antikt leksaksdragspel

Hur man identifierar antikt glas fisknät Makers Float

Hur man identifierar antikt glas fisknät Makers Float


Antikt glas fiske markörer netto float hålls en gång fiskenät på plats över hela världen i tusental, om inte hundratusentals eller miljontals. Många av de attraktiva klot kvar flyter runt i dag, tvätta iland som samlarobjekt. Skulle du chans på en, kanske du kunna identifiera dess tillverkare. Tillverkare märkt många av glober, och andra visar egenskaperna hos vissa stilar och epoker. Norrmännen var de första att tillverka glasfiske flottar, men den japanska fiskeflottor dvärgväxta andra länders, så det finns många fler glas flottar av asiatisk tillverkning.

Instruktioner

1 Kontrollera märkningar, särskilt bokstäver; det här är din första indikation på ursprung flottören. Japanska eller koreanska glas flyter har japanska symboler, medan västra och skandinaviska flottar har bokstäver du förmodligen känner igen. Men många markörer har inga markeringar, så du måste förlita sig på stil och form för att fastställa ursprung och ålder.

2 Kontrollera flytglas för någon västra bokstäver som bär märken av tillverkaren. Det första glaset markörer definitivt identifierade kom från Norge Hadeland Glassværk i cirka 1843. tyder dock nya bevis att norska fiskare skulle ha använt glas flyter så tidigt som 1790 genom 1820. Du kan identifiera Hadeland flyter genom tätnings knappen på undersidan. Andra norska glastillverkare snart in på marknaden, främst Aasnaes och Namsos glasbruk. Den Flesland Glassverk patenterade spårade äggformade flyter i 1930, och dessa flottar kan ha en liten F & F märke eller något märke alls. Flesland Glassverk markerade också netto bojar F1 genom F8 eller med en prickad F eller FG & FG under senare år. Christiania Magasin markerade sina flottar med CM.

3 Titta på färgen. Japanska och andra östliga tillverkare inte märka sina flottar, men det finns andra sätt du kan identifiera dem. De tidigaste och vanligaste färgerna som japanska tillverkare som användes var nyanser av grönt, eftersom de gjorde flyter från återvunna skull flaskor. Smaragdgrönt, lila, gult och orange var mest populära på 1920-talet och 1930-talet. Och inga östra flottörer har en flottör linje, som är en linje runt omkretsen av glaskulan som om de två halvorna formades separat och sedan sammanfogas. Glober med övertelnen är förmodligen europeiskt ursprung och, även om det fortfarande gamla, är bland de sista glas flyter produceras.

4 Credit norrmännen med att inte bara de första tillverkarna av glasfiske flottar men även de största europeiska användarna av dem. Några av flottörerna fick helt genomarbetade, inklusive spårade äggformade flottar, icke-spårade äggformade flyter fortfarande finns i fisk nät, sällsynta teardrops och fantasifulla runda räfflad flyter. I mycket sällsynta fall vänder en flottör med trä taggar som visar fiskarens initialer. Om du kan identifiera fiskaren, kanske du kunna berätta var han köpte förmodligen sina flottar.

5 Titta på sidan eller toppen av flottören samt på undersidan för markeringar. Vissa företag präglade sidan eller toppen av flottören, eller till och med tillsammans formlinjen. De vanligast är märkta med namnet på landet; de flesta är europeiska nationer.

6 Kontakta "Glass Fiske Flyter i världen: The Collector Prisguide & Identification Handbook", skriven av Stu Farnsworth och Alan D Rammer, om du fortfarande illa. Detta är den mest definitiva resursen för samlare. även bokpriser de glober baserat på sällsynthet och unika; du kan köpa den på nätet och på de flesta bokhandlar.

Hur Pris ett barns antikt skrivbord

Hur Pris ett barns antikt skrivbord


Fastställande ett pris för ett barns antikt skrivbord kan vara svårt, eftersom det beror på olika faktorer. Tidsperioden den tillverkades, kondition skrivbordet och antal liknande eller identiska skrivbord som finns är bara några av de viktigaste faktorerna att tänka på först. För att bäst bestämma priset, kan du konsultera med en professionell antikhandlare och se till att göra din egen forskning.

