Hur man får repor av polyuretan färdiga trägolv

Hur man får repor av polyuretan färdiga trägolv


Trägolv installeras i hemmet eller kontor är vanligtvis belagd med en tydlig, skyddande yta som kallas polyuretan. Även om denna yta fungerar som en barriär för att skydda träet under, dagligt slitage och olyckor med skarp, tappade föremål kan orsaka repor i den klara beläggningen. Reparera polyuretan-färdiga trägolv tar bort repor och hjälpa till att återställa golvets ursprungliga skönhet.

Instruktioner

1 Rengör trägolv med en microfiber mopp för att ta bort damm och små smutspartiklar.

2 Sand repad polyuretan med 240-slippapper, som arbetar med fiberriktningen i träet.

3 Fukta en ren trasa med varmt vatten. Pressa ut överflödigt vatten och torka över repad området för att ta bort sandpapper damm. Låt området torka en till två timmar.

4 Rör finish polyuretan i burken med en träpinne och blanda väl. Doppa spetsen av en liten pensel i polyuretan finish och röra den till en torr pappershandduk för att avlägsna överskott av polyuretan.

5 Pensla repad område med den lilla pensel, applicera ett tunt och jämnt lager. Tillåta den första beläggningen för att torka under upp till fyra timmar, eller enligt vad som anges på burken etikett.

6 Sand den torkade yta lätt med en bit av # 000 stålull. Använd en luddfri trasa för att avlägsna slipdamm.

7 Applicera ett extra skikt av polyuretan avslutning på repad området och låt den torka. Upprepa borstning, torkning och slipning process, tillämpa så många gånger som behövs för att matcha det reparerade området med omgivande lövträd.