Hur man gör Pet Stairs

Hur man gör Pet Stairs


Sällskapsdjur trappor är ett enkelt och bekvämt sätt för dina små husdjur att få tillgång till ett knä, eller deras utsedda sidan av soffan. Oavsett om du har en liten valp, kattunge eller bara en liten ras djur, vilket gör husdjur steg gör det möjligt att hålla saker tillgängliga för dem. Lätt att göra från enkla material, kan PET steg göras för att hålla, eller tas om hand när ditt husdjur har vuxit ur dem.

Instruktioner

1 Placera en av de skumförpacknings block platta framför dig. Kontrollera block mäter omkring 5 inches tjock med 12 inches lång, med 5 inches bred.

2 Fäst ett andra block av samma storlek för att den breda sidan av den första. Detta gör det ungefär 10 inches bred och 12 inches lång och 5 inches tjock. Använda spray farkoster lim för att limma ihop dem och låta dem sitta i ca 10 minuter för att torka.

3 Mät och kapa ett segment av mattan för att matcha mätningarna av skumblocket strukturen. Välj en fin till medeldensitet matta så att ditt husdjur klor inte hakar slingorna.

4 Spraya hantverk lim över hela ytan på toppen och sidorna av skumblocken. Layer den del av mattan över blocken. Se till att trycka på mattan ordentligt runt kanterna och hörnen, som ansluter sig den på alla sidor. Låt det sitta i ca 20 minuter innan du fortsätter.

5 Spraya botten av en tredje skumblock mäter storlek som den första och andra enskilda sådana. Se till att fullständigt belägga botten med bindemedlet.

6 Placera blocket fast på matta området ligger direkt ovanför en individuell skumblock. Detta skapar ett slags steg.

7 Mät och kapa ett segment av matta som matchar måtten på det övre skumblocket. Följ mattan till blocket som görs i steg 4. Låt husdjur steg torka i ungefär en timme innan man tillåter ditt husdjur att använda dem.