Saftiga House Växt Identifiering

Saftiga House Växt Identifiering


Suckulenter göra en idealisk krukväxt eftersom de flesta är motståndskraftiga och kräver lite omsorg och uppmärksamhet. Med över 60 familjer och 300 släkten finns många olika sorter att välja mellan, var och en med en unik form och färg som kommer att lägga ett vackert inslag i ditt hem.

grundläggande Identifiering

Härrör från torra miljöer med höga temperaturer, suckulenter överleva genom att lagra vatten i sina blad, stjälkar, eller rötter. Denna lagringsmetod är också ett sätt för de olika sorterna av suckulenter kan identifieras.

leaf Suckulenter

Vattenkvarhållande blad suckulenter är vanligtvis låga till marken eller som saknar en uppenbar stam. De avskilda från andra suckulenter i utseende efter sina tjocka, köttiga blad. Många populära sorter för hemmet inkluderar aloe vera, jade, levande stenar och höns och kycklingar.

Stem Suckulenter

Den mest uppenbara egenskap hos stamceller suckulenter är att de har få eller inga blad för att undvika förångning vattenförlust. Deras columnar stammar har en tuff yttre hud, ibland täckt av hår eller taggar, för att skydda deras svampig, fuktig centrum. De flesta kaktusar är medlemmar i stammen saftiga familjen.

root Suckulenter

Root suckulenter har utvidgat fuktbevarande rötter används för att lagra sitt vatten under jord. Dessa växter har oftast deciduous stjälkar och blad, som den populära hästsvans palm, och kan vara svårt att skilja såvida roten exponeras.

Upptäcka Vilken Saftiga är bäst för dig

Om du är osäker på vilken mängd saftiga skulle fungera bäst i ditt hem, eller om du letar efter en viss art, kan du besöka Ökenväxt sidan nätet eller Cactus och saftiga Society of America webbplats, eller besök ditt lokala växthus för information om de typer av saftiga växter som de bär.