Aluminiumstänger böjar

Hur designa din egen Fiat 500

Hur designa din egen Fiat 500


Drivs med italiensk teknik, Fiat 500 är en elegant super bil med en distinkt design och unik stil. 2012 Fiat 500 är utrustad med många valfria funktioner, såsom färger, vinyl klistermärken, krom tillägg, stötfångare, sidokjolar, fälgar och mer. Du kan utforma Fiat 500 genom att välja olika funktioner anpassade till dina egna önskemål.

Instruktioner

1 Slå på datorn och loggar in på webbläsaren.

2 Gå till Fiat 500 hemsida och hitta "Konfiguration 500" designverktyg.

3 Vänster-klicka på "Skip Intro" längst ner till höger på webbplatsen. Detta kommer att avslöja en 3D-bild av 2012 Fiat 500 med en vit färg jobb.

4 Vänsterklicka på den vita bollen som visas på vänster sida av webbplatsen för att ta fram designen menyn som presenterar många exteriör, interiör och motoralternativ för din Fiat 500. Menyn kommer att vara i italienska, men du kan ändra ord till engelska genom att vänsterklicka på "Videoconfigurator500C" längst ned på menyn, vänsterklicka för att hoppa över intro, sedan vänster-klicka på "Videoconfigurator500" längst ned på menyn och vänsterklicka för att hoppa över intro igen.

5 Vänsterklicka på utsidan länk som läser "Colors", sedan vänster-klicka på önskad färg för lack av din Fiat 500.

6 Vänsterklicka på "hjul" för att välja önskad uppsättning fälgar, sedan vänster-klicka på "Tak" för att välja hur du vill att taket ska visas.

7 Lägg vinyl klistermärken till 500 genom att vänsterklicka på "klistermärke och emblem," välj sedan dina önskade klistermärken.

8 Utrusta din Fiat 500 med en spoiler, främre läppen, sidokjolar, eller anpassade bakre stötfångaren med länken "Sportighet". För att installera en bodykit, markera alla alternativ "sportighet" för Fiat 500 utsida.

9 Vänsterklicka på "Vintage" för att installera en kromad stötfångare eller en krom motorhuv rand, sedan vänster-klicka på "Chrome detaljer" för att lägga krom till 500 Speglar.

10 Välj fönstret nyans av din 500 genom att vänsterklicka på "Style" under yttre menyn.

11 Installera bakre aluminiumstänger och ändra färgen på Fiats speglarna genom att vänsterklicka på "Comfort" alternativet av den yttre menyn.

12 Välj typ av motor du vill använda för din Fiat 500 genom att välja "Engines." Tillgängliga motorer inkluderar gas, diesel och Fiats Twinair och Multijet motorer.

13 Skräddarsy insidan genom att välja önskad typ och färg på platser under "Klädsel" alternativet.

14 Lägg till en läderklädd ratt och växelspaksknopp, välj sedan en anpassad Fiat nyckel fob under "Style" alternativknappen, som finns på insidan av konstruktionen menyn.

15 Installera interiörlister och instrumentpaneler under "Sportighet" och "Comfort" alternativet länkar av interiören menyn.

16 Vänsterklicka på "tipsa en vän" på utformningen menyn för att spara själv vilka Fiat 500 design och e-posta dem till en vän eller till dig själv.

17 Besök en Fiat återförsäljare för att meddela återförsäljare av din design och diskutera köpoptioner.

Hur man byter Glasfiber tältpinnar med aluminium

Hur man byter Glasfiber tältpinnar med aluminium


De flesta camping tält använder aluminium eller glasfiber stolpar att stödja nylonmaterial. Typiskt sett, glasfiber poler är lättare än aluminium men är mer benägna att sprickor och bryta. Stolpar aluminium är stout och ger bra stöd för tält som utsätts för kraftiga vindar och snö. Ändra dina tältpinnar från glasfiber aluminium kräver stolpen längd och diameter.

Instruktioner

1 Ta mätningar för polerna bytas ut. Mäta längden med bandet och räkna antalet stångämnen som utgör stolpen. Titta på polerna för att lokalisera mätning diameter, vanligtvis ges i millimeter. Titta i slutet av stångämnen för info. Om inte närvarande, konsultera tält bruksanvisning eller instruktioner.

2 Logga in på Internet och leta outdoor återförsäljare eller tält återförsäljare. Ange i "ersättningstältpinnar aluminium" i sökfältet för butiken och lokalisera ersättningsalternativ. Välj en aluminium ersättning uppsättning stolpar för ditt tält. Vissa butiker har fält för tältet tillverkare och modell som alternativa metoder för att hitta reservdelar informations. Ange i enlighet därmed.

