Inredningsidéer för en spa sovrum

Inredningsidéer för en spa sovrum


Spa sovrum är moderna sättet att utforma ditt sovrum. De är inspirerade av rum som finns i små boutique spa. Atmosfär och avkoppling av ett spa sovrum kan åstadkommas på alla plånböcker. Spa rum ger en plats hemma där du kan föryngra sinnena utan behov av en dyr dag på spa.

Färger

Färg är en viktig del av spa sovrummet design. Färgen på en spa-rum kommer att sätta stämningen och jaga bort ångest och stress från dagen. Hav grönt och blått, sandiga nyanser av rosa, brunt och beige, och skarpa uppfriskande vita är alla färger som är säker på att stärka och uppdatera sinnena. När du väljer sängkläder, införliva tre nyanser av en naturlig färg, som brunt eller grönt. Detta kommer att skapa balans och ge utrymme en lugn känsla.

Belysning

Skapa stämning rätt genom att lägga dimmer ljus. Dimmerljuseffekter kommer att skapa lugnande och romantiska skuggor i sovrummet, och även tillåter dig att stänga av ljuset när det behövs. Svag belysning ger en avkopplande plats att slappnar av och få någon skönhet vila.

Spa Suite

Utnyttja en angränsande badrum och verkligen förvandla ditt sovrum till ett komplett spa reträtt. Fortsätt spa tema i ditt badrum design att införliva hydroterapi också. Varmvatten slappnar naturligt kroppens muskler, medan kallt vatten toner kroppen. Var kreativ och införliva flera duschmunstycken. Om möjligt, installera omväxlande strålar mellan kallt och varmt vatten. Pumpa upp jet tryck för att tvätta dina värk bort. Också installera en jacuzzi eller badkar för välbefinnande och aromatisk bad sessioner, med ökade eller mamma kronblad och doft ljus.

Tillbehör

Spa design använder en minimalistisk inställning, och därför bör hållas rena och rakt på sak. Ark är ett av de viktigaste tillbehören i rummet; det är där du sova, koppla av och ladda batterierna. Kvaliteten på arken är inte ett område för att vara snål om. Om möjligt, investera i två uppsättningar lakan för att alternera. Införliva växter och placera flytande ljus i glasskålar. Ta i ett litet vattenfall för lugna vatten ljud, eller ta in en bra maskin med lugnande naturljud.

tips

För en mjölk och honung bad, sätta en kopp flytande honung och 4 koppar mjölkpulver i badkaret för ett bad behandling värdig en forntida egyptisk drottning. För en spa sovrum med två enkelsängar, lägga fokus och balans genom att placera en stor samlingspunkt konstverk på väggen bakom sängar.