Instruktioner

1 Bestäm vilken tidsperiod skrivbordet har tillverkats i, eller om möjligt visst år. Ibland kommer detta att vara huggen eller stämplas i en del av skrivbordet: kanske under bordsskivan, eller i en låda, om det finns en. Ju äldre skrivbord, ofta mer värdefullt blir det.

2 Kontrollera skrivbordet för några "nya" material. Detta skulle innefatta alla nya skruvar, bultar eller gångjärn används för att hålla skrivbordet tillsammans. Dessutom kommer du också att kunna berätta om skrivbordet har refinished (slipas och färgas) genom att jämföra olika delar av skrivbordet. Kontrollera insidan av lådorna, liksom under bordet för att se vad den "ursprungliga" trä såg ut. Om det finns en drastisk skillnad, kan skrivbordet har refinished. Nyare material och reparationslackering typiskt minskar värdet på skrivbordet.

3 Upptäck vilken stil skrivbordet är. Oavsett om det är en roll-top skrivbord, öppen lock skrivbord (en stol som är ansluten till skrivbordet med ett lock bordsskiva som öppnar upp), eller en standard skrivbord med eller utan lådor, hjälper typen bestämma värdet. Generellt rulle-top skrivbord är mer värdefulla eftersom de är svårare att upprätthålla över tiden. Men beroende på tidsperioden skrivbordet producerades, kan vissa andra typer av skrivbord vara mer värdefullt. Originalitet och kvalitet är viktiga faktorerna pris.

4 Rådgör med andra antika föremål eller värderingsmän. Du kan ofta göra detta hemifrån, helt enkelt genom att ta bilder av skrivbordet och e-posta dem att få bedömningar. Innehålla den information från din forskning. Kom ihåg, men att en verklig visuell bedömning kan vara annorlunda eftersom brister eller faktorer kan hittas på en mer noggrann kontroll av skrivbordet.

Hur man identifierar antikt glas Lampor

Hur man identifierar antikt glas Lampor


Antika glaslampor är praktiska tillägg till hemmet, eftersom de är användbara när elen är avstängd. Glas lampor är också modet dekoration. Fotogenlampor är den vanligaste samlar stil av antika glas lampa, och dessa vackra väsentligheter från det förflutna har identifierare för att skilja dem från reproduktioner. Whale oljelampor gjordes också av glas, men är svårare att hitta.

Instruktioner

1 Kontrollera mässings kragen genom att ta bort jorden och brännaren. Under brännaren, gamla lampor har en mässingskrage med interna eller externa gängor. Nyare lampor inte har en mässingskrage.

2 Undersök glaset. Många av de gamla lamporna är mönster glas eller glas med en pressad design. Glaset är tung och har en söm upp varje sida. Några har fyra sömmar, och är fyra-form lampor.

3 Känn glaset. Reproduktion glas lampor känner fet eller slick och glaset är inte helt jämn. Reproduktioner har ofta små klumpar av glas kvar i tillverkningsprocessen finns på sömmarna eller under basen. Antik glaset inte är smart, men är slät. Om du inte kan berätta, ta en bit tejp och hålla det på glaset. Tejp fastnar inte lätt reproduktions glas.

4 Titta på jordklotet eller skorsten. Gamla glaskulor är blåst glas utan sömmar. Skorstenar är ofta en ovanlig form eller har etsning eller skriva på glaset. Gamla klot eller skorstenar kan visa smärre brister från blåsprocessen.

5 Undersök brännaren. Gamla brännare är mässing och har ofta ett patentnummer och tillverkare information. Använd ett förstoringsglas och kontrollera om ett nummer, datum eller tillverkare. Kontrollera den plana delen av stammen för skriftlig information.

