Felsökning en FoodSaver produkt

Felsökning en FoodSaver produkt


FoodSaver vakuum tätningsmedel är ett sätt att undvika slöseri med livsmedel: Råa livsmedel och färdiglagad mat kan förseglas och lagras för att hålla längre utan att behöva oroa de kommer att bli inaktuella eller ogiltiga. Men det finns tillfällen när FoodSaver inte vakuum eller tätning förvaringspåsar eller påsarna inte hålla luften ut. Om detta håller händer, kan du tror att du har sålt en defekt produkt - men ge inte upp utan försöker vissa felsökning först.

Instruktioner

felsöknings FoodSavers

1 Kontrollera de små sakerna: Kontrollera att FoodSaver är ansluten till ett fungerande uttag och att när du stänger locket på förvaringspåsar för att täta dem, spärrarna på sidan av apparaten både klicka stängas. Om de inte är stängd, FoodSaver hemsida säger, kommer maskinen inte att starta tätning.

2 Placera påsen ordentligt. Påsen bör också vara platt på disken framför maskinen; om det hänger ned över kanten, kommer FoodSaver inte att kunna dammsuga lika effektivt. Om du tätnings flera påsar i en rad, låt 20 sekunder mellan väskor för sealer svalna eller det kan smälta påsarna i stället.

3 Kontrollera påsen för läckor. Om påsen kommer inte vakuum råder FoodSaver webbplats, försegla den och sedan dränka den i vatten; luft kommer att bubbla ut om påsen är defekt. Om du redan har förseglat en påse med mat och luft har trängt in, kontrollera att se om det fanns någon mat fångad i tätningen som kunde ha brutit vakuum. Om påsarna är bra, kan problemet vara med maskinen.