3 Samla dina glasfiberstavar och gå till en utomhus redskap butik eller återförsäljare och be om ersättning aluminiumstänger, presenterar de gamla stolpar för referens. Använd detta alternativ om du vill använda tegel och murbruk butiker jämfört med online-beställning.

4 Placera ersättnings polerna på tältet på samma sätt som de glasfiberstolpar.

High School Spår Diskus Cage Instruktioner

High School Spår Diskus Cage Instruktioner


Diskus är en av de mest ikoniska discipliner för sporten friidrott. Även i gymnasiet friidrott tävlingar, kan de bästa diskus throwers kasta diskus väl över 200 fot. I gymnasiet, måste diskus bur uppfylla vissa normer som anges av National Federation of State High School föreningar. Kränkningar av diskus bur regler kan leda till förlust av rättigheter, inte registrerar certifieras och kan öka risken för diskus relaterade skador.

Diskus Cage Dimensioner

Den typiska high school diskus bur är ansluten till aluminiumstänger. High school bur krav anger att varje bur måste innehålla sex stolpar. Varje aluminiumstolpen kurvor i spetsen. Varje pol består två segment. Bassegmentet är 2 fot och 6 inches och den övre polen är 14 fot (från stången spets ner). Bifogat till varje pol är en krok på vilken netto slingor. Haken är en del av en remskiva-och-tjuder system som tillåter bussar eller tjänstemän för att höja och sänka buren netto efter behov. Stolpar hålla en fyra tum ytterdiameter hela. Standard diskus bur nät är tillverkade av nät och är 14 fot hög med 54 fot lång.

Pole och nätutformningar

Enligt National High School Federation regler bildar buren 5/6 av en hexagon. Framsidan av denna hexagon hålls öppen så kastet kan fly buren. Tillbaka poler är konfigurerade 10 fot och 6 inches från mitten av kastcirkel. Poler är separerade från varandra med ett avstånd av 10 fot och 6 inches. Netto ankare placeras ungefär tre fot från varje pol. Interiör vinklar som bildas av skärningen mellan centrala "sidor" (korsningen till höger och vänster om kast cirkel) är ungefär 146 grader vardera.

Regler som innebär diskus Cage

Enligt förbunds instruktioner är alla kast som träffar buren och landar i diskus cirkeln vara en foul och kommer inte att räknas som en uppmätt kast. Dessutom, om diskusen träffar buren och studsar in den erkända spelplanen (diskus sektorn), det räknas inte som en legitim kast. Ytterligare regler förbjuda vissa åtgärder när kastaren in i diskus cirkel / bur utrymme. Throwers får inte kasta så snart de kommer in i buren, snarare en kastare måste pausa innan kastet. Efter frigör kast, får den tävlande inte kliva ut ur kastcirkel i en annan del av buren sektorn tills diskus landar på marken.

Instruktioner för hur man Pitch en utgående tält

Instruktioner för hur man Pitch en utgående tält


Utgående Företaget tillverkar olika delar av utrustning som används för camping och backpacking. Tälten från Outbound varierar i storlek beroende på den sovande kapacitet och den avsedda användningen. Backpacking tält modeller har de mest förenklade och lättviktskonstruktioner, och bekvämt kan sova upp till tre vandrare. Enligt Outbound den backpacking tält har också den patenterade Easy Pitch design, vilket innebär att interna tält struktur har byggts för dig.

Instruktioner

1 Transportera din Outbound tält till en jämn yta. Undersök din utsedda campingen för vassa föremål som kan skada duken material. Ta bort alla delar av tältet från dess motsvarande säck. Identifiera de två aluminiumstänger som har brutits ned i mindre anslutande delar.

2 Leta upp tält stakes som finns i en mindre väska. Veckla din utgående tält. Sätt varje avsnitt av stolpen i den intilliggande bit för att bygga din första stolpen. Upprepa byggprocessen med den återstående polen för att skapa en identisk tältpinne.

3 Leta reda på två ingångar för din utgående tält som har en U-formad dörröppningen. Sätt din första tältstång i en liten mantel finns på nedre högra sidan av dörröppningen. Trä pol till sträcker sig över toppen av tältet. Fäst ändarna av stången i motsvarande öglor på undersidan av tältet.

4 Identifiera den lilla polen mantel sitter på vänster sida av entrén. Trä den andra polen i slidan för att slutföra takkonstruktionen av din utgående tält. Fästa ändarna av den andra polen in i de korrelerande öglorna som finns på botten av tältet. Fäll ut regnet flyga för att aktivera Easy Pitch konstruktion. Placera den över din nybyggda tält.