6 Leta efter kvalitet och extra handarbete. Vrid lampsockeln över och se om det finns ett mönster på nedre kanten, och leta efter ett motiv i basen. Vissa lampor har ett rep design på botten.

7 Räkna två färger av glas eller ovanliga kombinationer på antika glaslampor. En marmor bas med en glasskål och stammen är en vanlig kombination i antika glaslampor.

Typer av antikt skrivbord gångjärn

Typer av antikt skrivbord gångjärn


Gångjärn har funnits under en mycket lång tid. Tidiga gångjärn gjordes av remmar av läder eller tyg. Dessa material bröt lätt och gav en inexakt punkt stängning. Senare, gångjärn smitts i järn eller mässing och monterad nära vridpunkten för mer styrka och precision stängning.

Tidigt Desk Gångjärn

En av de tidigaste desk gångjärn användes var pipan gångjärn. I denna modell skulle två sammankopplade metallblad linda runt en enda vridningspunkt. Materialet i valet var smidesjärn. En skicklig järn arbetare kunde förfalska, skära och hammare järn i någon form. De smälta mineralfibrer som finns i smidesjärn gjorde det extremt tålig och överraskande rosttrögt. Tidiga järn gångjärn monterades på skrivbordet lockets yta och enskilda ärenden i H, T och fjärilsformer. Ett stort antal spikar, delvis hamrade och sedan böjde hölls gångjärn på plats tills tillkomsten av skruvar i den 18: e århundradet.

mässing Gångjärn

Under 17-talet, användningen av mässing kom till nåder. Möbler var mer förfinade och mindre rustik. Mässing hade en mer känslig och konstnärliga utseende än de äldre smidesjärn. Som en legering av koppar och zink, var mässing lätt gjutas, slipade och polerade. Fram till 20-talet, göts mässing används. Senare pressades mässing antagits eftersom det var billigare att bilda. Dagens högre kvalitet skrivbord gångjärn använda starkare, mer långvariga gångjärn tillverkade av extruderad mässing.

Inset eller Overlay

I traditionella möbler, var skrivbordet gångjärn infälld så locket skrivbord eller dörren kunde sitta i jämnhöjd med skåp. Gångjärn var ett skrivbord komponent som ska döljas, inte med i skrivbord i den 18: e och 19-talen när möbeldesign och skönheten i träet var av största vikt. Endast den främre halvan av pipan gångjärnet kunde ses eftersom gångjärnen var infälld i kanterna av locket eller dörren och den inre kanten av den enskilda ärenden. Plain butt gångjärn skulle färgas med trä för att ytterligare smälta in.

stukade Gångjärn

Den stukade gångjärn är traditionellt amerikansk stil. De flesta tidiga 29-talet amerikanska tillverkare formade gångjärn från plåt. Av ekonomiska skäl har den platta delen av gångjärnet (blad) gjord av tunnare metall, medan tunnan eller knoge, genom vilket tappen passerat, förstorades för att öka lagerkapaciteten. Stukning är "bildandet av en eller båda lämnar mot eller utanför centrum av stiftet", enligt Hoffman Gångjärn och hårdvara. Stukning ökade något bredden av bladet. En stukade gångjärn är ett kännetecken för den USA-tillverkade skrivbord.

Flatback Gångjärn

Flatback, eller standard montering, gångjärn har sitt ursprung i England i början av 18-talet. Engelska mässing butt gångjärn var sandgjuten och handmonterade, vilket gör dem mycket skör om inte skära tjockt. Varje gångjärnsblad skars till en tjocklek av nästan halva diametern på gångjärns fat. Många engelska butt gångjärn var avsmalnande från cylindern utåt för att spara material och förbättra utseendet. Detta var möjligt på grund av att största spänningen inträffade nära pipan, så ingen styrka offrades enligt konstruktionen.

