Var kan jag hitta Zebra Print Bakgrund gränser?

Var kan jag hitta Zebra Print Bakgrund gränser?


Zebra tryck allt är i stil dessa dagar. En livlig mönster som pryder sängar, mattor, kuddar och även möbler. Att försöka måla sebraband själv på en vägg kan få dig att se dubbelt snabbt. Istället väljer en zebra tapet gränsen för att lägga till en djärv design för trista väggar.

Kreationz 4 kidz

Var kan jag hitta Zebra Print Bakgrund gränser?


En stor zebra tapet gränsen erbjuds på Kreationz4kidz. Den svarta och vita zebra tryck beskrivs i ditt val av: shock rosa, lila, svart eller ingenting alls. Det säljs i 6ft rullar på 6 inches bred för £ 9,70 (från och med 2009). Denna gräns är pre-klistras men säljaren rekommenderar att lägga tapetklister också.

stencil Planet

Stencil Planet kommer att skapa en anpassad zebra rum gräns stencil för dig. Du kan bestämma bredden och tjockleken på stencilen och de levereras direkt till dig för £ 12,90. Standard stencil storlek är 5 tum hög x 15 tum bred. För att göra din stencilling att gå snabbare, kan du ha bredden fördubblades till 30 inches för en ytterligare £ 9,70. Tänk, har du fortfarande att göra målningen själv med hjälp av svart färg över schablonen. Inte riktigt lika enkelt som att kasta upp en gräns.

Gräns ​​Store

Var kan jag hitta Zebra Print Bakgrund gränser?


Gräns ​​Store har en svartvit zebra tryck tapeter gränsen som är pre-klistrat, tvättbar och både lätt att hänga och lätt att ta bort. Det säljs i 12 meters längder och är 6 3/4 tum bred för £ 11,60 en rulle.

Home Depot

Home Depot säljer ett intressant gräns som är en svart och beige gepard tryck med en zebra tryck ram runt kanterna. Denna tapet gränsen kommer i en 15 fots längd och 6,75 tum höjd. Skapad av Tapeten Company säljer gränsen för £ 11,60 varje. Denna gräns är pre-klistrat, avdragbar vinyl och är tålig nog att det kan måttligt skrubbas med en fuktig trasa eller svamp.

Tonåringar Teman

Var kan jag hitta Zebra Print Bakgrund gränser?


Om du verkligen vill gå på den vilda sidan, se Teens teman. De erbjuder bara om allt möjligt i sebrarand utskrifter: sängkläder, lampor, mattor, stenciler, tapeter, vinyl pinne på dekaler, tryck, affischer, stolar och kuddar. Denna webbutik har allt du behöver för att förvandla ditt sovrum till ett exotiskt djur safari.