5 Leta reda på strängar som hänger ner på båda sidor av regn farten. Förlänga den första strängen bort från regnet flyga. Placera en påle genom slingan finns i slutet av strängen. Hammer insatsen i marken. Dra den andra strängen stram och placera en påle genom slingan. Hammer insatsen i marken.

6 Upprepa processen med de två strängarna på den motsatta sidan av regn farten. Identifiera slingan finns på nedre kanten av regn flyga. Sätt en påle genom slingan och hammare insatsen i marken. Upprepa processen på den motsatta sidan av regn flyga för att säkerställa tältet har säkert fastsatt i marken.

Hur man gör en dörrmarkis

Hur man gör en dörrmarkis


Installera en baldakin till en ytterdörr kan vara ett bra sätt att lägga till lite charm till fram- eller baksidan av huset. Soltakssystem ger skydd från regn och fungerar som en skyddande sköld för att förlänga livet på en dörr. Du kan göra en dörrmarkis från olika material; välja dem som kommer att hjälpa dig att skapa det utseende du önskar.

Instruktioner

1 Förbered området. Tänk på olika utföranden för din dörr canopy. Gör skisser av mönster med en penna på papper. Om detta är första gången bygga ett kapell, är en enkel konstruktion bäst.

2 Mät området. Använd din måttband för att hitta bredden på dörröppningen. Tillsätt några inches till bredden på varje sida av dörröppningen enligt den längd du önskar för trädkronorna. Baldakinen behöver för att nå minst 6 inches på vardera sidan av dörröppningen för montering. Markera längden på väggen med pennan.

3 Skär duken enligt dina mått och skiss av din design med hjälp av vass sax. Klipp en bit av duk för huvudpanelen. Det måste vara bredden på dörren plus de extra inches du lagt i mätningarna. Skär en annan bit av duk för fliken som fäster den främre delen av dörrmarkis; göra det fyra inches smalare än den första delen.

4 Gör fickor på duken för aluminiumramen. Vik en tum av duken under och använda din symaskin för att sy ner på insidan av kanten. Detta kommer att producera en öppen ficka som löper längs längden på huvudpanelen. Upprepa proceduren på den andra sidan av duken.

5 Sy bindningen runt de två kortare ändar och den främre delen av flikpanelen. Sy ned eventuella oavslutade kanter runt frontpanelen för att förhindra nötning och ge den ett snyggt utseende.

6 Fäst huvud- och frontpanelen dukar tillsammans med symaskinen genom att sätta frontpanelen ovanpå det viktigaste så de exponerade sidorna ansikte utåt. Vänd dukarna över och järn dem platt.

7 Skär tre aluminiumstänger med stången skär: två poler längden på huvudpanelen och en bredd av den panelen. Använd svetsaren att böja polerna i en U-form för att sätta dem i sidofickor av panelen. Vid en 90-graders vinkel, svetsa en 12-tums aluminiumstolpen till vardera änden av de U-formade poler. De 12-tums stolpar kan du montera huven. Låt polerna svalna och sätta ramen i duken fickorna.

DIY båt säten

DIY båt säten


Det finns många olika typer av båtsäten. Syftet med båten sätet är för komfort samt för säkerhet, eftersom det ofta finns förhållanden när man står på en båt är farligt. Dessutom kan vissa båt säten, som slåss stolar, används för speciella aktiviteter som fiske. Det finns hopfällbara stolar, säten och många andra stilar. Att bygga din egen båt sittplats kan du anpassa sätena speciellt för din båt och dina egna personliga behov.

Instruktioner

1 Skär två bitar av plywood till önskad form och längd. Plywood kan köra hela vägen över baksidan av båten som en lång säte eller det kan skäras kortare och passar endast en eller två personer. Den exakta längden av styrelsen kommer att bero på båten. En bit av plywood är båten sätet och den andra används för baksidan av sätet. Som ett exempel, kan båten sätet mäta 4 fot vid 1,5 fot och den bakre delen av sätes mäter 4 fot med två fot.

2 Slipa alla kanterna på plywood med sandpapper. Målet är att bli av med några skarpa kanter.

3 Skruva bitar av plywood på två böjda aluminiumstänger. Med hjälp av mätningar från steg ett av avsnittet ska stången innan kurvan för sätesdelen mäta 1,25 fötter och sektionen efter kurvan för ryggdelen mäter 1,75 fot. Stängerna är placerade på lika avstånd omkring 3,5 fot i från kanten av sätet. Detta fungerar som en ram, och ger stöd för sätet. Använd en borr och skruvar för att skruva fast plywood stavarna.

