Hur man gör gotiska Armband

Hur man gör gotiska Armband


Gotiska armband är en allvarlig tillbehör för tuff gotiska klädsel och stil. Vanligen tillverkade av läder och som liknar hundhalsband för groptjurar, gotiska armband är lätt att köpa, men roligare att göra själv. Med några leveranser och din egen personliga kreativitet, vilket gör gotiska armband är ett bra sätt att uttrycka din stil. Här är hur.

Instruktioner

1 Få ditt material tillsammans. Samla dina läder, snaps, limpistol, och diverse kedjor och dubbar. Alla dessa material kan hittas på tyg och hantverk butiker och järnaffär.

2 Skär en läder manschetten. Gör en läder manschetten för att passa din handled genom att mäta din handled och skära av en bit läder 2-3 "brett för att passa med en liten överlappning. Klipp 1/2" större än storleken på handleden för att ge utrymme för snaps som skall tillämpas .

3 Applicera snaps till läder manschetten med varmt lim. Detta är hur manschetten kommer att stanna på dig, så igen, mäta din handled och markera med en vit penna så att du placerar snaps på rätt plats. Fäst två snaps längs 1/2 "marginal på ändarna av läder manschetten.

4 Bestäm hur mycket dekoration du vill sätta på din armband. Vissa gotiska band har en stor design på toppen av bandet, medan andra är dekorerade hela vägen runt.

5 Titta på ditt material och design handleden band. Du kanske vill använda kedja som en gräns längs båda sidor av armbandet eller skapa en traditionell gotisk kors (en fyra tippade kors) med dubbar eller spikar.

6 Hot lim eller superlim ditt material på din läderarmband. Använd lim sparsamt så att det inte syns på lädret. Om du är osäker, lägg design ut på papper först innan du börjar söker handleden bandet.

7 Skapa ytterligare band av läder i olika bredder för att lägga till en mer intressant touch till dina armband och lägga till en skiktning effekt på dina tillbehör. Varierar läder färger och mängden utsmyckningar på varje som de går upp armen.