3 punkts slinga

Hur man lägger en 3-punkts Sling på en M4 Rifle

Hur man lägger en 3-punkts Sling på en M4 Rifle


Trepunkts selar har utformats för militären att låta soldater bär sina vapen i ett mer lättillgängligt sätt än konventionella sling tillåter. Med en konventionell sele, är geväret som överförts skyttens skuldra och måste vara unslung innan vapnet kan användas. Med en tre-punktssele, är vapnet transporteras framför soldat och omedelbart kan nås. En tre-punktssele är liknande en konventionell sele; emellertid, har det en stor slinga som sträcker sig från änden av geväret till centrum av geväret. Denna slinga placeras över skyttar bröstet eller axeln och stöder vapnet framför en soldat, där det kan omedelbart avfyras.

Instruktioner

1 Lägg ut din sling bredvid din M4 gevär med slingänden intill den bakre delen av gevär.

2 Fäst den främre remmen på selen på lyft-hållarringen sitter på vänster sida av gevär, bredvid den främre sikte.

3 Sträck ut lyftselen till sin fulla längd och väva separat bandet genom öppningen på den bakre lager. Fäst lyftselen till lager, varigenom lyftselen till slingan runt till mitten av lyftselen.

Hur man fäster en sele till en 6-punkts Hoyer hiss

Hur man fäster en sele till en 6-punkts Hoyer hiss


Hoyer hissar är manuella liftsystem som används för att hjälpa överföra personer som inte kan fysiskt överföra sig. Exempel på när en överlåtelse kan ske bland annat från en säng till en rullstol, från en rullstol till ett badkar eller badplats. Den 6-punkts Hoyer hiss rymmer 6 poäng, 4 poäng och traditionella lyftselar och privatpersoner som väger upp till 181 pund. Den typ av sele som används beror på läget för den enskilde och deras förmåga att kontrollera sin kropp. En U-Sling används vanligtvis med en 6-punkt Hoyer systemet för personer som kan sitta upp, även om bara för en kort tid, för att överföra från rullstol till säng med lätthet.

Instruktioner

1 hjälpa den enskilde till en sittande ställning. Ge så mycket stöd som fysiskt krävs.

2 Placera det bakre stöd för den U-Sling bakom brukaren.

3 Loop en av benremmar under och runt patientens ben. Fäststroppen som krävs för att fästa lyftsele till hissen bör nu vara mellan benen.

4 Upprepa looping av benet bandet under det motsatta benet. Båda banden bör nu vara under patientens ben.

5 Fäst banden till lyftvagga säkerställa lyftselen inte är skrynkligt eller nyper individen.

6 Höj patienten för överföring.

Hur man lägger en Sling på en 1903 Springfield Rifle

Hur man lägger en Sling på en 1903 Springfield Rifle


1903 Springfield gevär var standard fråga för den amerikanska militären i början av 20-talet. Under sin produktion, producerade Springfield arsenal mer än 1 miljon M1903 gevär mellan 1903 och 1936, enligt NPS.gov. Geväret var känd för att vara extremt tålig och mångsidig, eftersom det var lätt modifierad för särskild slagfält protokoll. Geväret genomfördes också med en två-punkt läder eller webb lyftselen, vilket gjorde transport lättare för soldater. Fästa M1903 selen kan göras på samma sätt som det var för hundra år sedan.

Instruktioner

1 Se till att vapnet är helt lossas innan du försöker fästa lyftsele.

2 Fäst lyftselens klippet slut på buttstock sling vrid. Detta kommer helt enkelt klipp på.

3 Dra lyftselen rakt och platt och se till att det inte vridna.

4 Loop andra lyft änden genom greppet lyftbygel. För in änden genom sväng och dra i slutet tillbaka genom den justerbara målvakt ligger på lyftselen.

5 Dra lyftselen slutet spänd. Stäng den justerbara målvakten hålla lyftselen på plats.

Hur man gör en arm eller axel sling

Hur man gör en arm eller axel sling


Brutna armar och ur led axlar kan hända var som helst. I de flesta fall kan du köra den skadade till sjukhus eller ring för en ambulans. Men om du är ute vandring, camping eller jakt, flytta någon med en arm eller axelskada kan förvärra dessa villkor. Ringa och knyta en enkel lyftsele kommer immobilisera armen och axelleden tills den skadade personen kan få ordentlig medicinsk vård. Du kan forma en arm och skuldra sele från en fyrkantig bit tyg; i nödsituationer, kommer en halsduk eller bälte räcka.

Instruktioner

Gör en Sling med tyg

1 Applicera bandage till alla öppna sår innan immobilisering armen med en sele.

2 Vik tyget i en kvadrat med en 40-tums längd på varje sida. Vik kvadraten diagonalt över sig själv för att bilda en triangel. Detta kommer att ge en triangel med approximativt en 28-tums bas och 20-tums sidor.