Hur man samlar vintage glasskor

Hur man samlar vintage glasskor


Dekorativa glas-skor och tofflor var en favorit av viktorianska damer i slutet av 19-talet. Flott och prydnadsväxter, lånade de en air av förfining till heminredning Ibland används för att lagra tandpetare, snus, små buketter och smycken, kan de formas som enkla färgade glas tofflor eller förskönas med allt från ett djur ansikte att utarbeta blomma mönster. Antika föremål leta efter glasskor från flera välkända företag samt en-of-a-kind skapelser.

Instruktioner

1 Identifiera vintage glassko och sko stilar. Skor med en ojämn mönster, som kallas hobnails, kan drabbas på ett tydligt, färgad eller fast vit & # 8220; mjölk & # 8221; glas. Vintage skor (eller stövlar) med en cirkulär floret och en upphöjd eller skyms knappen, kallad daisy och knappstil, lockar många samlare. Frostade tofflor och skor använder samma typ av glas som gör en frostig öl mugg.

2 Bekanta dig med Mosser vintage skor. Detta företag började göra glas-skor 1971, och dess tidiga modeller, såsom en rubinröd toffel med en båge, sälja snabbt i Internet auktioner. Vaselin Opalescent glassko priser också mycket med samlare.

3 Granska antikaffärer, vintage webbplatser och eBay för glasskor. Glass House Antiques, Gårdagens juveler och andra specialitet vintage glas säljare på nätet erbjuder ett bra urval av Fenton skor och äldre skapelser av mindre kända bolag och artister. Kolla eBay butiker som mammas Tiara Antik Glass Collection eller antikt glas Carnival. Collectorsweekly.com listar antika visar som kan sälja glasskor och funktioner intervjuer med antika butiksägare som är specialiserade på dessa poster.

4 Leta efter glasskor av Fenton Art Glass Company. Fenton först öppnade sina dörrar i 1905 och har producerat några av de mest populära glas sko och tofflor design. Deras bäst säljande vintage formar inkluderar Rose toffel, kattunge klack Imperial toffel, och den täckta godis låda toffel.

5 Sök efter liten, sällsynt & # 8220; fingerborg hållare & # 8221. På grund av sin ringa storlek, har många små vintage skor förlorade, så samlare pris de få återstående. Vissa vintage fingerborg innehavare likna den moderna & # 8220; mule & # 8221; stil skor eller Oxford skor. De genomsnitt 2 inches i längd, och kan vara gjord av klart eller färgat glas. Även om vintage samlare hänvisa till dem som & # 8220; fingerborg innehavare & # 8221 ;, en del kan ha använts för att hålla parfymprover.

6 Hitta skor tillverkade av "case" glas. Denna process resulterade i en vit linje som markerar insidan av miniatyr. Glaset kan vara klar eller fläckiga, och ibland dekorerade med blad eller andra målade motiv.

Om Antik Skrivbord

Om Antik Skrivbord

Om Antik Skrivbord

Författare runt om i världen har skrivbord från vilken de arbetar. Vissa skrivbord är lite mer än en låda som sitter på en persons knä stödja antingen ett anteckningsblock eller en bärbar dator. I hemmakontor, författare vilja ha ett rum som avsatts för ett enda syfte: att skriva. Antika skriv skrivbord är ett populärt val bland författare. Men de är också ett populärt val för husägare som vill lägga till en känsla av antiken till hallen eller studie av deras hem.

Identifiering

Som med alla slags möbler, antika skriv skrivbord finns i olika former och storlekar. Dessa dimensioner är oftast kategoriseras de olika typerna som gjordes. År 1750, en brittisk designer som heter Thomas Chippendale började bygga skåp. Han konstruerade några anmärkningsvärda möbler som speglade hans uppskattning för gotiska möbler, bland andra. Viktorianska antika skriv skrivbord är bland de mest populära och eftertraktade skrivbord. Varje designer byggde sin personlighet i dessa antika skriv skrivbord, vilket gör identifiering möjlig.

