Modern stuga dekorera

Modern stuga dekorera


Lantlig stil inredning har en konsekvent utformning grundläggande - att skapa en avslappnad och informell hemmiljö. Att design grundläggande gäller även dekorera en stuga i en modern stil. Vad utmärker en "modern" stuga är hur du konvergera och anpassa traditionella stuga stilar med vad som är nytt och "moderna". Du kan fortfarande välja franska, toskanska, svenska, lantligt, shabby chic, lantlig miljö eller retro som din design estetiska och sammanhållande tema, sedan ge det en twist genom att införliva moderna val när det gäller inredning, färg färger, konstverk, belysning och accent bitar.

Instruktioner

1 Ta inventering av objekt som du vill behålla för att förankra din design stil, såsom shabby chic eller land. Till exempel, om din stuga har släktklenod möbler från din familj som du vill behålla, införliva nya accent bitar för ett modernt utseende. Ställ en ny tenn lampa ovanpå en turn-of-the-talet byrå. Byt dämpade, needle kuddar med ljusa och färgglada kuddar. Byt spetsgardinerna med sheers eller linne gardiner. Använda moderna gardinstänger och ringar i stället för gammaldags fönster behandlingar och hårdvara.

2 Måla stugan i färger som kommer att ge den en modern look, såsom ljusare versioner av klassiska stuga färger. Äldre stugor är typiskt målade i dämpade färger eller pastell, eller i de traditionella engelska och franska land kombinationer av blått och vitt eller blått och gult. Moderna stugor är lättare, ljusare och färgval är bredare.

3 Använd white att lägga ljus och skapa en bakgrund för färg. Måla väggarna vita och införa levande, färger citrus av limegröna, citrongult och orange eller en ljus palett av fuchsia och turkos för kuddar, tallrikar och dekorativa accenter. Som ett alternativ till vitt, använder krämig, neutrala nyanser av beige och grått för väggfärger.

4 Revidera träslöjd klar. Måla golvlister, dörrar och golv i mörka färger för en modern och neutral look. Mörka färger ger också stugan en urban stil och fungerar bra med grå-tonade fixturer, såsom rostfritt stål köksmaskiner, tenn kranar, fixturer och dörrhandtag och rum med läder möbler eller moderna mikro tyg inredning i jordklangfärger.

5 Införliva media och teknik. Stuga rum är i allmänhet små, så återanvända väggytan och användning tak utrymme. Till exempel, montera en platt-TV på baksidan av en sovrumsdörren. Lägg krokar på takbjälkar och synliga bjälkar i köket för att hänga kastruller och stekpannor.

6 Byt guld filigran tavelramar med grundläggande, platta ramar. Använd breda mattor till centrum fotografier och teckningar. Gå ramlösa helt och hållet när det gäller oljemålningar och helt enkelt visa dem som de är.

7 Använd miljövänliga och naturliga golv. Om stugan inte har användbar trägolv som du kan måla eller bets, konvertera till moderna och miljövänliga golvmaterial såsom bambu eller stenplattor. Använd gatstenar att skapa avkopplande uteplats utrymmen, och förse med traditionella Adirondack stolar och små bistro tabeller. Gör en väg som leder till din dörr med återvunnet tegel eller stenplatta.