Guide till Wahl Trimmer

Guide till Wahl Trimmer


Den Wahl Clipper Corporation uppfann den första praktiska elektriska hårklippare 1919 under ledning av Leo J. Wahl. Sedan dess har Illinois-baserade företaget fortsatt att producera hår klippning, hårstyling, terapeutisk massage och djurhår trimning anordningar för hem och professionell användning. Från och med 2011, omfattar företagets sortiment av trimmers dussintals produkter, catering från allt till minut ögonbryn trimning till tunga skägg tjock.

Skägg och mustasch Trimmers

Wahl skägg och mustasch trimmare för män alla har precisionsslipade blad och kompakt konstruktion. Den Groomsman med eller utan sladd skäggtrimmer fungerar för att styra skägg längd, putsning och blanda jawlines. Standard skäggtrimnings- och batteri Beard tjänar liknande syften via batteri eller elkraft. Wahls pipskägg trimmer och mustasch trimmer fokus på trimning, avsmalnande och blanda medan företagets rese trimmers passar i handflatan. Allt-i-ett-trimmer innehåller många utbytbara huvuden och bilagor för att hantera stubb och skägg lika. Litiumjon trimmers har uppladdningsbara batterier med tre gånger körtiden och två gånger kraften i vanliga Wahl trimmers.

Öron, näsa och ögonbryn Trimmers

Även känd som personliga trimmare, dessa Wahl produkter hjälper män att hålla oönskat hår i schack. Micro Groomsman trimmers har roterande trimningshuvuden med ögonbryn kam bilagor. Den Wahl 2-Head trimmer lägger till en fram- och återgående huvud i målet. 2-i-1 Deluxe Upplyst trimmer har båda alternativen plus en inbyggd ljus medan 3-i-1 trimmer och Deluxe Groomer har roterande, fram- och återgående och detalj huvuden. Wahls Stylique har en inbyggd rengöringsborste och konturkropp. Dessa trimmers komma i elektriska och batteridrivna alternativ.

Mångkulturella Trimmer

Wahl mångkulturella trimmers skärpan på ett närbeläget, bump fria rakar och trim, med hjälp av rundade bladkanter för att förhindra irritation. Den line-up innehåller grundläggande T-Blade med diamant finish blad för blekning, blanda och trimning. T-Styler Pro innehåller fyra styr kammar för varierande längder medan liknande sladd T-Pro levereras med tre kammar och ett skägg borste. En batteridriven trimmer tillgodoser resa trimning som Wahls Bump-Free Shaver erbjuder allergivänliga guld folier för känslig hud.

Trimmare för kvinnor

Wahl små stora Micro Finish och bodykit damer trimmers fokus på precision och känslighet. Dessa trimmers minska, disposition, retuschera och trimma ansiktet och på kroppen. Mikro Finish batteridrivna trimmer har hygieniska stålblad, en detalj huvud, ett ögonbryn kam och en kam. Den Wahl Body Kit för kvinnor, en elektrisk trimmer, lägger till en vertikal huvud och justerbar guide för rakning bikini och armhålan.