Fungera

Funktionerna av antika skriv skrivbord varierar och är oftast skiljer sig genom sin storlek. De mindre mönster passar bra i en hall och fungerar som en möbel att beundra, men inte använda. De större tjäna specifika funktioner. Till exempel, vissa har cubbyholes på toppen för att sortera post. Andra har liknande fack, men sport dörrar som stängs som varje avdelning fungerar annorlunda. Vissa är inte större än en TV fack i storlek och funktion som en organisatör för författare som vill lounge medan de skriver.

Funktioner

Ungefär som de funktioner, egenskaper visar värdet av antika skriv skrivbord. Funktioner inkluderar vilken typ av trä skrivbordet var gjord av, men också det material som täcker skrivytan på vissa modeller. Tillsammans med dessa funktioner är specifika etsningar och skulpturer i skrivbordet som särskiljer hantverkaren som byggde den. Ibland kommer en samlare köra över en antik skrivbord som har hjul på ändarna av benen för att underlätta rörelse.

överväganden

Eftersom varje utformning av antika Skrivbord skiljer dem från varandra, kommer den vise samlare vet vad man ska tänka medan shopping. Utformningen av Queen Anne skrivbord ben är omisskännlig och säkert blir ett övervägande. Andra överväganden inkluderar tillståndet hos skrivområdet liksom tillståndet av särskilda, urskiljbara sniderier och etsningar. Var säker på att be om kontrollen av dess formgivare och typ av finish, eftersom dessa kommer att spela en roll i dess livslängd.

effekter

Tänk dig, om du vill, ett hemmakontor som enbart är avsedd för författare i dig. Nu föreställa sig att utrymmet upptas med ett stycke historia där det skrivna ordet var den enda form av dokumentation. Dess utformning, formen på topp, facken som skiljer behövs dokument och förnödenheter, lämna en effekt på användaren som kan inspirera hennes skrivande. Å andra sidan kan samma antikt skrivbord lämnar effekten av fruktan, som betraktaren tar en resa tillbaka till tiden eran av antik skrivbord.

Skeleton Key Idéer

Skeleton Key Idéer


Om du har fallit arvtagare till en skokartong full av gamla skelett nycklar, det finns massor av roliga sätt att använda dem i ditt hem. De kan användas i spel, som väggkonst, som en del av en skugga låda eller annan antik display. Mindre nycklar kan även hängas på en sidenband och bärs runt halsen som smycken.

Spel

Skeleton keys kan ge timmar av underhållning för hela familjen. De kan kastas in i en pool för barnen att hämta. På en regnig kväll, kan de användas som en del av en inomhus skattjakt, kan de vändas till plastkoppar som ett skicklighetsspel, eller kan bli föremål för en gissningslek om gömd i en låda. De kan även vara inspiration för historier: trots allt, som vet vad de öppnade, som använde dem och varför? Kanske ditt skelett nyckel passar dörren till en läskig fängelsehåla; kanske det öppnade en magisk portal till 16-talets Spanien; eller kanske den upplåst tornet där en vacker prinsessa hölls fången.

antik Display

Skeleton keys är antika föremål som kan ha ett andra liv som udda krimskrams i hemmet. De kan användas som draghandtag i slutet av en rullgardin eller tak-fan sladd, eller de kan visas med andra antika föremål såsom gamla lås. De kan spridas genom lådorna eller över toppen av ett antikt skrivbord. Om nycklarna användes av dina förfäder, kan de bli en del av en större genealogiska display, såsom familje daguerreotypes eller andra personliga saker, som att skriva pennor eller glasses.They kan draperas på sladdar eller kablar och hängde över toppen av en fönster som en typ av funky skärmkanten eller användas som draperi tiebacks.

Konst

Skeleton keys är ofta grupperade tillsammans och visas som väggkonst, antingen separat eller i en ram. De kan användas i kombination med andra hittade hushållsföremål, såsom hemlagad skulptur eller folkkonst. De kan visas inom inramade bilder av tvingande antika dörrar eller grindar, eller cementerade tillsammans och används som själva ramen. De kan limmas på campy filmaffischer med en "nyckel" eller "dörr" tema eller användas som en del av en mobil.

