Hur man gör en Cashmere Plaid Scarf

Hur man gör en Cashmere Plaid Scarf


Plaid verkar aldrig helt går ur stil, och många design hus erbjuder rutiga kashmir scarves som lyxiga tillbehör varje vinter. Dessa dyr poster är nästan oemotståndlig vid beröring, men priset överstiger många människors budgetar. Medan kashmir tyg är bland de mest avancerade i fråga om kostnader, inköp tyget för att göra din egen pläd kashmir halsduk kan snedstreck kostnaden för en bråkdel av vad du skulle betala i en butik. Att göra en halsduk tar bara de mest grundläggande av sömnad färdigheter och kan resultera i ett mode uttalande som du kommer att göra i år.

Instruktioner

1 Klipp sömmen slutar av din bit kashmir tyg. Dessa är de tätt vävda ändar som går upp och ner längden på tyget på sidorna. Se till att räta ut ändarna och skär dem jämnt.

2 Lägg tyget på bordet framför dig med en kortände till vänster och de långa kanterna på toppen och botten. Åtgärd 3 inches från den vänstra kanten och placera ett stift i de övre och undre kanterna på denna punkt. Mät 3 inches in från höger kant och placera stiften på den övre och nedre kanten på detta också.

3 Sy en raksöm över bredden av väven uppifrån stift till botten stiftet på den vänstra kanten. Sy en annan rad av sy en knappa 1/8 tum från den första raden. Gör en annan dubbla rader av sömmar på samma sätt på den högra kanten av tyget.

4 Använd en nål för att dra lösa trådar från högra och vänstra ändarna av tyget. Dra en serie trådar att lossa väva och skapa en frans tills du når den dubbla sömmen. Dra lösa trådar och skapa en frans på den högra kanten på samma sätt.

5 Vik över de övre och undre kanterna av tyget knappa 1/4 tum och nåla det säkert. Sy en kör stygn i matchande tråd längs dessa veck. Vik över dessa sydda veck annan 1/4 tum och sy dem igen, sy längs den första sömmen.