Fräken Herb Använder

Fräken Herb Använder


Ett naturläkemedel som används eftersom de klassiska tider grekerna och romarna, är hästsvans ett ogräs som kan hittas i delar av Asien, Europa, Mellanöstern och Nordamerika. Åkerfräken har traditionellt använts för att stoppa blödning, läka sår och sår samt problem behandla tuberkulos och njur. Vanliga namn på hästsvans inkluderar flaskborste, vanlig hästsvans, holländsk rusa, häst ört, åkerfräken gräs, rakning gräs och toadpipe.

osteoporos

Hästsvans har föreslagits som en potentiell behandling för benskörhet, eftersom det innehåller kisel - en nödvändig mineral för friska ben. Enligt University of Maryland Medical Center, har endast en studie utförts om användningen av åkerfräken för osteoporos. Man fann att de som tog en kombination hästsvans-kalciumtillskott ökat sin bentäthet; Emellertid har det visat sig att denna studie var dåligt utformade, och därför behövs ytterligare forskning för att avgöra hästsvans effektivitet för behandling av osteoporos.

Andra medicinskt bruk

Åkerfräken har föreslagits för behandling av njursten, urinvägsinfektioner, sköra naglar och mindre sår och brännskador; dock vetenskapliga bevis för hästsvans för dessa förhållanden saknas. Det finns också tillräckligt med bevis för att stödja användningen av åkerfräken för viktminskning, håravfall, gikt, förfrysning, tunga perioder och inkontinens. Enligt MedlinePlus, ytterligare rapporterade användningar innefattar behandling av gulsot, hepatit, ledsjukdomar och okontrollerbar blödning i näsan, lungorna eller magen.

doseringsrekommendationer

Hästsvans bör inte ges till små barn. Att konsumera botemedel som ett naturläkemedel infusion, häll varmt vatten under två till tre teskedar fräken och brant i fem till tio minuter. För att göra en kompress, blanda 10 g hästsvans med en liter vatten. På grund av de diuretiska effekterna av åkerfräken, dricka tillräckligt med vatten när du tar denna ört.

varningar

Användning av åkerfräken kan orsaka dina nivåer av tiamin - vitamin B1 - att sjunka, och University of Maryland Medical Center rekommenderar att ta en multivitamin eller en vitamin B-komplex komplettera dagligen när du använder hästsvans. Drick inte alkohol medan du använder hästsvans, eftersom denna kombination kan också orsaka tiamin nivåer att sjunka. Om du lider av hjärt- eller njursjukdomar, diabetes eller gikt, inte ta hästsvans. Kvinnor som är gravida eller ammar också bör inte använda hästsvans. Prata med din läkare innan användning av supplement.