3 Placera den skadade armen i 90 graders vinkel genom att böja armbågen och håller armen på plats mot den skadelidande bål.

4 Lägg tyget under armen, så att armbågen vilar vid den punkt av triangeln motsatt den längsta sidan eller toppen av triangeln.

5 Ta ena änden av duken upp och runt halsen på vänster sida. Bringa den andra änden av duken upp och runt halsen på den högra sidan.

6 Knyt dessa två ändar av tyget ihop med en råbandsknop. Lämna bara tillräckligt slack så att armen hänger på en 90-graders vinkel när personen står och går.

7 Blockera armen genom att linda en annan tygstycke runt den skadade personens torso och skadade överarm. Knyta den med en råbandsknop på sidan av bålen motsatt den skadade armen.

Gör en Sling med en halsduk eller bälte

1 Placera den skadade armen i 90 graders vinkel genom att böja armbågen. Håll armen på plats mot den skadelidande bål.

2 Loop bältet eller halsduk under den skadade armen vid handleden.

3 Ta ena änden av halsduken eller bältes upp och bakom nacken på vänster sida. Föra den andra änden uppåt och bakom nacken på den högra sidan.

4 Bind de två ändarna av halsduken tillsammans i en råbandsknop bakom nacken. Om du använder ett bälte, spänne den bakom nacken. Lämna bara tillräckligt slack i halsduk eller bälte så att armen ligger kvar på en 90-graders vinkel.

Vad är en sluten slinga Traverse?

Vad är en sluten slinga Traverse?


En travers avser ett särskilt förfarande används för att mäta och kartlägga mark. Det är en serie av raka linjer som är förbundna med punkter som kallas "förflyttningsstationer."

loop travers

Vad är en sluten slinga Traverse?


En slinga travers är en serie av raka linjer som bildar en slinga. Denna typ av travers börjar och slutar på samma punkt. För att den förflyttningssträcka till betraktas som en sluten slinga travers, måste start och mål punkten vara en känd plats.

Fungera

Lantmätare gå mark som ska katalogiseras och använda detta system för att noggrant mäta avstånd, riktningar, koordinater och topografi, enligt School of Forest Resources & Conservation.

fördelar

Vad är en sluten slinga Traverse?


Längden och riktningar för varje linje mäts, märkas och registreras. Verktyg som vanligen används för att utföra denna uppgift är insatser, metallrör, trä pinnar och band. Lantmätare gör detta för att mäta egendom linjer, planer för vägar, offentliga byggnader, kartor och järnvägar.

Hur man syr en Sling för ett barn

Hur man syr en Sling för ett barn


Att göra en sele är viktigt när man står inför en bruten arm. Barn är mycket mottagliga för brutna ben, eftersom deras ben är fortfarande växer och förstärkning. Även när deras armar är försedda med en gjuten, är sling ofta används för att immobilisera armen. Kastar kan också vara grov på kläder; sätta den i en sele hjälper till att skydda kläder och andra föremål från skådespelarna. Sätt ihop en liten sele för att passa kroppsramen för barnet.

Instruktioner

1 Mät ditt barns arm från fingrar till armbågen, sedan igen från armbågen till biceps området. Klipp ut två tygstycken för att matcha denna rektangel form.

2 Pin de två tygbitarna ovanpå varandra, räta mot räta. Sy längs långbottensidan, samt en kortsida. Lossa tyget och vrid höger sida ut.

3 Skjut armen i selen med sömmar på undersidan av armen och bakom armbågen. Trimma lyftselen en lite mindre på denna punkt om det behövs.

4 stift bindningen till de skurna kanterna av selen, helt täcker dem. Sy bindningen på plats.

5 Sätt lyftselen tillbaka på armen och mäta från framsidan av selen nära fingrarna runt nacken till armbågen. Tillsätt 5 inches till mätningen och skär bandet till att mätning. Mät 10 inches från ena änden av bandstycke och skär den.

6 Sy kortare bandet bit på framsidan av lyftselen. Det bör fästa till insidan av sidan bort från kroppen. Sy längre sadelgjord bit på lyft längs sömmen bakom armbågen.

7 Överlappning de två ändarna av det vävda bandet och sy kardborren på den. Bandet bör ha ca 5 inches av överlappning, eftersom du tillade att mätningen. Sy en sida av kardborre till en rem och den andra till det andra bandet.