4 Skär fyra bitar av plywood till lika längder. För våra platser de två fot med en fot är en bra storlek. Om du vill sätena högre från marken, öka en fot till en och en halv fot eller två fötter.

5 Skruva bitar av plywood tillsammans för att bilda en låda med ett hål i mitten. Sätt i skruvarna i hörnen. Ge ytterligare stöd genom att sätta in metallstänger på baksidan av varje bit. Stavarna kommer att löpa från topp till botten när boxen är placerad ner på marken med det öppna utrymmet uppåt. Tänk på stavarna som en ram.

6 Fäst rutan till däck av båten med marina lim.

7 Sitt båten sätet på lådan och säkra på plats genom att skruva sätet i rutan med en borr och skruvar.

8 Täck sitsen med skum och tyg eller använda kuddar. För skum du kommer att skära ut säkerhets form från skum och limma skummet på plats. Täck skum med ditt val av vattentätt material.

Hur man använder affischen Hangers

Hur man använder affischen Hangers


Danske arkitekten Jörgen Möller uppfunnit en produkt som kallas en Posterhanger. En Posterhanger är faktiskt en uppsättning av hårdvara som tillåter dig att hänga en affisch på en vägg utan att hål på affischen. Varje uppsättning består av två aluminiumstänger med gummi endcaps, sex plastclips och en spik. Du kan köpa apparater med silver eller svart anodiserad aluminiumtuber. Förutom affischer, kan du använda galgar för att montera tryck, textil väggbonader och andra oinramade bitar. Posterhanger apparater är mycket billigare än ramar skulle vara, för storleken på konstverk monterad.

Instruktioner

1 Mät bredden på din affisch och anskaffa en Posterhanger uppsättning för storleken på affischen som du har.

2 Skjut en lång plastklämma från Posterhanger in på mitten av den övre kanten av affischen. Skjut ett annat klipp på det övre högra hörnet och en tredjedel på det övre vänstra hörnet.

3 Upprepa steg 2 för den nedre kanten av affischen. Nu bör du ha tre jämnt fördelade klipp på toppen och botten av affischen.

4 Markera den översta aluminiumrör. Det är en med ett litet hål i mitten. Vända detta rör så att den är parallell med den övre kanten av affischen och hålet är i ryggen. Skåran ska vara vänd nedåt.

5 Placera den vänstra änden av röret nära det övre högra hörnet av affischen. Skjut röret till vänster över klippet på det hörnet så att affischen glider in i spåret i röret.

6 Fortsätt glidande röret längs den övre kanten av affischen tills alla tre clips är inuti röret och affischen sticker ut ur facket. Placera en ändkåpa på varje ände av röret.

7 Skjut det andra röret över klippen på undersidan av affischen på ett liknande sätt. Placera en ändkåpa på varje ände av detta rör. Nu bör du ha en tub fäst på toppen och botten av din affisch.

8 Hammer en spik i väggen där du vill att din affisch till hängningen. Skjut det övre röret på Posterhanger på spiken på det lilla hålet på baksidan. Den Posterhanger är utformad för att balansera den affischen så det kommer att hänga rakt.

DIY Wakeboard Racks

DIY Wakeboard Racks


Wakeboard rack blev nära nödvändigheter i mitten av 2000-talet som sporten tog fart i popularitet. Wakeboarders upptäckte att de kunde hoppa högre om repet var hooked på en högre punkt i båten, därför förlängas pyloner och torn blev framstående tillbehör. Båtägare tog snart nytta av dessa innovationer för att införliva lagring i dem för att frigöra mer utrymme inne i båten för passagerare. Eftersom kostnaderna för dessa ställningar ligger runt priset på en wakeboard, har många idrottsmän tillgripit att skapa sina egna.

Instruktioner

1 Borra ett 1/2-tums hål genom den stora ytan av aluminiumblock i varje hörn. Dessa hål ska centreras en tum från 6-tums och 18-tums sidor.

2 Borra fyra halv-tums hål genom den stora ytan av blocket. Dessa kommer att vara de två U-klämmor. De ska placeras på de två kortsidorna, en tum och 3 inches från kortsidorna på blocket.

3 Borra hål i ändarna av de fyra aluminium stolpar med hjälp av 3/8-tums borrkronan. De bör vara 1,5 inches djup.

4 Borra genom ändarna av aluminiumstänger med 1/4-tums borr. Dessa hål kommer att vara för bungee stubin. Borra dem genom ändarna som inte har skruvspåren borrade i dem.

5 Placera brickorna över 2,5-tums skruvar och borra skruvarna genom aluminiumblock och i ändarna av aluminiumstänger med skruvspåren. Rikta polerna så att hålen är vertikala.

