Hur Kasta en nyckelring

Hur Kasta en nyckelring


En gjuten nyckelring görs med metalltackor eller hittats / gamla metallföremål såsom servis, bestick och gamla mynt. Processen avslutas med hjälp av sandgjutning metod. Den sandgjutning metod skapar en form av en plan skulpterade föremål, såsom en medaljong med en upphöjd siffra. Detta åstadkoms genom att göra en ram för att hålla det platta skulpterade föremål och sanden. Processen är tidskrävande, men väl värt ansträngningen. Oljad sand används när man gör sand höljen.

Instruktioner

1 Skruv 5-tums en-för-4s i en fyrkantig ram som är ungefär 4 inches tall.

2 Placera ramen i mitten av en 8-tums fyrkantig bit hårt underlag. Placera medaljongen eller annan önskad nyckelring fob post i mitten av 4-tums-tall fyrkantig ram. Skaka formsläpp puder över nyckelringen fob objektet och ytan av den hårda underlag.

3 Placera nävar oljad sand in i 4-tums-tall låda tills lådan är ungefär halvfull. Tryck på oljad sand på plats ordentligt med händerna. Avsluta fylla rutan och tryck på oljad sand på plats ordentligt.

4 Tamp oljad sand på plats med en sabotage eller den platta änden av en trä kött klubba. Tillsätt mer sand och tamp tills sanden är ungefär 1/4 tum över 4-tums träram.

5 Placera kanten av en linjal längs en ​​kant av ramen. Dra linjalen över ramen för att avlägsna överskott sand.

6 Center och placera den andra 8-tums fyrkant av hårt underlag ovanpå 4-tums fyrkantig ram. Håll underlaget på plats medan vända lådan över. Sitta underlaget på en plan yta och ta bort den första kvadrat 8-tums som är nu på toppen av 4-tums ram.

7 Ta försiktigt nyckel fob posten från mitten av sand. Skär en liten kanal 1/4 tum bred vid botten och 3/8 tum bred upptill i sanden en tum lång. Börja på formen och sträcker sig ut mot en ram kant. Göra kanalen halva höjden av nyckelringen fob med en gradvis lutning mot den yttre kanten av ramen.

8 Dig en liten pour pool ungefär en tum bred vid slutet av kanalen så att undersidan på hällandet poolen är samma djup som i slutet av kanalen. Det är där den smälta metallen hälls.

9 Placera två metalltackor i en liten gjutjärn stekpanna. Placera gjutjärn stekpanna på en ej brandfarlig yta. Sätt på skyddsglasögon.

10 Tänd facklan. Håll brännaren cirka 3 inches ovanför metalltackor. Flytta lågan i små cirkulära rörelser tills göten är helt smält. Stänga av lågan på facklan.

11 Häll den smälta metallen in i pour poolen. Titta metallen gå ner i kanalen och fylla formen tomrum. Sluta hälla den smälta metallen när formen är full. Tillåta metallen att svalna i 60 minuter.

12 Ta bort den kylda metallen från sanden. Böja metallen vid kanten av nyckelring fob för att ta bort kanalen metallen. Fil kanten av metall nyckelring med en nål fil för att ta bort den ojämna området.