Hur man fixar en Pitbull hund

Hur man fixar en Pitbull hund


"Fixa" en pit bull innebär att ha det kastrerade och kastrerade. Tikar är kastrerade, och hanhundar är kastrerad. Ordna att ha ett husdjur fast bara tar ett enkelt telefonsamtal till önskad veterinär. Var medveten om att någon form av operation utgör en risk för komplikationer. Men om du är säker på att du vill fortsätta, sedan med lite extra pengar och en ledig eftermiddag, vem som helst kan få en pit bull fast.

Instruktioner

1 Välj en veterinär för din hund. Groptjurar bör ha en veterinär inom ett par veckor efter antagandet att få nödvändiga skott och en check-up. Den genomsnittliga pit bull är kastreras när det är 6 till 12 månader gamla.

2 Beräkna kostnaden för operationen för att se om det är överkomligt. Priserna varierar per läkare och vikten av djuret, men den typiska kostnaden är £ 32-65 £ för förfarandet.

3 boka en tid med veterinären för att diskutera spaying eller kastrering din pit pull. Läkaren bör informera dig om riskerna: din hund inte kommer att växa till sin fulla potential om kastrerad för tidigt; honor utveckla en mer feminin utseende om de kastrerade senare i livet; och post-kirurgi-infektioner är möjliga.

4 Schema ett datum för operationen, och vara noga med att följa alla preoperativa instruktioner från din veterinär för att säkerställa bästa möjliga resultat.

5 Följ din pit bull under läkningsprocessen, som varar cirka sju dagar. Hundens aptit kommer så småningom tillbaka inom en dag efter operationen. Letargi, är inte normalt diarré och kräkningar 24 timmar efter undersökningen. Kontakta veterinär omedelbart om din pit bull upplever dessa symtom.