Trä Picket Fence Användning i barnens sovrum

Trä Picket Fence Användning i barnens sovrum


En vit staketet är en klassisk bild av Americana som framkallar en varm och inbjudande hem. Även om du kanske tänker på det enbart som en yttre utsmyckning, det finns faktiskt en mängd olika sätt att använda stängsel i en interiör samt. I synnerhet, kan postering stängsel vara en idealisk dekorativt element för ett barns sovrum på grund av dess nyhet och nyckfulla utseende när de används oväntat inomhus. Införliva det i ett barns rum för en rolig dekor som ger utomhus insidan.

sänggavel

En av de mest dramatiska sätt att använda strejkvakt fäktning i ett barns rum är som en rolig sänggavel för sängen. Färdiga sängramar som efterliknar utseendet på fäktning erbjuds detaljhandeln, men göra din egen är billigare och kan vara en rolig helg projekt. Montera en sektion av staket som mäter bredden av sängen till väggen bakom den. Att framkalla en shabby chic tema, återanvända gamla delar av stängsel du kan ha till hands eller ge nya avsnitt nödställda utseende med specialfärger eller genom slipning måla bort kanterna. För en skarp blick, måla staketet med ett färskt skikt av vit färg. Om du föredrar en mer subtil finish, prova en pastell skugga, såsom rosa, gul eller blå.

Panel

Istället för att installera TRÄPANEL eller träpanel på väggarna i ditt barns rum, använda en del av vit piket stängsel istället. Det är en idealisk väggbeklädnad om rummet har en trädgård tema, eftersom du kan måla en blommig väggmålning på väggen bakom stängslet, komplett med fjärilar och fåglar. På grund av stängsel öppna design, bilder på området av väggen mellan stängselstolpar kika igenom, så förlänger väggmålning ända till golvet. Picket staket är också bra för en lada tema. Måla en väggmålning av husdjur bakom strejkvakter, vilket gör det ser ut som om de är i pennor.

hyllor

Mindre delar av staketet är idealisk för att skapa hyllor i ett barns rum. Trimma staketet till önskad höjd för hylla och lägga grundläggande tall hyllor på framsidan av den med hyllkonsoller. Måla hela enheten vita för att ge det en traditionell känsla eller gå med en ljusare färg för en djärvare, modernt utseende. För extra kul, limma små dekorativa birdhouses till ändarna på en eller flera av hyllorna så att enheten har ett nyckfullt, trädgårdslik känsla. Dessa hyllor är idealiska för att hålla böcker, leksaker och spel eller för att visa ditt barns favoritminnessaker. Eller försök att montera en del av stängsel mot väggen och lägg krokar för att fungera som en klädhängare.

Wall Art

Skär en rektangel i ett avsnitt av staket och använda den som en ram för en spegel, en bit av ditt barns konstverk, eller familjefoton. Eller vind konstgjorda blommor genom spjälorna och lägg leksaks fåglar eller göra mjukpappers fjärilar att klä upp och använda en del av stängsel som en del av väggdekor i sin egen rätt.