Hur man väljer skor för pendling

Hur man väljer skor för pendling


De flesta människor har att göra någon form av daglig resa för att komma till sin arbetsplats. Enligt independent.co.uk, brittiska arbetarna spenderar i genomsnitt 54 minuter per dag pendling. För att göra detta är smärtfritt som möjligt - och att se till att deras arbetsskor behålla sin professionella lyster - många människor köper skor speciellt för resan. Det viktigaste att komma ihåg när man väljer ett par skor är den stilen bör ta en baksätet till komfort.

Instruktioner

1 Planera en väg till jobbet och göra en del av de förhållanden som råder och transportmedel som använts. Någon som pendlar genom att cykla långa sträckor genom stadsområden vill cykel skor som har styvare sula, som ger effektiv energiöverföring. Som jämförelse, någon som går att arbeta i landet kommer att behöva bekväma vattentäta skor.

2 Ta reda hur vädret är som för det område där du pendlar, särskilt om du startar ett nytt jobb i en annan stad. Till exempel, du är mycket mer sannolikt att få våta fötter om att arbeta i Somerset än du kommer i East Sussex. Den metoffice.gov.uk och bbc.co.uk ge genomsnittliga väderinformation rörande platser över hela Storbritannien.

3 Beräkna avståndet reste under resan. Längre resor kräver mer varaktig och bekväma skor än gör kortare. Klackar av någon sort som bör undvikas när man reser långa sträckor, särskilt till fots. Se till skon passar ordentligt till konturen av foten för att undvika blåsor.

4 Välj en storlek av sko som gör lagring enkelt. Till exempel kommer gummistövlar vara ett opraktiskt val av pendling skor om du måste hålla dem i ett skrivbord oavgjort. Det hjälper också om skorna är lätta att rengöra, eftersom de sannolikt kommer att samlas mycket i vägen för smuts genom daglig användning.