Hur man använder Magtek Serial Card Writer

Hur man använder Magtek Serial Card Writer


Den Magtek Serial Card Writer är en elektronisk apparat som ansluts direkt till en dator via en USB-anslutning. Med kortet författare är det möjligt att skriva ut digitala kodningsremsor på ett kort (t.ex. ett kreditkort eller bibliotekskort) så din dator kan spåra användningen av kortet. Detta är användbart när man kör ett lokalt bibliotek eller butik som har en belöningar kort. Varje datarad tryckta på ett kort är helt annorlunda än den föregående kort.

Instruktioner

1 Anslut Magtek Seriak Card Writer till din dator via USB-kabel slut på författaren.

2 Sätt i installations CD med drivrutiner i skivenheten och vänta på att installationsguiden för att ladda. Följ instruktionerna i installationsguiden för att helt installera drivrutinerna på datorn.

3 Mata föraren installations-CD och sätt i installations-cd. Momentant guiden installationsprogrammet visas på skärmen. Klicka på "Nästa" på välkomstsidan, acceptera licensavtalet och följ resten av anvisningarna för att installera kortet författare programvara.

4 Skjut in den tomma kortet i Magtek Serial Card Writer. Starta programmet du just installerat (antingen från skrivbordsikonen eller från en flik på menyn "Start"). Välj "New Account" skriv sedan in namnet och kontoinformation du vill ha på kortet. Välj "Skriv ut" och datainformationen skrivs i den elektroniska remsa av seriekort.