Olika typer av ledstänger för däck

Olika typer av ledstänger för däck


Däck lägga till ytterligare uteliv utrymme som kan användas som ett nöjesområde, lekplats, trädgårdsområdet eller helt enkelt en plats att koppla av och kommunen med naturen. Däck räcken kan göras från en mängd olika material, var och en har sina egna fördelar och sina egna nackdelar. Du bör överväga din klimat, livsstil och säkerhetsbehov när man väljer ett räcke för dina däck.

Trä

Trä ledstänger är en av de mer traditionella material som används för däck. De är ofta gjorda av samma material som däcket golvet och ger en integrerad estetisk för strukturen. Trä räcken behöver inte vara standard inlägg och Crossrail, dock. Enligt Demesne.info, kan trä ledstänger formas till många olika stilar, från asiatiska inflytande ristade, barock design. Nackdelen med trä är att det så småningom kommer att försämras under svåra väderförhållanden.

Stål

Stål erbjuder styrka och hållbarhet för däck räcken, och kommer att pågå i många år även under svåra klimatförhållanden. Dessutom kan stål arbetas in en nästan oändlig variation av mönster, från enkla och samtida till utsmyckade och klassisk. Stål kostar i allmänhet mer än trä räcken, men kommer att pågå i många år längre. Stål ledstänger kan hittas i paketerade moduler som gör installationen enkel och billig.

Trä / Stål Kombination

Bearbetning av trä och stål tillsammans i en ledstång kombinerar fördelarna med båda typerna av räcket. Träet ger området värme och trivsel, medan stål ger den ytterligare styrka. Olika mönster i både stål och trä kan göra unika räcken som lägger till skönheten i ditt hem, enligt IdeasForDeckDesigns.com.

Aluminium

räcken Aluminium är lättare och ge bättre korrosionsbeständighet i hårda vinterväder eller saltvatten luft. Som stål, kan aluminium arbetas in intrikata mönster som kan lägga en distinkt utseende till dina däck och hem. Aluminium räcke "paket" finns också tillgängliga som erbjuder enkel installation och låg kostnad.

stål Kabel

Stålvajer räcken har använts både inomhus och utomhus för ett antal år. De ger ett hem en snygg, modern känsla som fungerar bra med nuvarande bostadsbyggande. Stålvajer kommer i många olika storlekar och trådar som påverkar styrkan och utseendet på kabeln. Lokala byggnormer kan inte tillåta stålvajer räcken eller kan ha särskilda krav, så du bör kontrollera innan installationen. Dessutom kan stålvajer inte vara lämplig för bostäder med små barn.

Glas

Glas däck räcken skapa en lyxig och dyr look samtidigt som den vackra utsikten som omger din egendom. Enligt Decks.com, är glaset splittras resistenta och härdat och kan dämpas för att förhindra olyckor från flygande fåglar. Glaset hålls i en metall eller trä ram som är konstruerad först, och sedan glaset tillsätts. Du bör kontrollera med din lokala byggnormer att vara medveten om kraven för glas räcke i din kommun.