Hur man installerar marmor kakel

Hur man installerar marmor kakel


Om du installerar kakel kan lägga till en touch av klass till ett kök eller badrum, installera marmorplattor är en touch av tidlös klass. Få saker gör en plats ser mer omfattande än den klassiska utseendet på marmor, och samtidigt som man lägger kakel på en vägg kan se skrämmande, det är faktiskt relativt enkelt.

Instruktioner

1 Order extra bricka för att möjliggöra en viss procentsats för brott.

2 Kontrollera och rengör väggen innan arbetet påbörjas, för att säkerställa en väl fungerande yta. Använd en dammtrasa, Spackelfärg och spackel som behövs.

3 Välj ett objekt för att tjäna som en bricka spacer. Detta kommer att ge plattorna en regelbunden, även mellanrum.

4 Använd en nivå, markör och måttband för att rita knäppa linjer på väggen, och sedan in kartnålar med önskade intervall. Dessa knäppa linjer bör vara korsande horisontella och vertikala linjer fördelade för att matcha brickor plus en extra bit av utrymme för att matcha storleken på din valda distans på alla sidor. Till exempel, om plattan är en kvadrat som är 3 inches på en sida, och distansorganet är 1/4 tum, får dessa markerade kanalerna kommer alla att vara 3 1/2 inches. De kartnålar fungera som en visuell stöd efter applicering av lim på väggen, hjälper dig att hålla plattorna på raka linjer.

5 Applicera lim med murslev över ett område ca 3 fot med 3 feet till 4 fot av 4 fot.

6 Placera brickan genom att trycka in den i limmet, vilket ger en liten twist för ett grepp, och sedan anpassa den ordentligt.

7 Skurna kanter för att passa oregelbundna utrymmen som du går, med hjälp av en bricka såg. Använd ström handen slipmaskin att polera ojämnheter.

8 När alla kakel har lagts bort tryckstiften och vänta över natten för att limmet rätt inställd.

9 Blanda bruket nästa morgon.

10 Applicera fogmassa i kanalerna mellan plattorna med flottören. Torka bort alla injekteringsbruk inte i kanalerna med en torr trasa.

11 Vänta över natten för bruket att torka.

12 Torka bort injekteringsbruk rester med en svamp och en hink med en 50-50 vatten och vit vinäger blandning.