Hur man spelar & # 34; Age of Empires III & # 34; utan skiva 1

Hur man spelar & # 34; Age of Empires III & # 34; utan skiva 1


"Age of Empires III" är ett strategispel som utvecklats av Microsoft för PC. Spelet kräver skivan en att installera, och att spela, och det är inte ovanligt att frekvent användning av en CD för att orsaka slitage och repor som hindrar skivan från att läsas av de flesta CD / DVD-enheter. Lyckligtvis kan du fortfarande spela spelet, även om den ursprungliga hårddisken en är skadad bortom läsbarheten.

Instruktioner

1 Inköp eller ladda ner disk imaging programvara. Det finns en mängd sådana programvaror som finns på internet. Kontrollera att det program du väljer att använda kommer att bränna en bild på din disk i ISO-format.

2 Ladda disk imaging programvara och följ instruktionerna för att installera programmet.

3 Sätt i "Age of Empires III" disk en. Om du inte har skivan eller hårddisken skadas till den grad att den inte kan läsas, låna skivan från en vän eller familjemedlem.

4 Öppna skiv inbillar programvara och följ instruktionerna för att skapa en ISO-bildfil av disken. Spara filen på en plats du kan lätt hitta senare. Returnera "Age of Empires III" disk en till den person du lånat den från.

5 Köp eller ladda ner en virtuell CD / DVD-enhet emulator. Observera att vissa virtuella CD / DVD-enhet emulatorer fungerar också som disk imaging programvara; du kanske vill överväga att vid köp eller nedladdning av programvara. Många virtuella CD / DVD-enhet emulatorer finns tillgängliga på Internet.

6 Ladda virtuell CD / DVD-enhet emulator och följ instruktionerna för att installera programmet.

7 Starta virtuell CD / DVD-enhet emulator. Följ instruktionerna för att montera en skiva. Detta innebär normalt att välja ett alternativ för att "montera disk" eller "montera bilden." Välj din sparade ISO bild av "Age of Empires III" disk en. Programmet kommer att ladda in bilden i den virtuella enheten.

8 Klicka på ikonen för "Age of Empires III" disk en som visas när du montera bilden. Spelet bör starta normalt, som om du har satt i skivan i din vanliga CD / DVD-enhet. Installera eller spela spelet som vanligt.