Hur installerar jag en armé M1 Helmet Cover?

Hur installerar jag en armé M1 Helmet Cover?


Arméns M1 Hjälm gick i produktion under 1951. Dess utformning först spelade en framträdande roll i Koreakriget, när de flesta enheter började anta gröna blad och bruna moln mönster. Det var inte förrän senare när soldaterna började bär Mitchell mönster kamouflage täcker över M1: s olivgrön färg skal. Under Vietnamkriget, blev M1 standard fråga för alla soldater och marinsoldater. Flera versioner sattes i produktion, varav en för infanteri, samt en hjälm för fallskärmshoppare.

Instruktioner

1 Lossa hjälmens hakrem som du håller det rätt sida upp på ett stabilt underlag med ena handen. Sträck locket över hjälmen med den andra handen, och glida på fåtrådsväv bandet över locket. Skjut bandet hela vägen ner till basen av hjälmen för att stadigt fästa locket. Vingarna bör vila på ömse sidor om hakremmar.

2 Avsluta sträcker locket över hjälmen, med bandet på plats, vrid sedan hjälmen upp och ned.

3 Vik täcker vingar inuti hjälmen, följt av hjälm liner för att hålla locket lossnar och glider av hjälmen. Fodret har nackband beslag bör vara nära baksidan av hjälmen. Prova hjälm på att se till att den passar tätt.