Tre-Point Sling Installationsinstruktioner

Tre-Point Sling Installationsinstruktioner


Trepunkts selar används för att öka effektiviteten i ett sling-system, både genom att göra vapnet mer tillgängliga genom att hålla geväret närmare bärarens kropp, och genom att öka stabiliteten hos geväret från ett avfyrningsläge. Trepunkts taktiska selar skiljer sig i hur de fäster ett gevär; Men alla trepunkts taktiska selar fäster vid stum lager och handskydd. Tre punkt selar fästa oftast till möbler av geväret själv, eller på lyft-guard slinga på vanliga AR-15 gevär. Varje sele är tänkt att snabbt fästas och tas bort utan verktyg, och installationen ska vara en kick.

Instruktioner

1 Se till att vapnet är oladdat och kammaren är tom innan du installerar en trepunkts sele. Ställa in geväret bultsidan nedåt.

2 Demonlyftselen helt genom att ta bort adaptrar från båda ändarna av selen. Varva ned och ta loss var och en av adaptrarna.

3 Fäst butt lager adapter, orientera den del av adapter som ansluts till lyftselen kroppen på insidan av geväret, sedan dra remmen spänd för att säkra.

4 Orient den korta armen av den T-formade adaptern till botten av gevär, med huvuddelen av T-sling under handskyddet. Sätt den korta armen av T-adaptern i sling-guard slinga. Om lyftselen inte använder selen slinga av geväret, sedan fästa lyftselen så nära den främre synen som möjligt. Säkra långa arm T-sektionen genom att linda den runt handskyddet och fäst med hjälp av D-ringen.

5 Skjut smalare längd nylonlina under handskyddet adaptern och fäst med hjälp av stege-lås, kardborrband eller D-ring. Denna sida bör vara närmast en justerings kam eller D-ring på aktie kroppen.

Hur man förkorta en Rock Sling

Hur man förkorta en Rock Sling


Konstruktionen av bergsklättring ankare kräver noggrann praxis och uppmärksamhet på detaljer. De selar finns på ett ankare av felaktig längd kan genomgå överdriven kraft eller blir offset, lägga för mycket kraft på ena sidan. De bästa klättring ankare består av jämnt fördelade bergsklättring selar som möts vid en enda punkt. Jämnt fördelade sling tillämpa en lika stor mängd kraft till varje del av ankaret, vilket skapar ett säkert system.

Instruktioner

1 Linda en cirkulär sele över sig själv för att skapa en fördubblad lyftsele som är halva längden av originalet. Vik lyftselen igen för att förkorta det till en fjärdedel av sin ursprungliga längd. Varje veck minskar lyftselen längd med cirka 50 procent.

2 Vrid lyftselen. Håll ena änden av selen och vrid från slutet. Vändningar blir hårdare och hårdare, effektivt förkorta lyftselen.

3 Linda slutet av lyftselen runt ankarkarbinhake flera gånger. Varje lindas runt karbin förkortar lyftselen genom att bara mindre än omkretsen av karbinhake - vanligtvis omkring en tum.

4 Knyt en överhandsknop i berget selen. En överhandsknop förkortar lyftselen av ett fåtal inches, men minskar styrkan i lyftselen.

Så här ställer punkter på ett litet block Chevy

Så här ställer punkter på ett litet block Chevy


De äldre tändpunkt distributörer för Chevy har överlevt fram till idag. Många av de gamla klassiska och muskel bilar använde mekaniska antändningspunkter, som fortfarande måste ställas in enligt tillverkarens specifikationer. Hög energi antändning småningom ersatt den gamla standardutförande, men för dem som fortfarande äger sådana fordon, behovet av att ersätta de punkter och kondensor är fortfarande en av de många nödvändiga sysslor. Några enkla verktyg och lite kunskap kan göra knepig att ersätta punkterna snabbt och enkelt.

Instruktioner

1 Placera fordonet i parken eller neutrala med nödbroms uppsättningen. Lyft huven och koppla den negativa batteripolen med en nyckel. Lokalisera distributör på baksidan av motorn intill brandväggen.

2 Använd en skruvmejsel för att vrida två fördelarlock fästskruvar 90 grader tills de släpper. Dra distributören locket och ställ den åt sidan i motorrummet utan att ta bort ledningarna. Dra distributör rotor rakt upp och ut. I fallet med en rund rotorlock som har två skruvar, ta bort skruvarna med skruvmejsel och lyft bort rotorn. Tappa inte bort rotor skruvarna.

3 Ta bort de små skruvar som håller de gamla punkter till distributören bas. Loss punkter tråd som ansluter till den lilla kontakten stolpen. Punkterna tråd kommer antingen dra upp från fjäderspänning, eller en skruv kommer att hålla det på plats. Endast lossa skruven för att ta bort tråden. Ta bort kylaren tråden på samma sätt. Ta bort skruven som håller kondensorn till fördelarbasen. Kasta de gamla poäng och kondensor.

