Hur man gör en Raven Mask

Hur man gör en Raven Mask


Ravens, eller stora svarta fjäder fåglar med svarta näbbar, har dykt upp i mytologier och berättelser från hela världen. I keltisk mytologi är korp betraktas som fåglar av spådom, eftersom de ansågs den alternativa formen av en del av irländska gudar. Korpen är föremål för den berömda dikt med samma namn av Edgar Allen Poe och refereras av litterära karaktär Don Quijote, som förkunnar den legendariske kung Arthur dog inte utan förvandlades till en korp. Skapa raven masker för Halloween partier, teater eller som en eftermiddag hantverk projekt.

Instruktioner

1 Öva din korp mask beskriva några gånger på skrot papper innan masken. Skissa en mask som täcker pannan, ögon (med slitsar) och de övre kindbenen, med en lång triangulär nosstycke i mitten för näbben. Spåra bilden från en bit kartong (eller mer böjbart papper om du föredrar) som är ca 10 inches i diameter och ca 5 inches i längd plus näbb, som lägger till ytterligare 2 eller 3 inches till masken. Dessa mätningar kan justeras beroende på storleken på ansiktet som du utrustnings.

2 Skär mask av pappers spårning. Slå hål på sidorna av masken med ett hålslag för gäng snöre genom senare. Skär ögonhålorna av masken också.

3 dekorera masken enligt önskemål. Alternativen inkluderar täcker masken helt med svarta hantverks fjädrar eller använda svarta paljetter runt ögonen och kanterna av masken utöver hantverks fjädrar. Encrust hela masken med svarta paljetter, glitter och små faux svarta juveler och placera svarta fjädrar runt kanterna på masken. Ett annat alternativ är att måla masken svart och använda tilläggstecken som önskas.

4 Trä en robust snöre som är tillräckligt lång för att passa bekvämt runt huvudet genom hålen i masken.