Hur man gör en åsna huvud kostym

Hur man gör en åsna huvud kostym


En åsna huvud kostym kan bäras av flera skäl, som firar Halloween genom att klä upp som åsnan tecken från filmen "Shrek" eller visar stöd för det demokratiska partiet under ett val säsong. Att göra en åsna huvud kostym hemma kan vara ett kostnadseffektivt projekt, och kan enkelt göras med några verktyg, varav vissa kan hittas hemma. Med några tips och vägledning, kan detta projekt vara snabb och givande.

Instruktioner

1 Blås upp två ballonger. Man bör vara en boll forma bredden av huvudet på den person som kommer att bära åsna huvud. Den andra skall vara en oval form som är lång och skulle kunna se ut en nos. Tejp bollen formen ballongen till början av den ovala ballongen, att se en del av den ovala ballongen kommer ut längre än bollen ballongen.

2 Blanda papier mache pasta genom att blanda lika delar lim, mjöl och vatten, ungefär en kopp av varje. Blanda väl.

3 Fukta remsor av tidningen i mixen och lägga våta remsorna på ballongen konstruktion. Se till att följa formen av ballonger med band, men endast täcka den övre halvan av konstruktionen, som kommer att garantera ett huvud kan passa in senare. Låt torka helt.

4 När torr, smälla ballonger med en rak stift och dra ut alla ballong rester.

5 Måla papier mache konstruktion för att se ut som en åsna huvud. Måla hela bit grå och måla på öron, ögon, näsa och mun. Låt torka.

6 Tape ett elastiskt band under papier mache hatt, som kan fungera som en hakrem. Ihop åsna huvud med gråa kläder och åsnan kostym är klar.