Vinter vård för fuchsia växter

Vinter vård för fuchsia växter


Fuchsior producera exotiska blommor i alla färger, men gul och blå. Dessa blommor har en lång blomningstid, när de börjar blomma i början av sommaren och fortsätter att blomma förrän den första hösten frosten. Fuchsior kan inte tolerera längre perioder av frost, men de behöver en sval, vintern vilande period att blomma tidigt. Om fuchsior inte upplever kallt dvala, de blommar senare på sommaren och har en kortare blommande period. Rätt vinter vård säkerställer att du får den längsta blomningsperioden och att växterna lider ingen frostskador.

Instruktioner

1 Skär tillbaka fuchsia växt när bladen börjar dö tillbaka efter den första höst frost. Ta bort alla blad och skär stjälkarna till inom 2,5 cm av jordytan.

2 Ta krukväxter fuchsior inomhus och placera dem i en 4C till 7C område, såsom i ett garage eller källare.

3 Vatten jorden runt fuchsia var tre till fyra veckor. Ge bara tillräckligt med vatten för att hålla jorden lätt fuktig, så att det inte är helt torr.

4 Flytta fuchsia till en varm, starkt upplyst område efter ny tillväxt börjar visas i slutet av vintern. Vatten anläggningen oftare, hålla jorden ordentligt fuktad men inte fuktig.