Dekorera Idéer för Blue badrum

Dekorera Idéer för Blue badrum


Innehåller en mängd olika blå nyanser lägger intresse för ditt badrum, så istället för att använda en ton av blå, överväga olika nyanser av blått i ditt projekt. När dekorera en blå badrum, ta hänsyn till alla dina dekorera alternativ - till exempel väggfärg, dekorativa handdukar och golv.

Måla

När dekorera ditt badrum i en färg, tycker om att måla väggarna en ljus nyans av blått. Ljusblå skapar en lugnande, öppen och luftig atmosfär. Bestäm vilken nyans av ljusblå du vill; till exempel, blek babyblå eller kanske havsblått. Om ditt badrum väggar innehåller en mörk nyans av blå, kanske du vill överväga att måla dem en ljusare nyans.

handdukar

Dekorativa handdukar hänga i en antal badrum. När du väljer handdukar för din blå badrum, bestämma om du vill ha dem en solid färg eller i en mängd olika färger. Du kan använda dekorativa handdukar att ta in en accentfärg eller möjligen olika nyanser av blått. Om du vill ha en accentfärg, välj handdukar som innehåller färgen subtilt - till exempel, mörkblå handdukar med spetskant.

mattor

Normalt behöver badrum innehåller blå golv. Köp badrumsmattor i önskad nyans av blå eller i linje med ditt tema, om du har en. Om ditt badrum är inte i ett tema, kanske du vill överväga att använda blå mattor i en mängd olika nyanser av blått. Detta ger kontrast och intresse för ditt golv. Du kanske vill placera en mörkblå matta på golvet bredvid badkar och en ljusblå matta på golvet bredvid fåfänga.

Tillbehör

Accessorize din badrum med mörkblå tillbehör. Tillbehör är vanligtvis små och inte kräver en omfattande rum; sålunda, med användning av en mörkblå färg fungerar bra, eftersom det inte dominerar rummet. Tänk på din tandborsthållare, tvålhållare, lotion dispenser och soptunna.

konstverk

Skapa konstverk för ditt badrum, som innehåller olika nyanser av blått. Köpa färg och måla mönster på affischen styrelse. Låt färgen torka helt, placera konstverk i blått eller silver tavelramar och hänga den på väggen badrum.

fönsterbehandlingar

Vid val av fönster behandlingar för din blå badrum, avgöra om du njuta av enkla, eleganta fönster behandlingar eller whethers du vill ditt fönster behandling för att sticka ut. För en enkel, elegant fönster behandlingar, använd en ton av blå för gardinerna. Om du vill kan du sy en spetsad kant runt fönster behandling i samma ton av blått. För fönster behandling för att sticka ut, köpa gardiner i en mängd olika blå toner.