Hur man köper en valutakonverterare

Hur man köper en valutakonverterare


Vid drift i ett främmande land, det finns så många saker att hålla reda på, till exempel språkliga och kulturella normer, att det kan vara svårt att känna att du är på toppen av allt. Resekostnader kan rasa utom kontroll om du glömma hur mycket du spenderar. Verksamma inom din budget är mycket enklare om du kan spåra priserna i din egen valuta, som är enklare när du har en valutakonverterare eller miniräknare med dig.

Instruktioner

1 Kolla in eBay.co.uk att hitta ett urval av valutaomvandlare som löper mellan £ 1 och £ 20. Det finns flera modeller på marknaden. En valutakonverterare är verkligen en miniräknare, med ett par extra alternativ för att effektivisera omvandlingsprocessen. En miniräknare kommer att tjäna dig lika bra som en valutakonverterare kommer, så länge du vet förhållandet mellan omvandling för det land du besöker.

2 Kolla in recensioner av digitala valutaomräknare på Amazon.co.uk eller liknande platser. Många valutaomräknare har också möjligheter än tabulering din nästa utländska köp. Vissa digitala översättare har också valutakonvertering och dessa är mycket dyrare än de som kör helt enkelt numeriska beräkningar.

3 Försök att använda en miniräknare i stället. Om din destination har en internetuppkoppling, kan du spåra ändringar i valutakurserna på en dag till dag och använda det numret i dina omvandlingar. Detta nummer kan inte vara korrekt för dig, men om din bank har en annan växelkurs än den faktiska för en viss dag. Många banker har en relativt statisk växelkurs, och det kommer ofta skeva mot förmån för banken. Se till att du är medveten om din banks policy och priser. På så sätt kan du använda den kurs du faktiskt laddas när du tar ut utländsk valuta för en mer exakt uppfattning om vad du verkligen spendera.

4 Titta in smartphone apps. Om du har en smartphone, att köpa en annan vara Lägg i packningen eller väskan kan vara kontraproduktiv. Medan du inte kan använda din smartphone för samtal under resan, kan du fortfarande använda den för andra saker. Försök att använda kalkylatorn på telefonen eller ladda ner en specifik valutakonvertering program för att hålla koll på utgifterna utomlands.