Hur man reparerar Boat Windows

Hur man reparerar Boat Windows


När din båt fönster utveckla små läckor, kan de repareras utan en resa till din återförsäljare reparationsverkstad. De flesta läckor utvecklas kring båt windows eftersom antingen fogar runt fönster enhet har börjat att misslyckas eller Tätningen runt glaset har blivit spröd eller har skadats. Med några enkla verktyg och hjälp av en annan person, kan fönstret avlägsnas och repareras på ett par timmar

Instruktioner

Hur man reparerar Boat Windows

1 Har din assistent hålla fönstret på plats från utsidan medan du tar bort inrednings delar runt fönstret och skruva det inre ram klämman - metallram runt interiör som har fästskruvar.

2 Ta fönstret genom att trycka fönstret ut till din partner.

3 Skala av tätningsmedlet från den bakre delen av fönsterramen och båten med hjälp av rakblad och brukskniv. Inspektera kanterna på fönstren och Tätningen runt glaset. Om Tätningen är trasiga eller hårt och sprött, skär runt tätningslisten med kanten på brukskniv och dra ut den. Åter täta glaset med marina silikon täta.

4 Applicera marint silikon täta på insidan av fönsterkarmen och till utsidan av båten där fönsterramen kommer att sitta.

5 Använd ett rakblad för att avlägsna strö täta från glaset och rengör glaset med ammoniak. Låt glaset torka sedan rent med glasrengöringsmedel.

6 Omvänd fönstret borttagningsprocessen för att installera fönstret.