4 Placera den nya kondensorn och pekar på distributören bas, rikta sina positioner med sina små monteringslinjer. De punkter kommer att ha ett litet stift som passar i ett tapphål i fördelaren. Placera skruvarna på de punkter och kylare och dra åt dem mycket lätt med spårskruvmejsel. Dra kondensorn ner helt; lämnar punkter justeringsskruven något lös. Tryck på punkter tråd och kondensorn tråden tillbaka in i deras små, fjäderbelastad mount eller dra åt dem med skruven, om så utrustad.

5 Placera den negativa batterikabeln tillbaka till terminalen. Instruera din assistent till "bump" tändningsnyckeln fram och tillbaka, motorn runt i korta skurar, tills du ser den högsta punkten på fördelaraxeln åtta eller sexsidig cam-stop och vila direkt under den lilla gnugga blocket på punkterna. Detta kommer att vara rätt inställningsläge.

6 Koppla bort den negativa batteripolen. Använd rätt bredd bladet på bladmått hänvisa till tillverkarens specifikationer-och placera kniven mellan de två punktkontakter. Använd en skruvmejsel för att kila punkterna öppen eller stängd genom att sticka mejselklingan i den lilla skåran i fördelarbasen. Justera punkter stängda över bladmått tills ett lätt motstånd kan kännas när du sätter den och dra ut den. Dra åt punkter "fästskruv efter att ha uppnått justeringen. Använd distributören justeringsverktyg eller lämplig storlek insexnyckel för att göra justeringen på den nyare modellen Chevy distributör. De flesta gap poäng för Chevy små block motorer kräver 0,016-0,019 tum.

7 Installera om ny eller begagnad rotor genom att trycka ner över fördelaraxeln eller säkra den med skruvarna i förekommande fall med dem. Placera fördelarlocket tillbaka på i samma position du bort den och vrid skruvarna i locket 90 grader för att säkra på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

8 Anslut den positiva ledningen uppehållsmätaren till den positiva batteripolen. Anslut uppehålls meter negativa ledningen till den negativa sidan av distributören polen. Starta motorn. Se bruksanvisningen för korrekt uppehållsvinkeln. På de flesta små-block Chevy motorer kommer uppehålls vara 30 grader. För att justera uppehålls exakt sätter distributören justeringsverktyg eller insexnyckel i den lilla justeringsfönstret på sidan av fördelarlocket. Vrid nyckeln mycket försiktigt tills du har nått önskad uppehållsvinkeln. Avlägsna dwell mätaren.

Hur man bygger upp låga punkter på tak

Hur man bygger upp låga punkter på tak


Reparera eller byta tak är en uppgift som många husägare måste möta någon gång. Den ständiga exponering för elementen genom taket möter kan skada bältros och höljet som stöder dem. Ett tecken på taket skada när låga fläckar, en process som kallas buckling. Reparera låga punkter när de visas kan bidra till att stärka ditt tak och förhindra ytterligare skador.

Instruktioner

1 Bänd gamla bältros från taket med en högaffel.

2 Inspektera plywood mantlar på taket, särskilt i de områden där taket är låg. En knäck tak kan orsakas av skadade hölje.

3 Ta bort skadade hölje genom att bända naglarna ut och lyfta bladet från taket. Installera nya mantlar paneler som helst du bort skadade paneler genom att spika dem till taksparrarna.

4 Lay ark av 13.6kg. takpapp över manteln. Börja längst ner, och häfta det till höljet var 6 till 8 inches. Lägg bladen platt mot höljet, och överlappar varandra ark med 4 inches för att förhindra läckage.

5 Nail nya blinkande på plats längs nederkanten av taket och runt skorstenen om du var tvungen att ta bort den gamla blinkande. Blinkande är remsor av metall, som är installerade runt kanterna av taket där vatten kan läcka.

6 Skär flikarna bort av bältros för starter kurs som löper längs den nedre kanten av taket.

7 Placera bältros för startbanan längs den nedre kanten av taket genom att placera dem så att de sträcker sig över kanten av 1/4 tum. Köra i tre spikar, en i mitten av singel och en på varje sida 4 inches in från ändarna.

8 Lägg den första raden av singlar genom att placera dem så att flikarna sträcker sig 1/4 tum över kanten av bältros i startbanan. Kör i 4 jämnt fördelade spikar en tum ovanför flikarna.

9 Lägg den andra raden av bältros, hålla dem förskjutna från bältros i den första raden. Positionera bältros i den andra raden så att bottnen av flikarna täcker den övre halvan av bältros i den första raden. Fäst bältros på taket genom att köra 2 spikar i varje singel, placera dem en tum ovanför flikarna och 4 inches i från sidorna.

10 Fortsätt om bältros tills du når toppen av taket, svindlande bältros i varannan rad.

11 Skär flikarna bort av bältros för åsen locket, som löper längs toppen av taket. Vik bältros över topp och köra i 2 spikar på varje sida.