Hur man använder Qwest Actiontec M1000

Hur man använder Qwest Actiontec M1000


Qwest, som en viktig Internet Service Provider erbjuder också sina kunder med en rad olika modem. Oavsett om du får välja mellan modem kan vara en annan fråga, men. En särskild modell Qwest skickar till kunder är Actiontec M1000. Den M1000 har en rad funktioner såsom trådlösa anslutningar och tre typer av trådlös Internetsäkerhet. Att lära sig att använda Qwest Actiontec M1000 är värdefull för alla som äger den. När allt kommer omkring, är det vad ansluter dig till Internet.

Instruktioner

1 Öppna Qwest Actiontec M1000 modem rutan och ta bort hela innehållet. Det bör innehålla modemet, fyra filter, en svart nätsladd, en grön telefonsladd, en gul Ethernet-kabel och en installations-CD.

2 Koppla några telefoner eller andra enheter anslutna till telefonjack som är på samma linje som Qwest Internet-anslutning. Anslut sladden änden av filtret i varje uttag som var i bruk och koppla varje enhet i den mottagande änden av filtret. Filtren eliminerar Internet signalen från linjen, så att regelbunden kommunikation kan äga rum.

3 Anslut modemet strömkabeln till ett vägguttag eller överspänningsskydd. Anslut den andra änden till baksidan av modemet. Vänta tills lampan märkt "Power" för att slå grönt på framsidan av modemet.

4 Anslut den ena änden av telefonlinjen till ett telefonjack som inte används alls. Anslut den andra änden till baksidan av modemet i "Line" port. Vänta DSL ljuset lyser grönt.

5 Anslut ena änden av den gula Ethernetkabeln till Ethernet-porten på datorn och den andra änden i "Ethernet" port på modemet. Vänta på "Ethernet" lätt att lysa grönt; det kan flimmer också. Du kan hoppa över det här steget om du använder kommer att använda en trådlös anslutning.

6 Starta datorn. Sätt i installationsskivan i den optiska enheten. Följ självförklarande instruktioner för att slutföra installationen av modemet och programvara. Du kan nu använda din Qwest Actiontec M1000 modem.