisering av frivilliga och utvecklingen av genuina relationer med människor som håller på att betjänas. Ministerns roll är att ge målet för uppsökande verksamhet. Vad gemenskap behov kommer ministeriet träffas? Vilka medel finns för att möta dessa behov? Alla är frågor besvaras och meddelas av ministern.

ceremoniella Duties

Den Christan minister absorberas i ytterligare uppgifter som är viktiga för församlingen och firandet av den kristna tron. Dessa uppgifter hör tjänstgörande bröllop, begravningar, dop, välsignelser och gemenskap och utföra rådgivning. Den kristna minister måste bli medvetna om de speciella fester och sakrament som observeras i sin lokala kyrka.

OB-GYN Office Nurse Arbetsbeskrivning

OB-GYN Office Nurse Arbetsbeskrivning

OB-GYN Office Nurse Arbetsbeskrivning

En OB-GYN kontor sjuksköterska arbetar i en läkarmottagning och tillhandahåller hälso- och sjukvård till kvinnor. Fälten för obstetrik och gynekologi affär med kvinnors reproduktiva hälsofrågor, ofta som specialiserat sig på att hantera med graviditet och förlossning. Licensierade närvårdare (LPNs) och sjuksköterskor (RNS) används i OB-GYN, beroende på kontorets behov.

Kvalifikationer

En sjuksköterska krävs i allmänhet att ha fullgjort ett ackrediterat fyraårig examen vid en högskola eller universitet. Vissa program finns för RN kandidater att få ett intresseföretag grad i omvårdnad efter två år. Alla sjuksköterskor måste passera det nationella rådet licensieringen Examination för sjuksköterskor att bli licensierade. LPNs måste också fullständig skolgång och klara ett prov. Perioden av skolgång att bli en LPN varar i allmänhet ett till två år. LPN sökande måste också passera det nationella rådet licensieringen Examination för LPNs att bli licensierade.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskor i en OB-GYN kontor utföra en mängd olika uppgifter, beroende på storleken på kontorspersonal och området specialisering av läkare. Vanliga uppgifter hör att erhålla vitala tecken på patienter, få medicinsk historia, dokumentera symptom eller problem och hjälpa patienter som kräver in på kontoret med frågor och funderingar. Sjuksköterskor bistå med medicinska testförfaranden som graviditet och STD-testning. I vissa kontor, sjuksköterskor, särskilt LPNs, utföra administrativa uppgifter såsom schemalägga möten.

Ersättning

Bureau of Labor Statistics uppger att i maj 2008 var den genomsnittliga årslönen av sjuksköterskorna som arbetar i en läkarmottagning var bara mindre än £ 39.000, medan LPNs tjänade drygt £ 22.750. Efterfrågan på sjuksköterskor väntas fortsätta att höja lönerna och förbättra förmånspaket. Hälsa och tandvårdsförsäkringen, semester och sjukskrivning är alla en del av standardersättningspaketet för sjuksköterskor.

Job tillväxt

Bureau of Labor Statistics räknar med att efterfrågan på sjuksköterskor och licensierade närvårdare att förbli stark under 2018, med efterfrågan på sjuksköterskor är särskilt hög. Förutom en åldrande befolkning som kommer att kräva mer vård, kommer samma åldrande befolkningen gör sjuksköterska pensionsavgångar vanligare, ytterligare underblåsa efterfrågan. Medan OB-GYN fältet inte specifikt kan dra nytta av en åldrande befolkning, kommer efterfrågan på sjuksköterskor skapar öppningar i detta område.

Framsteg i karriären

Sjuksköterskor som arbetar i en OB-GYN kontor avancera i ett antal olika sätt. Sjuksköterskor väljer att söka positioner inom kontoret som ett kontor eller sjuksköterska manager. Många sjuksköterskor gå tillbaka för ytterligare utbildning för att bli läkare, terapeut eller annan professionell. Sjuksköterskor väljer att arbeta på högskolor och yrkesinriktade program använder sina år av erfarenhet för att lära sjuksköterskeelever.