Inaktivera en omvänd Summer

Inaktivera en omvänd Summer


Vissa omvända ljudsignaler är på uppdrag av lag, men om summern på din trädgårdstraktor eller pickup driver dig galen och fordonet är för personligt bruk, kan du enkelt koppla bort den. Det kommer inte att förändra sättet bilen fungerar, med undantag för det faktum att du inte kommer att lyssna till det störande, nervpåfrestande pipande när du sätter den i omvänd ordning.

Instruktioner

1 Öppna alla eventuella fack om det är en trädgårdstraktor. Höj sitsen, och lyft upp motorhuven eller lock. Om det är en pickup eller lastbil, lyfter motorhuven. Titta i varje fack tills du hittar en liten svart låda. Lådan ska tydligt märkas med en högtalarsymbol.

2 stå utanför fordonet och instruera en assistent för att sätta fordonet i omvänd medan du håller bromsen på. När ljudsignalen börjar pipa, bekräfta sitt läge av ljudet. Stänga av fordonet.

3 Dra loss båda kablarna som är anslutna till botten eller på sidan av den svarta summer lådan. Det är en enkel metall glidande klipp som bara drar bort.

4 Wrap båda ändarna av båda ledarna med svart tejp se till att omfatta alla delar av metallklämma med tejp. Vik trådarna samman och linda tejp runt dem för att hålla dem från att störa andra kablar.