Hur att dekorera med trä bokstäver i barnens rum

Hur att dekorera med trä bokstäver i barnens rum


Använda trä bokstäver för att dekorera ett barns rum är ett kreativt sätt att anpassa en vägg eller annan inredning. Om du är händig med träbearbetningsverktyg, kan du enkelt dra bokstäver på trä och skär dem med en sticksåg. De finns också tillgängliga på hantverk och hobby butiker i ett brett spektrum av billiga storlekar och stilar. Oavsett om du färga, måla eller lägga till flimrigt utsmyckningar till trä bokstäver, de ger rummet en one-of-a-kind utseende.

Instruktioner

Lake Side eller Ocean Mural

1 Måla en väggmålning på ditt barns vägg med att skissa en enkel scen på väggen med en vass penna. Rita ett litet hus eller hydda med hjälp av en fyrkantig bit kartong för kroppen av huset och dra en enkel triangel för taket. Kom ihåg att en väggmålning inte behöver vara detaljerad för att se effektiv. Du kan också använda stenciler från en rabatt eller hantverk och hobby butik. De har många sorter att välja mellan.

2 måla den övre delen av väggen med blå latex halvblank färg för att skapa himlen. Detta bör omfatta cirka 3/4 av väggen från taket ner. Undvik hydda eller hus ritning; du kommer att fylla den med färg senare.

3 Använd beige eller sandfärgad färg för att skapa en strand under blå himmel och måla området från blå ner till golvlister. Måla inte hut. Låt färgen torka ordentligt.

4 måla huset och taket i de färger du önskar. Låt det torka. Lägg till fönster och en dörr genom att dra dem på i blyerts. Fyll i dessa områden med färg.

5 Täck trä bokstäver med akrylfärg och låt dem torka. Bifoga dem till dörren genom att hänga dem på naglarna. Bokstäverna kan stava tecken på att säga "Mikey bete och ta itu med butiken" eller "badvakt station."

brev Train

1 Paint små, chunky trä bokstäver med akrylfärger som passar ihop med ditt barns rum. Till exempel kan du använda bokstäverna för "TÅG" eller "BIL." Låt dem torka ordentligt.

2 Anslut brev till varandra med tunga garn och en varm limpistol. Du kan även använda stora träpärlor att ansluta trä bokstäver.

3 Paint platta trä cirklar för att se ut som däck eller hjulen på ett tåg. Limma dem till botten framsidan av bokstäverna. Du kan göra samma sak med hans namn och skapa ett namn bil. Stå bokstäverna upp på en byrå, bokhylla eller nattduksbord.

Plack

1 Lim små trä bokstäver på en trä plack. Till exempel, om ditt barn samlar Barbiedockor eller små racerbilar, skriva ordet "barbies" eller "BILAR" med bokstäverna.

2 Måla plack och bokstäver, om du önskar, med akrylfärger och en konstnär pensel. Låt dem torka innan hängande. Lägg till utsmyckningar som klistermärken, paljetter, faux pärlor att dekorera plakett om du väljer.

3 Skapa en cirkel slinga av en smal bit att samordna band. Knyt ihop ändarna. Limma en sektion av slingan på mitten baksidan av plack med en varm-limpistol.

4 Häng plakett på väggen ovanför ditt barns samling.