Prydnad

Skeleton keys kan hängas på slutet av en sidenband och bärs runt halsen, ensamma eller i grupp, som ett hänge eller halsband. De kan limmas på skor som en excentrisk spänne. Ett par av dem kan användas som örhängen, eller också kan de limmas eller sys på bälten och, med lite crafting skicklighet, kan till och med omvandlas till broscher, hårnålar eller ringar.

Hur man kan inreda din uteplats stuga stil

Hur man kan inreda din uteplats stuga stil


Med den ökande populariteten för uterum, fler människor uppmärksamma på sina uteplatser. Du kan konvertera din uteplats till ett slutet uterum eller lämna den öppen. Hursomhelst, dina alternativ för att dekorera denna stora utomhus utrymme i en stuga stil är många. Öppenheten i en uteplats gör den idealisk för lantlig stil inredning, eftersom stil själv gynnar ett utrymme fyllt med öppna fönster och dörrar som gör utsidan.

Instruktioner

1 Välj ett färgschema. Din inredning kan omfatta de ljusa färger som ofta förknippas med en strandnära stuga, såsom ljusblått, grönt, och solbrännan. Eller så kan du gå i motsatt riktning och använd de mörka, woodsy färger som ofta finns i fjällstugor.

2 Välj lämplig skala och färg av möbler som går med din design. Vita rotting eller teak möbler skulle fungera bra med en strand-tema stuga, medan mörkare, tunga möbler skulle fungera bra med en bergs stuga utseende.

3 Leta efter inomhus / utomhus klädsel för dina möbler. All-säsongen alternativ inkluderar väderbehandlade duk, linne och tjock bomull. Dessa vävnader fungerar väl eftersom de tenderar att vara kraftigare än många andra textilier.

4 Kasta i dekorativa tillbehör inklusive randiga kuddar och kuddar i olika utföranden. Använd liknande färger för att dra ihop tillbehör med olika mönster och strukturer.

5 Skapa ett slutet utrymme genom att hänga gardiner på uteplatsen öppning (om du inte har en sluten uteplats). Stuga inredning har ofta ren, vita gardiner. Knyt gardinerna öppna med omtag lindade kring polerna som håller upp din uteplats tak.

6 Hang konst på yttre väggarna i ditt hus. Många mästerverk har gjorts till konst lämpar sig för elementen. Dessa bitar kommer att hjälpa din uteplats ta på utseendet på ett rum. Lämpliga "väggar" inkluderar också en bakgård staket.

7 Söka lantlig stil dekorera tillbehör för att placera på slut och soffbord. Ett vanligt utsmyckning tema i stugan stil inkluderar nautiska tillbehör såsom snäckor, antikt glas, hav flottar och fiskenät.

8 Välj shabby chic tillbehör såsom gamla vitkalkade kaffe eller slutet tabeller. Stuga stil är avslappnad och ofta ser vädret slitna. Var inte rädd, till exempel, för att välja en tabell som är målad vit, men har virket i tabellen nedanför visar genom.

9 Köp en bärbar terrakotta eldstad för svala kvällar. Vissa versioner kan målas. Placera spisen på kanten av uteplats där man fortfarande kan känna sin värme och samtidigt minska risken för brand från gnistor.

Vilken typ av sovrum Belysning för en tonåring Boy?

Vilken typ av sovrum Belysning för en tonåring Boy?


Oavsett om de studerar, spelar tv-spel, lyssna på musik eller umgås med vänner, tonåring pojkar tillbringar mycket tid i deras sovrum. När du dekorera din tonåring sovrum, glöm inte om belysning. Belysning spelar en viktig roll för hur väl rumsfunktioner och även i den övergripande inredningen. Välj belysning som fungerar bra och även talar till rummets och din son stil.

