Wolf Mask hantverk

Wolf Mask hantverk


Om du är i behov av en varg kostym för Halloween eller något annat ändamål, överväga att göra en hemma snarare än att köpa en på en dyr butik eller online återförsäljare. Wolf masker är enkelt och prisvärt att göra och kan anpassas så mycket som du vill. De flesta masker kan skapas med hjälp av material som du redan har eller med grundläggande objekt som kan hittas på din lokala konst och hobby leverans butik. Du kan även använda en bild av din favorit varg karaktär som en guide.

Papper Plate Wolf Mask

Denna mask är det perfekta alternativet för en nybörjare Crafter, barn, eller någon som letar efter ett riktigt enkelt hantverk projekt för att prova ut. Använd en papperstallrik som bas för din mask och centrera den över ansiktet. Gör blyertsmarkeringar runt ögon, näsa och mun så att du kan se och andas bekvämt. Skär ut hål för varje. Rita en varg ansikte på en bit kraftigare papper, eller skriva ut en bild på en nätet, se till att det kommer att passa papper plattan. Limma denna bild för att på framsidan av pappersskivan, skära ut hål för ögon, näsa och mun. Stansa två hål i endera sidan av masken och gänga ett snöre genom varje hål. Knyt strängen på baksidan av huvudet för att hålla masken på plats.

Faux Fur och filt Wolf Mask

För en mer realistisk varg utseende, fuskpäls och filt är prisvärda och lättanvända leveranser. Du kan använda en papperstallrik eller bit av affisch styrelsen för en bas (följa det förfarande som beskrivs i föregående avsnitt, klippa ut hål för ögon, näsa och mun). I stället för att fästa konstruktionspapper, dock täcka papper plattan helt med fuskpäls i önskad varg färg. Lägg filt eller fuskpäls öron till toppen av plattan med varmt lim eller en nål och tråd. Använd akrylfärg, till bitar av filt eller piprensare anpassa vargmask med ärr, ansiktsdrag och hopslingrade päls. Fästa strängen till endera sidan av masken för att hålla på plats.

Papier-mache Wolf Mask

Papier-mache är en enkel men tidskrävande hantverk projekt. Blås upp en ballong, så att det är ungefär lika stor som ansiktet och slips stängd. Dip remsor av tidningen ungefär en tum bred i ett lim och vatten-blandning, sedan lager över en sida av ballongen. Låt torka helt i 24 timmar innan du fortsätter med ett andra skikt. Upprepa med så många lager som önskas, så att en hel dag av torktid mellan varje lager. Ju fler lager, kommer kraftigare din vargmask vara. När du har låt den torka, ta bort ballongen genom att spräcka den. Skär hål för ögon, näsa och mun masken med hjälp av en kniv, och trimma eventuellt överskott material med en sax. Anpassa din wolf mask med hjälp av färg, fuskpäls, kräppapper, konstruktionspapper, filt, tyg eller något annat material. Fästa på plats med snöre. På samma sätt kan du forma en mask av lera och dekorera enligt ovan.