Hur man byter bakgrunder i Adobe Photoshop CS3

Hur man byter bakgrunder i Adobe Photoshop CS3


Byte av bakgrunder i Photoshop kan vara måttligt utmanande, beroende på vilken typ av fotografi som du använder och din nivå med Photoshop. Det kan vara ganska enkelt att byta bakgrund av fotografier som är tagna med en grön skärm, förutsatt att du har en chroma key filter. De flesta icke-chroma fotografier, men kräver att du klippa ut bakgrunden med hjälp av olika Photoshop verktyg. Detta kan vara svårt, beroende på förtrogenhet med de olika markeringsverktyg som finns tillgängliga i Photoshop.

Instruktioner

1 Öppna ditt fotografi med Photoshop. Välj "File" och sedan "Öppna" och välj sedan bilden från webbläsarfönstret.

2 Skapa en dubblett skikt av fotografiet med hjälp av lagerpaletten undermenyn.

3 Stäng av bottenskiktet genom att klicka på ikonen ögongloben.

4 Skapa ett nytt lager mellan de två dubbla bilder.

5 Fyll nytt tomt lager med en ljus färg, som inte visas i fotografi, såsom hot pink eller klarblå. Du kommer helt enkelt att använda denna färg för att skilja där bakgrunden visas genom förgrunds bild; oroa dig inte om färgen du väljer inte matchar ditt foto.

6 Välj bakgrunden av fotografiet (se till att du är på lagret av förgrunds foto) med "Magic Wand" verktyg. Om du bara får ett litet urval, justera tolerans nummer därefter. Ju högre siffra, desto större område av intilliggande pixlar som kommer att väljas. Toleransen numret ligger på toppen av Photoshop i undermenyn. Håll "Shift" nedtryckt och klicka på flera gånger, om hela bakgrunden inte väljs första gången du använder Trollstaven. Obs: Det finns många andra avancerade verktyg för att skapa markeringar, såsom pennverktyget, kanaler och masker och färgväljaren. Magic Wand är den mest grundläggande och lätt att använda verktyg för dem obekanta med mer avancerade selektionstekniker. Du kan använda ett annat val verktyg och och ändå vidare till steg 7 - tillämpning av masken.

7 Applicera en lagermask för att dölja din valda bakgrund. Gör detta genom att klicka på menyn och sedan "Layer" och sedan "Layer Mask" och sedan "Dölj markering." En svart-vit ikon visas bredvid din lager ikonen och den valda bakgrunds bör försvinna ur sikte.

8 Justera lagermask för att dölja eller avslöja några ytterligare detaljer i bakgrunden. Gör detta genom att använda pensel verktygssats till svart eller vitt, och målning på ikonen mask, som gör det möjligt för bakgrunden till att mer fint redigeras runt detaljer.

9 Byt ut din färglager med önskad nya bakgrunden genom att klistra in den nya bakgrunden från en annan digital bild. Välj den nya bakgrunden foto, välj "Redigera <Copy" och slutligen "Redigera <Klistra in"

10 Justera ordningen på bakgrundslagret; vara säker på att det ligger under förgrunds fotografi i lagerpaletten. Om bakgrundslagret är den enda bilden visar, helt enkelt dra bakgrundslagret ned på paletten lager tills förgrunds visas igen.