Utförande tak

Eftersom deras funktion är att lysa upp hela rummet, tak fixturer är arbetshästar i belysningen världen. Om din tonåring sovrum har en tråkig taklampa med en vanlig glaskupa, ersätta det med något snyggt och manligt. Eftersom de är snygg och ganska avskalade moderna samtida fixturer fungerar bra i en tonåring pojkrum. Infälld belysning eller spår belysning smälter in i taket och är också bra val. Rustikt, antikt utseende fixturer ser också maskulin och lämplig för en tonåring pojkrum.

golvlampor

Golvlampor kan belysa specifika områden i din sons rum eller tillåta honom att lysa upp sitt rum mer subtilt än en överliggande tak fixtur. Om hans rum har modern inredning, leta efter snygg krom eller funky genomskinliga plastmodeller. Om du har gått en mer traditionell väg, hantverkare och uppdrag stil ser maskulin och fungerar bra för en tonåring pojke.

Skrivbord och bordslampor

Skrivbordslampor är särskilt viktiga för en tonåring rum som används som en studie zon medan bordslampor blivit viktigt i ett rum med några fönster, små fönster eller dålig storbildsprojektor. Bordslampor ta upp den slappa där fönster och storbildsprojektor utelämna medan en lampa på nattduksbordet är bekvämt för att läsa i sängen. Shoppa och du hittar många stilar som lämpar sig för en tonåring pojkrum, inklusive sport, rock 'n' roll, surfing eller flyg teman eller eleganta modern stil.

Takfläktar

En takfläkt med en ljus kit är ett praktiskt val eftersom det ger både ljus och luftcirkulation. En vanlig vit takfläkt är diskreta och för det mesta smälter in ett vitt tak. För ett modernt rum, välja en glänsande krom fläkt, och för en mer traditionell fläkt, en hantverkare stil. Om din sons rum har en surfare vibe, det finns även takfläktar med blad ristade att likna palm blad.

För skojs skull

Tonåringar älskar det oväntade och icke-traditionell, så bara för flinar arbetar minst en nyhet ljus i din sons rum. Du har massor av roliga, funky val, så du är säker på att hitta något som fungerar bra i sitt rum och kan även bli en brännpunkt. Bara några av alternativen i nyhet belysning är lavalampor, neonskyltar, stroboskop, svarta ljus och lampor utformade för att se ut som alla typer av föremål, från delfiner till fredtecken till fotbollar.

Hur man byter Broken Glass i en antik Handheld Mirror

Hur man byter Broken Glass i en antik Handheld Mirror


Bryta en antik handhållna spegel kan vara smärtsamt för en massa skäl: affektionsvärde, devalvering av spegeln värde och besväret med den bytas ut. Det behöver inte vara svårt att hitta en ersättare glas för din handhållna spegel. Kostnad klokt, måste du bestämma om du vill ersätta spegeln med en platt kant eller beställa en skräddarsydd skär fasade glas ersättning. Hursomhelst, hjälp är så nära som din lokala glas butik.

Instruktioner

1 Ring din lokala glas butik och fråga om de hanterar trasiga antikt glas i handhållna speglar. De kan bytas ut mot själva glaset, om det är platt och inte kräver en avfasad kant.

2 Skicka din spegel till en antik glas specialist om du beslutar dig för att behålla det ursprungliga spegelns fasade konturer i takt. Din lokala glasmästare kommer att ha en referens om de inte gör jobbet själva och kan erbjuda sig att skicka det till dig.

3 skickas din spegel om den behöver en glasmästare inte i ditt område. Klipp en bit kartong några inches större än storleken på spegeln. Sätt en klick skolan lim på baksidan av varje skärva, och placera dem i ordning på kartong. Låt torka. Wrap klamra wrap runt limmade spegeln och kartong horisontellt och vertikalt för att se till att bitarna faller inte ut om de lossna från kartongen. Placera en annan del av kartong över detta och säkra den ordentligt med gummiband. Wrap kartong i tillräckligt bubbelplast för att hålla den från att röra sig inuti lådan och fartyg som vanligt.