6 Skjut skumbeläggningar över varje pol. Se till att de fyra hålen inte täcks.

7 Montera din rack på din wakeboard torn med hjälp av U-klämmor. Skjut de öppna ändarna av de U-klämmorna runt tornet polen och genom hålen i kuggstången. Skjut brickorna över de gängade ändarna och dra åt skruvarna. Du kan behöva justera höjden på tornet för att anpassa de två U-klämmor med tornet stolpar.

Hur man gör Log Tång

Hur man gör Log Tång


Även med alla bekvämligheter av gas, eldningsolja och elektriska värmare, vissa aktiviteter kräver en trä brand. Om matlagning, camping eller njuta av en gammaldags eld hemma, kan korrekt hantering av trä hjälpa till att hålla din aktivitet kassaskåp. Log tång kan hjälpa till med att lyfta stockar att montera bränder, lägg till bränder eller justera stockar medan brandskador. Med några grundläggande material och metallbearbetning tekniker kan du göra dina egna logg tång lämplig för en mängd olika tillämpningar.

Instruktioner

1 Sätt på skyddsglasögon.

2 Skär en 6-fot 1/4-tums-by-1-tums platt aluminium bar i halv med en hacka såg.

3 Skär en "V" -form startar en tum från ändarna av både aluminiumstänger med variabel hastighet router och karbid bit. Skär halv tum i staplarna på ungefär 45 grader, som utgör en av de "ben" av "V" former. Därefter skär en linje som utgår 3 inches ner baren slutar vid slutpunkten i den första "benet" av "V" -form.

4 Borra ett hål en fot från de skurna ändarna av både aluminiumstänger med hjälp av en borr press och karbid bit ungefär storleken av bulten som du vill använda.

5 Stack staplarna ovanpå varandra så att ändarna med "V" former sitter ovanpå varandra och den öppna änden av "V" former pekar utåt.

6 Rikta in hålen i varje bar och passera muttern igenom.

7 Skruva fast vingmuttern på bulten från motsatt sida av staplarna. Dra åt muttern säkert tillräckligt för att hålla stängerna tillsammans men ändå tillåta tången för att öppna och stänga.

Hur man bygger en hund sulky

Hur man bygger en hund sulky


Hund cart, eller sulky körning, är en sport i vilken en eller flera hundar dra en tvåhjulig bemannade cart (den "sulky"). Om vagnen är byggd väl och selar passar ordentligt, det finns ingen skada eller onödig belastning på hundarna.

Instruktioner

1 Montera din hund med en bekväm sele, eftersom han eller hon kommer att dra din vikt samt den i vagnen. Selen bör ha gott om stoppning gjord av mjukt material. Denna utfyllnad minskar inte bara trycket utan också undviker ömhet som kan orsakas av en rå sele gnugga mot hundens hud.

2 Att bygga en lämplig ram för sulky kan vara dyrt och tidskrävande, så vissa cyklister föredrar att använda cykel "släp" att föräldrar använder för att dra sina barn medan cykling. De är gjorda för att dra och har platser redan byggt på ramen. Om du vill använda en som en sulky, band trailern medan chassi, hjul och säten. Eftersom det finns en axel, på en sida av ramen, bestämmer hur den är fäst, och med en annan axel, kopiera dess anslutning på den andra sidan.

3 Hitta två starka aluminiumstänger som skall användas som axlar. De bör passa tätt över ändarna av släpvagnsaxlar (de kan säkras genom aluminiumband) och kör längs din hunds kropp, slutade något tillbaka från bröstet. De måste vara tillräckligt lång för din hund att köra utan hinder och tillräckligt långt från dess främre benet som han inte kommer att peta sig själv när han slutar. Det kommer också att hålla honom från att stötas i sidan som han gör en sväng. Placera axlarna genom sele öglorna och fäst dem för att hålla dem från att glida framåt i slingorna. Detta gör att din hund att backa upp eller stoppa vagnen.

4 Fäst en lång koppel till din hund sele för att dämpa sin snabbhet och rörelser. Detta bör fästas vid metallringar på vardera sidan av selen ändå vara tydligt av axlarna.

5 Arbeta med din hund för att få honom används för att dra sulkyn. Det kan ta tid att få honom används för att hans roll, så tålamod är en viktig faktor. Ge inte din hund mer vikt än han kan bära bekvämt. Axlarna ska vara parallell med sin kropp och inte skev mot det. När han vänjer sig att dra sulkyn, göra några kommandon fast och konsekvent så att hunden inte blir förvirrad.