Hur kan man kontrollera MCSE-certifiering

Hur kan man kontrollera MCSE-certifiering


Microsoft erbjuder ett brett utbud av tekniska certifieringar för sina produkter, bland annat Engineer Microsoft Certified Systems (MCSE) certifiering. Yrkesverksamma som tjänar detta certifikat måste visa kompetens med hjälp av Windows Server 2003-baserade system genom en kombination av på jobbet erfarenhet, formell klassrummet och datorsal arbete och passerar sju skriftliga prov som täcker en bred kunskap spektrum. MCSE certifikat, anses vara en äldre certifikat, inte upphör att gälla. MCSE hållare kan skriva ut sina egna avskrifter och certifikat, eller erbjuda inloggningsuppgifter till arbetsgivare eller andra som vill checka certifiering och transkript för sig själva.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Microsoft Certified Professional (MCP) konto med ditt Windows Live ID och lösenord. Microsoft gett dig det här kontot när du registrerade i MCSE certifieringsprogram.

2 Välj MCSE certifiering rad för att visa din utskrift. Därifrån kan du välja "Print avskrift" för att skapa en kopia av utskriften på din lokala skrivare eller välj "Skriv ut certifikat" för att skapa en kopia av MCSE certifikat.

3 Skapa en trancript ID och åtkomstkoden för en annan person att visa din MCSE utskrift, och ge inloggningsuppgifter till din rekryteraren eller arbetsgivare så att de kan kontrollera din certifiering direkt.