Hur ta isär en HP Officejet G85

Hur ta isär en HP Officejet G85


Du kommer att behöva ta isär HP Officejet G85 att rengöra glaset på skannern. Om du märker dålig skanningskvalitet eller få en "Scanner Failure" meddelande, är glaset smutsigt och behöver rengöras. Rengöring av glas kommer att ge bättre skanningsresultat och hindra dig från att ta emot felmeddelanden. Innan du tar isär skrivaren, se till att du stänga av den och dra ut den.

Instruktioner

1 Stäng av HP Officejet G85 skrivare runt och dra den automatiska dokumentmataren, eller ADF, sladd. I slutet av denna sladd ser ut som en USB och är ansluten till mitten av baksidan av enheten.

2 Dra upp på kabeln tills den inte är ansluten på baksidan av skrivaren längre.

3 Stäng av skrivaren runt och lyft upp locket till skannern. HP rekommenderar att placera båda händerna på sidorna av locket och dra upp den. Det bör stå i upprätt läge så att du enkelt kan komma åt skannerns glas.

4 Placera en hand under kontrollpanelen och lyft upp den mot dig så det är nu även med glaset.

5 Tryck på kroken under kontrollpanelen och skjut panelen till vänster. Du kan hitta kroken under panelen på höger sida. HP varnar för att det finns en kabel som är ansluten till baksidan av kontrollpanelen. Det måste vara frånkopplad innan du kan ta bort upp på kontrollpanelen.

6 Skruva ur de två skruvarna på baksidan av kontrollpanelen.

7 Tryck upp på plast tungorna på höger och vänster om skannern. Detta kommer att frigöra glaset från skannern.

8 Placera en bit tejp över öppningen av skannern. Detta kommer att förhindra fukt från att komma in i skrivaren.

9 Torka glaset med luddfri trasa. HP rekommenderar att du använder destillerat vatten för att rengöra smuts eller dis som inte torka bort med trasan. Upprepa stegen i omvänd ordning för att montera skrivaren.