Hur man installerar en ny tändningen en Mini motorcykel

Hur man installerar en ny tändningen en Mini motorcykel


Bortsett från att ändra ett tändstift eller bakljus lampa, installera en ny tändningslåset på din mini motorcykel eller pocket bike är en av de minst komplicerade ersättare. Tändningslåset är en integrerad enhet som hålls på plats med en täckring. En gjuten elektrisk kontakt eliminerar behovet av ett kopplingsschema eller någon förvirring kring tråd färgkoder. Beroende på vilken typ av strömbrytare, dra åt trimringen kräver ett billigt verktyg eller en viss grepp om din del. Parkera mini motorcykeln på cykelställ eller centralstödet för att installera en ny tändningslåset.

Instruktioner

1 Försök att lossa trimringen på den befintliga brytaren genom att trycka ner när du vrider ringen motsols. Använd en trimringen verktyg om ringen inte lossnar för hand. Ta bort trimringen.

2 Nå under instrumentpanelen och följa den väg av tändningslåset kablar för att lokalisera snabbkoppling. Tryck på flikarna på vardera sidan av de större stationära kontakten och dra i spaken ledningar kvinnliga ände ur kontakten.

3 Lyft tändningslåset ur dess fäste och mata kvinnliga tråd kontakten genom undersidan av fästet för att ta bort den gamla brytaren.

4 Sätt honkontakten av den nya tändningslåset genom fästet i kombiinstrumentet. Rikta in fliken på kroppen av tändningslåset med förskjutningen i fästet och skjut brytaren på plats.

5 Nå under kombiinstrumentet. Rikta den upphöjda ås på honkontakten med spåret i hankontakten. Tryck honkontakten i hankontakten, se till att det snäpper fast.

6 Trä nya trimringen medurs på den nya tändningslåset och dra åt för hand. Om det behövs, dra trimringen med trimringen verktyget.