Hur att reparera en duk popup-trailer tält

Hur att reparera en duk popup-trailer tält


Camping är ett bra sätt för en familj att tillbringa tid kvalitet tillsammans och komma ut och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Pop-up duk tält släpvagnar används i stor utsträckning av familjer eftersom de erbjuder en bra mängd sovutrymme, är relativt lätta att bogsera bakom familjens bil och är billigare än fullstora släpvagnar. Med tiden kan du behöva reparera duken delen av släpvagnen. Att ta sig tid att göra det rätt kommer att hålla trailern i gott skick för år.

Instruktioner

1 Mät längden eller dimensionerna hos rip, riva eller hål som finns i duken delen av släpvagnen. Lägg 2,5 till 5 cm (1 till 2 tum) och mätningen för att möjliggöra god täckning med plåstret.

2 Skär två bitar av duk eller tyg från en lapp kit för att matcha de mått du tog.

3 Applicera duk adhesiv på en sida av ett av plåstren och placera denna patch på insidan av släpvagnens tält. Om skadan är resultatet av mögel, röta eller brand, rengöra området först och låta det torka innan du använder plåstren.

4 Applicera duk lim till den andra patchen och placera den i samma läge som det första plåstret, men på utsidan av trailern. Lämna trailern i upprätt läge och låta de patchar för att torka i 24 timmar.

5 Applicera ett tätskikt silikonspray, eller vattentät vax, till duken patchar, arbetar den i kanterna av lappen. Låt den torka per produktens instruktioner och stäng sedan pop-up delen av ditt tält släpvagn.