Hur man undervisar Budgies vissla

Hur man undervisar Budgies vissla


Undulater är inte i topp tre lista över bästa sång och visslande sällskapsfåglar, enligt BirdChannel.com. Men de är nära tvåan. Dessa extremt högljudda små fåglar kan härma massor av olika ljud. Om du har en manlig undulat - kvinnor är mindre benägna att lära sig att imitera dig - lyssna noga på det. Många undulater prat en hel del och därmed kommer troligen att ha en enklare tid att lära sig att härma dina visselpipor.

Instruktioner

1 Upprepa visselpipa du vill att din undulat att lära ofta, och på en daglig basis. Ha tålamod - Det kan ta flera veckor till månader för en fågel att upprepa vad du undervisar honom eller henne.

2 Ibland vissla långsammare än du vill att fågeln att upprepa det. Undulater tenderar att imitera saker mycket snabbare än vi säger dem, så saktar ner kommer att medföra en närmare resultat vad du försöker lära.

3 Blanda upp visselpipor du försöker lära din fågel ofta. Så småningom din undulat börjar upprepa vad du vissla för honom, men han kommer sannolikt att införliva det i sin egen undulat språk och det kommer att ha en undulat "accent" till det.